Nikah Nikah Töreni Düşünenler

alevesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.254
1
116
İstanbul
Merhaba bayanlar şu anda sözlüyüm ve nisan/mayıs gibi nişanım olucak.Ben ilişkimin en başından beri sözlümle hep nikah istediğimizi dile getirirdik ve hatta kararlıydık.O hala karalı aslında bende ama etrafta duyanlar aaaa düğün olmıycak mı dedikleri zaman kötü oldum.Ve çok duymaya başladım.

Arkadaşlar Nikah töreni ile evlenenler ve evlenmeyi düşünenler hatta Fikir vermek isteyen herkese sesleniyorum cevap bekliyorum görüşlerinizi bekliyorum.

şahsen bende olsam nikah töreni isterim ben pek sevmiyorum gurultuyu tamam çalgılı davullu zurnalı güzel olabilir ama hiçbir zaman ilgimi çekmemiştir eğer ALLAH ım bir gun evlenmemi nasip ederse sade ve güzel kafama göre oh ne güzel bir nikah töreni düşünüyorum inşallahta öyle olacağını umuyorum bu arada çevrenin ne dediğine bakma için ne diyorsa canın ne istiyorsa onu yap insan bir kere evleniyor insan gönlune göre birşeyler olsun sen kalbinin sesini dinle

bende sazlı düğün sevmiyorum..ah ahh bigün nasip olurda evlenirsem hep hayalimde kır düğünü..yani salon istemiyorumm..açık hava olacak..alltan slow bi müzik..kapalı yerlerde 1 saat bile zor duruyorum..kendi düğünümde rahat olmam lazım..bencede kimsenin dediğini istediğini yapmak zorunda deilsin..o kadar saat sen ayakta duracaksın..şimdiden hayırlısı olsun :asigim:

düğün senin en özel günün ve bir daha tekrarı yok senin ne istediğin cok önemli ama nikah yapanlardan da keske düğün yapsaydım diyenler cıkıyor ben de nikah düşünüyordum kokteyl seklinde ama nişanım salonda oldu ve cccccccccccoooooooooookkkk eğlendim sonra da düğün olmasına karar verdim dediğim gibi karar senin benim kararımı değiştiren sey nişanımın cok güzel gecmesiydi

Hepinize teşekkür ediyorum.Benim de nişanım dışarıda olacak.Ama nasıl bir yerde olucağı kesin olarak belli değil.Ben de sonradan pişman olmak istemiyorum.İçime sineni yapıcam ama bakalım ne karar vericem.

şeker en yeni evli forumda sanırsam benim yani şu son haftalarda evlenen olmadı gibi geliyo bana:sm_confused: 27 günlük evliyim.:dance:

nişanım düğün salonunda oldu sonrasında akşam eğlenceye gittik 22 arkadaşımla hem salonda hem de gecede çok eğlendim.

düğün istemedik..nikah daha cazip geldi..her açıdan..ve kesinlikle çok güzel oldu. akşam yemeğimiz oldu gene eğlenceli deli gibi oynadık yedik içtik eğlendik..ben nikah yaptığım için çok memnunum düğün olsaydı bu kadar eğlenemezdim diye düşünüyorum..herkese nikahı tavsiye ediyorum..:sm_cool:yerimseniben

ama yine en güzel ve doğru kararı eşin ile sen vereceksin..herşey gönlünce olsun..a.s.

sevgiler:1hug:

Cerenimo teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun.Ne güzel atlatmışsın heyecanı ama tatlı telaşlar bunlar yayerimseniben
Benim de nikah istememin birçok sebebi var.Kirada oturucaz ve birikim yapıp ev almak istiyoruz ileride o takılar bize lazım olacak yani.Düğünü sevmediğimiz halde para vermek de istemiyorum.Peki hangi nikah salonunda evlendiniz.Oturduğunuz semtlerden birinde mi oldu?Sanırım başka bir semtte de izin kağıdı alınıp belediyeden yapılıyormuş.Ben bizim ordaki nikah salonunda hep görüyorum arka arkaya gelin arabaları çok sıkışıyormuş nikahlar doğru mu?

bencede chocotripe katılıyorum.düğün senin en özel günün olucak.emin ol çok eğleniceksin.ben şahsen iki abimin düğününde işlere koşturmama rağmen çok eğlendim e bide onlar düğün sahibi eminim daha çok eğlenmişlerdir.nebilim ben şahsen gelinliği üzerimden kolay kolay 1-2 saatte çıkmasını istemem.nikah yaptığında çok az bir süre giymiş olucaksın onu (yani benim büyük hayalim olduğu için gelinlik giymek benim için önemli)
hem ayrıca düğünündede nikah kıydıra bilirsin.benim abimin birinin ikiyerde düğünü oldu.kız evi tarafında nikah yapıldı yemekliydi nikah kıyıldıktan sonrada iki oynandı ortada oldu bitti anlıcan.bence sende düğün yap ama nikahınıda düğünde kıydırikisininde zevkini almış olursun yerimseniben

