Nikah Nikah Töreni Düşünenler

haklısın canım önemli olan mutluluk.Üstelik be kendim nikah istiyordum ama bu aralar bir kafam karıştı işteCADIARZU

nikah düğünü nasıl oluyoki anayamadım

nikah düğünü nerde yazıyor kuzum fisfisfis
bazıları mecburiyeeten nikah törenini seçer benim gibi :çok üzgünüm:.
yapacak bişey yok o anında keyfini çıkarmaya çalışacağız. ha çıkaramadık. balayında hem keyfini hem acısını çıkarırım jeyyar

bende RABBİM izin werrse nikah istiyorumm bende sevmiyorum düğünü hemde düğünde elalem eğlensin oynasın diye ilerde ben sıkıntısını çekemem yeni ew kurucam ve nerde ucuzluk varsa ben orayı seçiyorum düşünsenize mükemmel bidüğün olsun çewem eğlensin hep düğünümden bahsedilsin diye masraflı bi düğün yaptınız ama sonrası ne olucak 3 4 saatlik eğlence için okadar masrafa karşıyım açıkcası (buda benim düşüncem)

ben de balayında tadını çıkarmayı düşünüyorum.Nikah yapıp ardından güzel bir balayı..sırnaşık şey

vallah ben nikahimi dügün salonunda kiydircam..yani memur mekana gelicek..elbette herkezin özgür fikri var ve kimseyi kirmak istemem..ama o "masraf" vs diye adlandiran seyler bence kendin icin yapilan birsey..ben sahsen dügün yapmasam icimde kalir..mutlulugumu herkezle paylasmak isterim..sabaha kadar arkadaslarimla akrabalarimla dans edip oynamak isterim..ha cogu kisi bunu kina gecemdede yapar diyebilir..ama kina gecemde gelinligimi giyememki..neyse buda benim sahsi fikrim

evet o masraflar sadece kendi zewkin için
gecenin prensesi sensin :asigim: tüm gözler üzerinde sengözlerimebaksanab ve tekrarı yok :)
Ben nikah yapıp sadece yakın akrabalarımla eğlenmeye gitsem
nişanım zaten 150 kişiyi geçti o da öle bişe olur
ee kalabalık olduktan sonra herkes gelsin

ben nişanımda hayatımda hiç eğlenmediğim kadar eğlendim ve oynadım :teytey:
üstelik nişanlanana kadar nişana söze karsıydım bi nikah yeter diyodum
iyiki ailemi dinlemişim :dance:

merhaba canım
öncelikle hayırlı olsun
ben de nikahla evlenenlerdenim
hiç de pişman değilim.
çok güzel sade ve şık bir olay bence nikah
daha asil geliyor bana,
nikah saati için bence son saat dilimini seç
benim nikahım 16.45 teydi, yani son nikahtı
onun rahatlığıyla epeyce orda kaldık
fotoğraflar çekildi bol bol
nikahtan sonra da önceden rezervasyonunu
yaptırdığımız restorana gittik
yakın arkadaş ve yakın çevremizin katıldığı
çok güzel bir yemekli eğlence yaptık kendi
aramızda...
ısrarla tavsiye ederim.
çok güzel oldu, herkes de memnun kaldı
eğer istemiyorsan millet oynuycak kurtlarını dökecek
diye en güzel gününü heba etme...

aşina teşekkür ederim yorumun için.Ben de son saat dilimini düşünüyorum bizim nikah salonunda 15 dakika arayla yapıyorlar son saat ise 18:00.İstediğimiz saati alabiliyoruz sanırım.

ben de yeni katıldım aranıza. biz de nikah düşünüyoruz ama kokteylli falan olsun istiyorum 2-3 saatlik öyle davullu değil ama arka fonda hoş bir müzik felan :) bu belediye salonlarında kokteyl imkanı varmı bilginiz varmı?

bence düğün en güzeli. Nikah çok sade geliyor bana. Ama herkesin kendi fikri tabiki

Ben de sadece nikah ve arkasından kokteyl diye düşünenlerdendim ama şimdi kafam karıştı...:bbo: Düğün mü yapsak nikah mı????

canım ben sana bizim düşüncemizi söyliyim

bizim evlenmemizi bekleyen çoooook çooooook çoooooook insan var o yüzden öncelikle sayı sınırlamalı davetiyeler göndermemiz gerekicek insanlara ve gene bu sebeple önce belediyenin nikah salonunda nikah töreni yapıcaz herkesin geliceği, ve özel kişilere (sayı 50-60 ı geçmez sanırım) ikinci bi davetiye gidicek, bi otelde ya da residence da kokteyl, düğün gibi bişey olucak, davul zurna filan değil şık bi davet... bunu düşünebilirsiniz bence siz de. umarım herkesin (ve bizim) gönlümüze göre olur

bu daveti aynı gün içinde mi yapmayı planlıyorsunuz? aynen ben de kokteyl istiyorum nikah sonrası ama mekan olayında kararsızım hem uygun fiyat hem şık..a.s

evet aynı gün olucak

fiyat konularına henüz giremiyoruz ama biraz masrafa giricez elbet, çok şık ve sevkli olsun istiyoruz

ama sana şöyle söyliyim çok pahalıya mal olmadan da çok şık bişey yapabilir, mesela ankarada Atakule var, böyle bişey için kapatılabilir ve aşırı bi masrafa sebep olmadan (tabiki pahalı ama bi otelin balo salonundan da daha ucuza mal olur) çok çok şık bi tören olabilir. istanbulda böyle mekanlar çoktur eminim

05/07/2008 DE EVLENECEĞİZ NİŞANLIMLA VE BİZ DE NİKAH YAPACAZ. BİR İKİ SAAT GEZİNİN ARDINDAN DENİZ KENARINDA BİR RESTORANDA ARKADAŞLARLA VE YAKIN AKRABALARLA YEMEK YİYİP PASTA KESİP KUTLAMA YAPACAZ SONRA VER ELİNİ BALAYI.:):teytey:

bizim de planımız buna benziyoryerimseniben

nerdeyse 10 gün kaldı nikahıma çok heyecanlıyım yaakafamçokkarıştı:teytey:

aynen bende kime nikah olucak desem herkesten aynı tepkiyi alıyorum aa niyee?? ne demek niyeee allaa allaaaa klava:cokmu abest yani nikahla evlenmek aksamda genclerle eglenmeye gidicez en güzelide bence bu:sm_cool:

aynen bende kime nikah olucak desem herkesten aynı tepkiyi alıyorum aa niyee?? ne demek niyeee allaa allaaaa klava:cokmu abest yani nikahla evlenmek aksamda genclerle eglenmeye gidicez en güzelide bence bu:sm_cool:

Takma canım sen öyle düşünenlere... O gün senin özel günün ve onların istediği gibi değil senin istediğin gibi olmalı öyle değil mi yerimseniben... Biz de yukarda bahsettiğim gibi nikah sonrası deniz kenarı bir restoranda kutlama yapacağız.. Bence çok güzel bir gün olacak... 12 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…