• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Töreni Düşünenler

valla ablamında düğünü dün akşam oldu ama ben hala aynı fikirdeyimm aşkımla ufuğumla nikah töreni yapıcaz sonra en yakınlarımızla ya tekne kiralayıp boğaz turu yada flroya tesislerinde bi yemek düzenlicezz

biz de ilk başlarda sadece nikah die düşündük.nişanlım hala öle düşünüyo.ama benim kafam karışık bu aralar.böle görüyorum ya herkesi düğün felan ne bilim.onları öle görünce sadece nikah çok sade geliyo.ee başta da sadece nikah dedik şimdi desem ki düğün de olsun hani sadece nikah demiştin dencek.o yüzden bişi diyemiyorum.

ben de nikahtan nişandan sonra vazgeçtim nişanımız çok güzel geçti ve düğün yapmaya karar verdik ama kızlar içinize sinen neyse nu yapın nikah istiyorsanız nikah (başkalarını boşverin)düğün istiyorsanız da düğün.

ben de yeni katıldım aranıza. biz de nikah düşünüyoruz ama kokteylli falan olsun istiyorum 2-3 saatlik öyle davullu değil ama arka fonda hoş bir müzik felan :) bu belediye salonlarında kokteyl imkanı varmı bilginiz varmı?

evet kokteyl oluyor sanırım ekstra para vermen gerekıyor
bende nıkah yapıcam Nıkah sonrası nasılbıyere gıtmellıyız cok tuzlu olmasın onuda dusunuyommmcokacimcoook

Düğünlerden oldum olası hoşlanmam, sadece nikah yapacağım 31.ocak.2009 da.Sonrası için,yakın dostlarımızla eğlenmek için küçük samimi bir yer arıyoruz.Bakalım bana kalsa buda olmasada olur.

kızlar aslında bu konuya bızde takıldık kaldık nıkah olsa cok sade mı olur sızce?yoksa düğün mü olsa kararsızız yanı sımdı nıkah olsa fazla kısı gelmıcek ve bes dk bıtcek düğün olsa cok guzel olcak bence ama dugun salonlarının fıyatı cok ucuk hanı dıorum oraya verdıgımız parayı borclarımıza verırız cunku bızım epey bı borcumuz olcak arkadaslar...:bbo:

bende törenli nikahla evlendim gayet hoş oldu
öbür türlü oturacan bi masaya herkes sana bakacak ben olsam rahazsız olurdum
bütün gözler seni süzecek
en iyisi törenli şık bi salonda nikah kıymak ve ardından gençlerle eylenye gitmek
biz gidememişdik
eşimin ailesi canımızı sıktıgı için nikah sonu eve geldik

Minilyacım çok haklısın.Bu zamanda herşey çok pahalı 2 aydır eşya vs aramaktan ayaklarımıza kara sular indi.Düğün bence başkaları için yapılıyor dolayısıyla fuzuli masraf.Ailelerinde görüşünü alın sorun olmayacaksa sadece nikah yapın cnm.O parayla borç ödenir,çok güzel bir balayı yapılır. :))))

valla kızlar ben de nikah töreniyle evlenmeyi düşünüyorum
başta bazı büyükler duyunca burun kıvırdı ama pek takmıyorum
öyle çok şatafattan hoşlanmıyorum zaten belki nikah sonrası minik bir kokteyl
ha illa bu doğru da demiyorum,kim nasıl daha mutlu olacağına inanıyorsa öyle yapsın başkalarının söylediklerini isteklerini çok kafanıza takmayın sonuçta bu sizin günününüz önce sizin eğlenmeniz lazım :teytey: a.s.