Teşekkür ederim ayca can yorumların için.kararsızım şu anda sözlümle bu konuyu yüz yüze konuşmak istiyorum.Biz 4,5 yıldır beraberiz hep nikah dedik ama bakalım neye karar vericeZ.:1hug:

aycacım nikahta da gelinliği hemen çıkarmıyosun merak etme..:icecream:salonda nikah kıyılmasına ben de katılıyorum...a.sevet derken herkes yanımda olsun daha güzel..sırnaşık şeyben gelinliğimi sabah kuaförde saat 8:15 te giydim gece 02:35 de çıkardım..kafamçokkarıştınikahtan sonra eğlenceli bi mekan seçilir de yakın arkadaş ve aile dostları gelirse emin ol düğünden zevkli oluyo..42 kişiydik mekanı kapattık biz jeyyarçocukluğumdan beri düğünleri sevmedim ben..ortalıkta koşan minişler onları kovalayan anneler..koca göbekli yakın aileler..aslında çok hoş ama tamamen yakın çevrenle daha güzel oluyo fikrindeyim hani pistte oynama açısından:icecream:

alevcim benim nikahım Maltepe Kültür Merkezi "serince" salonunda yapıldı...ne sıkışıklık yaşadık ne de karmaşa..acayip güzeldi..bayağı bir lüks yaptılar orayı..artık ya senin ya da eşinin ikamet ettiği semtte yapılıyo nikahlar..gerçi adamını bulursan istediğin yerde yaptırabiliyosun..:1closedeyes:

şimdiden hayırlı olsun..
:1hug:

cerenimo çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bu yaz Maltepede Bir kültür merkezine arkadaşımızın nikahına gitmiştik sözlümle ama aynı yer mi bilmiyorum çünkü maltepeyi bilmiyorum sadece 1 kez gittim.Ben bahçelievlerde oturuyorum Piramit evlendirme dairesini istiyorum ama çok kalabalık oluyor işte.Sözlüm zeytinburnunda oturuyoe.En son nikah 18:00 yazıyor internet sitesinde belki en son nikah olursa sıkışma ihtimali olmaz ne dersin?a.s

hadi ordan :mymeka: sen hep bana muhalefet olmak için yapıyon dimi :dilcikar: benim sorduğum menü meselesindede böle bana karşı çıkıp bağırdın klava:

yap kıs düğün yap düğündede nikah kıydır valla içinde kalır sölim bidaha olmucak...

alsana cerenimo :mymeka: :roflol: :roflol:

olabilir tabi neden olmasın..a.sben Maltepeliyim tatlım o yüzden ben de oraları bilmem ama güzel bi yerdir diye tahmin ediyorum.yerimseniben.sözlünle geldiğin yer maltepe kültür merkezi benim nikahımın kıyıldığı yer işte :asigim:üç tane salon var orda ben alt kattaydım..asansörle falan indik çok eğlenceli ya sırnaşık şeykeşke aşkımla 15 günde bi evlensek...jeyyarhepsinin tadını çıkart güzelim..ah ah ne güzeldi..:icecream:söndü fosum ozaman herkes etrafımda dönüyodu:çok üzgünüm:

oyucam kızım senin gözünü gözünüÇok üzgünüm çoook

kız nikah istiyo niye gıcıklık yapıyon:mymeka: bana da pişman olursun düğün yap dediler inatla nikah yaptım çok güzel oldu işte oh canıma değsinjeyyar

menü mevzusuna gelince beceriksiz hatun iki poğçayla kandırcaktın çocuğu :mymeka:söle de bizim gibi baldızları var die sevinsin garibim aç kalcaktı..:icecream:sayemizde karnı doycak garibin..zaten seni alıyo ayrı bi garip ya ahahahah :roflol::roflol:

şaka bi yana herkesin Allah gönlüne göre versin..kim neyi içinden geçiriyosa onu yapsın ben kimsenin etkisinde kalmadan kendi istediğim gibi yaptım herşeyi ve inanın çok güzel oldu..a.s

Tahmin edebiliyorum ben söz telaşımı bile özledim ama daha büyük telaşlarım var .Burada yani piramit evlendirme dairesinde 15 dk'da bir nikah kıyıyorlar.Birinin nikahı kıyılıyor takıya geçiyor öbürü diğer taraftan nikaha alınıyor.Ama maltepede dikkatimi çekti başka kimse yoktu çok güzel geçmişti,rahat rahat.Umarım değişmiştir ben birkaç sene önce gitmiştim piramitte nikaha değişmiş olmasını umut ediyorum.

Bende mayısta evlenicem . ve nikah için gün aldım. evet duyanların ilk tepkisi aaa düğün yapamısyacaksınız oluyor. ama ben kesinlikle nikah diyorum. çünki kına gecesi çalgılı olucak bir daha düğüne gerek yok. güzel bir nikah arkasından arkadaslarla bir yemek yeterli olur diye düşünüyorum.

Rojbinn teşekkür ederim yorumun için benim de kına gecem öyle olur herhalde.Hatta nişanım da dışarıda olucak.Nikahı seviyorum ben ya çok güzel bir nikah şekeri ve davetiye çok hoş olur

Benimki de nikah olur sanırım aslında ben düğün istiyorum ama sözlümün ailesi kapalı olduğu için nikah isterler bende çalgılı kına yaparım artık.
Hem mutlu olalım da düğünüm olmasın ne yapayım yani...
Bazı nikahlarda çok güzel geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…