- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
:)))) amaan gııcklar işte almazsada kendim alırım ne olcak :) bende öyle tüllü tüylü şeler istiyorum yaa :) sonçta anı kalıcak şapkalı tüllü tokalar felanda çoK hoş kokoş
şimdiden alıyım ben yavaş yavaş ayakkabı almam zaten var gerek yOk güsel bi elbiseyle toka alırım yeter:) elbiseyi bende beyazla kırmızı arasında kararsızım ama tuhaf gelebilir pembe olmasını daha çok isterim
kırmızı kına elbisesi gibi olur alma bence
krem beyaz (yada kırık beyaz) al bence evlenıyorsun söz kına degilki bu :)
pembe de olur bebeğim şöyle uçuk pembe falan hoş olur ama ben tacıma uysun diye beyaz seçtim özel mesajda resim gönderiliomu sana nikah resmimden gönderim
aman hemen tapumuzu alıyorlar zaten benmki öyle nikah 1 ay önce felan olucak alıp eve götürrüm kimse karısamaz diyor manyak
asLında nikah için çokta hayal kurmak istemiyorum çünkü nişanlım bunda nevar önemli olan düğün eğlencesi diye düşünüyor bende nedense buda düğün gibi kalablık olsun eğlenceli olsun resmler felan çekinelim hatta gelin çiceği bile atıyım diye düşünmüştüm:) bakalım olursa inşallah:)
dimii düğün tarihi normal olan nikaha kalsak birde imam nikahını kutlamak gerek ozaman
:)) iyi valla allah razı olsun bakalım benmkinde ne olucak yazarım zamanı gelince burda
merakla beklıyoruz :) yaa bende bu hafta sonu allah nasıp ederse işten ayrılıcam evde internetimizde yoknasıl takıp edıcem nasıl dertlesıcez bılmem
aaa hadi yaakötü oldu o bak telefondan felan girme şansın olmıyormu
paket almam lazım malesef eve alamak ıstıyorum aslında da :) esım basından kalkmaz dıye korkuyorum :)
Bizim düğünümüzde 16 haziranda nikah işlemlerini bugün hallettik günümüzü aldık :) bizim nikahımızda düğünümüzün oldugu yerde herkesin önünde kıyılacak bence de böylesi daha güzel:)
Bizim düğünümüzde 16 haziranda nikah işlemlerini bugün hallettik günümüzü aldık :) bizim nikahımızda düğünümüzün oldugu yerde herkesin önünde kıyılacak bence de böylesi daha güzel:)
ayy bizde yarın işlemlere başlıycaz bakalım :26:düne kadar hiçbişiy yoktu bende pek de önemsemiyodum nasılsa düğün 25 mayısta bu sadece şark durumu ataması için formalite gibi bişiy diye geçiştiriyodum ama bugün fena heyecanlıyım .bide kızlar, beyaz elbiese şubat ayı için çok mu yazlık kaçar acaba,ama nikaha da beyazdan başka renk yakıştıramıyorum.böyle beyaz dantelli dizüstü uzun dantel kollu bi elbise düşünüyorum.mevsime uygun kaçmaz mı acabaaa yaa fikri olan var mı
bende nişanlımla 3-4 gün önce aldım nikah tarihimi..12 mayıs olarak aldık..ya bi sorun var ama nikah salonuna fotoğrafçı kabul etmiyorlar ve eş dost akraba herhangi biri de makinesiyle fotoğraf çekemiyo,yasakmışşoranın fotoğrafçısı var,ihaleyle alıyolarmış bu işi bilmem ne kadar kira veriyormuş da falan filan...bide güvenlikler var içerde onlar uyarıyor fotoğraf çeken olursa..nikah salonunun fotoğrafçısı da 1000 tl para istedi,sırf video olursa 300 tl..zaten başka fotoğrafçıyla anlaşıp dış mekan çekimi yaptırcaz bide bu çıktı başımıza...nefes alsan para istiyolar o salondan içeri girince bide nişanlım sinirlendi orda fotoğrafçıyla tartıştı,bi dünya tatsızlık oldu..Allah hepimizin eş adayına sabır ve para versin :)
kızlar ne eylülde bizim düğünümüz kaç ay önce başvuru alıyorlar biliyormusunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?