- Konu Sahibi pambukmelek8788
işlemlere başlamak için belgeler
*sağlık raporu
*6 adet vesikalık foto
*nüfüs cüzdanın aslı
bunları 1 günde sabah erkenden gıdersen hemen alıyosun cnm sonra nıkah sarayına gıdıp törensız yapıcaksan ona basvuru yapıyorsun 75 tl sanırım törensız ödeme yapıyosun makbuzu alıp ıstedıgın tarıhe alıyosun torenlı olunca bı an once alman lazım ama torensız cok fark etmıyo hafta içi yaa benımde törensizdi ben elbise giymiştim kayınvalidem aldı saolun :) saçlarımı yaptırmıstım maşa kendım evde makyaj yaptım inci takım vardı onları taktım :) güzel olmuştu aslında kafama tüylü sapkalı tuller varya onlarda hoş olabılır ben yapamadım sen yap yanımızda benım annem ablam onlardan 2 teyzesı eniştesi kardesı ablası annesı orda ızın vermıyolar foto vıdeo onlar kendı cekıyo sonra ıstersen alıyosun bız onlardan aldık gene kendımızde cekıldık dısarıda aılecek sonra bız ayrıldık yemege gıttık :) ondan sonra evlerımıze ayrıldık işte çok kişi çağırma bence başbaşa kutlayın derım
hım işlemler kolaymış:) peki bu törenli törensiz derken ? yani törensiz OLUNca yine odaya istediğimiz kadar kişi alabiliyormuyuz:) birde sadece 75 tlyle nikah işlemleri tamamen bitiyormu?
tüylü şapka tuhaf gelir ya ben takamam ki alışkn değilm pek öle şeylere ama yinede değerlendiricem bunu resimlerde değişik bi anı olarak kalabilir.
bazı yerlerde resim serbest diyorlar ama demekki yerine belediyesine göre değişiyor:) çok teşekr edrim:)