ben de yeni katıldım aranıza. biz de nikah düşünüyoruz ama kokteylli falan olsun istiyorum 2-3 saatlik öyle davullu değil ama arka fonda hoş bir müzik felan :) bu belediye salonlarında kokteyl imkanı varmı bilginiz varmı?
bneim nişanlım düğün istiyo ısrarlaşutarafagitti ben de nikah ve onun ardından aile içi bi yemek tarzı bir şey düşünüyodum...
ama sözümüz evde nişan gibi oldu, şimdi ayrıca nişan yapılmayacak. her ikimizin de ailesinden bizi göremeyen pek çok insan var; aşkım da diyo ki "bari düğün yapalım, gelip görecek; tepinecek olan düğünde gelsin tepinsin :roflol: " haklı da aslında
ama ben düğün salonu sevmiyom:1ninca: sosyal tesis tarzı bişey olsa fena olmazdı aslında
kızlar aslında bu konuya bızde takıldık kaldık nıkah olsa cok sade mı olur sızce?yoksa düğün mü olsa kararsızız yanı sımdı nıkah olsa fazla kısı gelmıcek ve bes dk bıtcek düğün olsa cok guzel olcak bence ama dugun salonlarının fıyatı cok ucuk hanı dıorum oraya verdıgımız parayı borclarımıza verırız cunku bızım epey bı borcumuz olcak arkadaslar...:bbo:
Bende nikah istiyordum hem de çok,düğünleri hiç sevmem çünkü mayıs'ta evlenicem kısmetse ama nişanlımın ailesi düğün istiyor,ilk erkek çocukları evleniyormuş yaa....Sanırım düğünümüz olacak...Ama olsun hayırlısıyla güzel bir evliliğim olsun da gerisi traşşşşşşş.....(Herkesin inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?