bneim nişanlım düğün istiyo ısrarlaşutarafagitti ben de nikah ve onun ardından aile içi bi yemek tarzı bir şey düşünüyodum...
ama sözümüz evde nişan gibi oldu, şimdi ayrıca nişan yapılmayacak. her ikimizin de ailesinden bizi göremeyen pek çok insan var; aşkım da diyo ki "bari düğün yapalım, gelip görecek; tepinecek olan düğünde gelsin tepinsin :roflol: " haklı da aslında
ama ben düğün salonu sevmiyom:1ninca: sosyal tesis tarzı bişey olsa fena olmazdı aslında:utangac:

bneim nişanlım düğün istiyo ısrarlaşutarafagitti ben de nikah ve onun ardından aile içi bi yemek tarzı bir şey düşünüyodum...
ama sözümüz evde nişan gibi oldu, şimdi ayrıca nişan yapılmayacak. her ikimizin de ailesinden bizi göremeyen pek çok insan var; aşkım da diyo ki "bari düğün yapalım, gelip görecek; tepinecek olan düğünde gelsin tepinsin :roflol: " haklı da aslında
ama ben düğün salonu sevmiyom:1ninca: sosyal tesis tarzı bişey olsa fena olmazdı aslında:utangac:

BENDE NIKAHLA EVLENCEM INS .
EN GUZELI NIKAH VESONRASI YAPILAN EGLENCELRE CUNKU DUGUNDE GELIN VE DAMAT YORGUNUKTAN HIC BISEY ANLAMIYORKI TAKITAKILIYOR MILLET EGLENIYOR
YADA yemeklı guzel bı sosyal tesıste dugun olcak mesela hidiv kasrında ohhh delikafadulden

kızlar aslında bu konuya bızde takıldık kaldık nıkah olsa cok sade mı olur sızce?yoksa düğün mü olsa kararsızız yanı sımdı nıkah olsa fazla kısı gelmıcek ve bes dk bıtcek düğün olsa cok guzel olcak bence ama dugun salonlarının fıyatı cok ucuk hanı dıorum oraya verdıgımız parayı borclarımıza verırız cunku bızım epey bı borcumuz olcak arkadaslar...:bbo:

ya bencede nıye hem nıye az kısı gelsın nıkaha gelır herkez a.s.

Bende nikah istiyordum hem de çok,düğünleri hiç sevmem çünkü mayıs'ta evlenicem kısmetse ama nişanlımın ailesi düğün istiyor,ilk erkek çocukları evleniyormuş yaa....Sanırım düğünümüz olacak...Ama olsun hayırlısıyla güzel bir evliliğim olsun da gerisi traşşşşşşş.....(Herkesin inşallah)

Bende nikah istiyordum hem de çok,düğünleri hiç sevmem çünkü mayıs'ta evlenicem kısmetse ama nişanlımın ailesi düğün istiyor,ilk erkek çocukları evleniyormuş yaa....Sanırım düğünümüz olacak...Ama olsun hayırlısıyla güzel bir evliliğim olsun da gerisi traşşşşşşş.....(Herkesin inşallah)

haha bnmkılerde dugun dedi ama ben nikah dedım ılk erkek cocukları olmadıgı ıcın sanslıyım sırada bir tane daha var:lepi:

Ben nikah istiyorum ama sevgilimin ailesi düğün istiyor.Napıcam ben:çok üzgünüm:

kızlar tekrar yazma gereği duydum konuyu ben açtım ve o sıralar kesin nikah istiyorum diyordum.Nişanı cafede yaptık ve düğün istedik ikimizde.Çok güzel oldu ve düğün olucak kısmetse mayısta düğünüm var Sizlere diyeceğim içinizden ne geliyorsa onu yapın bence.Nikahsa nikah düğünse düğün.Nikah istediğim zamanlarda etraftan işte düğünsüz kız gitmez falan gibi laflar da duymuştum ama yılmamıştım.Şu anda biz istediğimiz için düğün yapıyoruz nişanlım da çok istedi ortak verdik kararı aileler şaşırdı ilk duyduklarında.Nikahımı da üğün salonunda kıydıracağım ki o da içimde kalmasın

nişanlımın ailesi düğün istedi ama ben ve nişanlım nikah istedik ve nikah yapıyoruz ondan sonrada ailece yemege gitmeyi düşünüyorduk ama kalabalık bir aile oldugumuz içinmasrafı 2 milyar falan tutuyor,onun yerine bizde yat kiralıcaz 700 e böyle olunca da isteyen herkes gelmiş olur,kalabalık ve daha eğlenceli olur diye düşündük

Back