Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikah düğünü nasıl oluyoki anayamadım
vallah ben nikahimi dügün salonunda kiydircam..yani memur mekana gelicek..elbette herkezin özgür fikri var ve kimseyi kirmak istemem..ama o "masraf" vs diye adlandiran seyler bence kendin icin yapilan birsey..ben sahsen dügün yapmasam icimde kalir..mutlulugumu herkezle paylasmak isterim..sabaha kadar arkadaslarimla akrabalarimla dans edip oynamak isterim..ha cogu kisi bunu kina gecemdede yapar diyebilir..ama kina gecemde gelinligimi giyememki..neyse buda benim sahsi fikrim
merhaba canım
öncelikle hayırlı olsun
ben de nikahla evlenenlerdenim
hiç de pişman değilim.
çok güzel sade ve şık bir olay bence nikah
daha asil geliyor bana,
nikah saati için bence son saat dilimini seç
benim nikahım 16.45 teydi, yani son nikahtı
onun rahatlığıyla epeyce orda kaldık
fotoğraflar çekildi bol bol
nikahtan sonra da önceden rezervasyonunu
yaptırdığımız restorana gittik
yakın arkadaş ve yakın çevremizin katıldığı
çok güzel bir yemekli eğlence yaptık kendi
aramızda...
ısrarla tavsiye ederim.
çok güzel oldu, herkes de memnun kaldı
eğer istemiyorsan millet oynuycak kurtlarını dökecek
diye en güzel gününü heba etme...
canım ben sana bizim düşüncemizi söyliyim
bizim evlenmemizi bekleyen çoooook çooooook çoooooook insan var o yüzden öncelikle sayı sınırlamalı davetiyeler göndermemiz gerekicek insanlara ve gene bu sebeple önce belediyenin nikah salonunda nikah töreni yapıcaz herkesin geliceği, ve özel kişilere (sayı 50-60 ı geçmez sanırım) ikinci bi davetiye gidicek, bi otelde ya da residence da kokteyl, düğün gibi bişey olucak, davul zurna filan değil şık bi davet... bunu düşünebilirsiniz bence siz de. umarım herkesin (ve bizim) gönlümüze göre olur
05/07/2008 DE EVLENECEĞİZ NİŞANLIMLA VE BİZ DE NİKAH YAPACAZ. BİR İKİ SAAT GEZİNİN ARDINDAN DENİZ KENARINDA BİR RESTORANDA ARKADAŞLARLA VE YAKIN AKRABALARLA YEMEK YİYİP PASTA KESİP KUTLAMA YAPACAZ SONRA VER ELİNİ BALAYI.:):teytey:
aynen bende kime nikah olucak desem herkesten aynı tepkiyi alıyorum aa niyee?? ne demek niyeee allaa allaaaa klava:cokmu abest yani nikahla evlenmek aksamda genclerle eglenmeye gidicez en güzelide bence bu:sm_cool: