• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Töreni Düşünenler

yemekli isterim ben daha hos olur..yine ailelerde olur ama cok uzaktan komsular flan gelmesede olur diye düsnüyorum..ama askimla konustum onlarin ailesi istemez belki böyle birsey, tam olarak bilemiyorum yani..suanda tam kesin birsey yok nasil yapicagimiz..hemde suan cok erken bunlari konusmak icin diyor :S suanda kendisi asker oldugu icin böyle syler konusmak istemiyor :((

ama gelinlik giyiceksin deilmi ? aslinda benim istedigim söyle kokteyl tarzi olucak istedigimiz müzikler olucak ama nikahim dügn yerinde olucak..

evet burcucum gelinlik giyeceğim.saat 15,30 da nikahım var akşamınada eğlenmeye gideriz
kaydirigubbakcemile5

evet burcucum gelinlik giyeceğim.saat 15,30 da nikahım var akşamınada eğlenmeye gideriz
kaydirigubbakcemile5

ya bunlari karsilikli konusmak lazim benim askim asker oldugu icin suanda konusmak istemiyor bu konulari daha cok var ve ben birsey yapamadigim icin konusunca üzülüyorum diyor .. e bende simdiden bunlari organize etmek istiyorum 2012 de evlenicez daha var ama yinede :))

acaba kinayi bi yer tutup orada dügün gibi mi yapsak herkessss gelsin onlarin istedigi kisiler falan.. ama dügünü benim istedigim gibi kokteyl tarzimi yapsak diye düsünüyorum.. ama öylede masraf olur kina dügün gibi cok kalabalik olursa fln..

eşim ve ben fazla oynamayı sevmediğimiz için basından beri nikah diyorduk
daha sonra güzel şık bir düğün salonu buldum ben fikrim değişti
ama kayınpederim tutmamak için elinden geleni yaptı
bende eşim tek başına borca girmesin diye salonu tutturmadım
nikahla evlendik sonunda
kınamız cok güzel oldu ama insanın içinde ukte kalıyor
düğünün tadı baska
nikahım 16.30 da olmustu aksam 7 de evdeydik

herşeye rağmen eşimle cok mutluyum Allah bozmasın amin:16:

Son düzenleme:
Back