Nikah nikah tarihi ve işlemleri

hım işlemler kolaymış:) peki bu törenli törensiz derken ? yani törensiz OLUNca yine odaya istediğimiz kadar kişi alabiliyormuyuz:) birde sadece 75 tlyle nikah işlemleri tamamen bitiyormu?
tüylü şapka tuhaf gelir ya ben takamam ki alışkn değilm pek öle şeylere ama yinede değerlendiricem bunu resimlerde değişik bi anı olarak kalabilir.
bazı yerlerde resim serbest diyorlar ama demekki yerine belediyesine göre değişiyor:) çok teşekr edrim:)

:) erkeklerin dogasında var alıp goturmek benımkıde dıyodu :) kım ne karısır saat kaç olursa olun alıcam senı dıye karımsın dıyodu güzel duygular bende çiçek istemistım ama almadı bana orda cıcekcı vardı tam alıcaktık oda:) olmadı kapalıydı sans işte içinde hiçbişsey ukte kalamsın hepsını yapppp

benimkide almaz ki :) yani sanmıyorum nebiliiym:) o yüsden ben genelde kendim herşeyimi alıyorum zoruma gidiyor aslında onun düşünmesini isterim ama yani düşünemediğinden değilde nebiliyim ona böyle şeyler tuhaf geliyor alışkın değil yani o yüzden çok görmüyoum:) sırf içimde kalmasın diye kendim ufak tefek bişiler alıyorum işte:)

senınkıyle benımkını alıp bı cukura atmalı :) düşünemiyolar gercekten onlara ne onemı var gıbı gelıyo işte benımkı aman sende yapardı :) dürtmeden olmuyo annem :) olmuyo sen al bosver bende oyle yaptım dıyorum ben sana senle ben aynıyız

bıraz cesater işi o şapka :) törenlı derken hafta sonu yapılıyor yaa dugun gıbı yanı ama oynama yok:) dokturmek yok onlar 350-400 tl sanırım bunlarda ıstedıgın tarıhe alamıyosun hafta sonu oldugu için törensiz gidiyosun ailes arasında yanındaki gelicek kişi sınır yok sen nekadar istersen senınle bırlıkte o solonda cok kısı oluyo ordan oturuyo herkes senı ızlıyo oda ayrı bı heycan ben hemen evet demısım ablam dedı :) benımkı bıraz yuksek sesle dedı :) sen onları yaparken fotolarımız cekılmıstı bızım guzeldı yaa valla hatırladım sımdı

yani napaLım:) bunlar içinde tartışıp kırmak istemiyorum ben kötü olurum çünkü :) içten içe kırılıyorum tabi ama unutlmıcak şeyler değil zaten 1 saat bile sürmeden olup biticek :)
ha o yapmış ha ben :) bütçeler bir sayılır artık nasıl olsa böyle düşünrek kendimi sakinleştiriyorum valla evet anlattına göre aynıyız:)

anladım canım saol :) aay valla siz bile böyle yazarken benm çok hoŞuma gidiyor acaba o an ne yapıcam:)
dediğin gibi şapka cesaret işi pek kokoşluğa alşkn değilim ama o şapkalrn böle ufakları oluyor ya saçının yanına takıyorsun resm çeknirken belki takabilirm alp evde önce bi deneyimde bide hoş bi elbise alıyım :) nişanlım evden giy ne olucak zaten kıyıp çıkıcaz dio ama hayr yaaaaaaaaaa :))

aslında kayınvaliden alması lazım kıyafetı sen al almazsa cnm bunlar 1 kez oluyor bılıyorsun sen uyma ona :) oda takım gıysın :) oyle kot pantolon olmaz benımkı takım gıydıı :) heycandan kalbın kut kut atıyor

imam nikahıda ayrı bi olay ya. biz nişandn 1 hafta sonra imam nikahımızı kıydırdık. benimkide artık karımsın kimse karışamaz vs canı nasıl isterse çekio heryere :)

o takım giyicek zaten :) hiç konusulmadı bu nikah kıyafet olayı o yüzden alırlarmı almazlar mı bilmiyoRum ama Ben Şimdiden bişiler bakıYorum riske atmamak lazım bu aylarda daha ucuz oluyor abiye yakın elbise tarzları :)

abiye agır kaçar ne cok satafatlı ne çok sade olsun bence zarıf :) bende bakıyorum kıyafetım sonra kayınvalıdem dedı alalım ne gıycen dıye oyle aldık yanıı

canım benim almayacaklar dıye bırsey yok
gıdecek begeneceksın (tabı ucuk birsey almazsın)
biz nısanlıydık o zaman gıttım begendım herseyi (çiçek ,elbıse ,kış oldugu için pelerin ,ayakkabı ) eşim de ayrı yerlerde yasadıgmız içim bedeli nakden hesabıma yatırdı
almalısın...ozel günün
gerçi durumları iyi degilse bilemem o kadarını o zaman evden gıy

ohhh adım adım gidiyoruz nikaha desene
şimdi biz 7 nisan da evlendik 5 nisan da nikahımız oldu. ben istedim böyle olmasını çok heyecanlı bir yapım var o kadar milletin içinde düğünde utanırım diye ayrı yaptık nikahı.
ocağın 25 inde gün almaya gittik yaklaşık 3 ay önceden veriyolar tarihleri tabi ankara nasıl bilmiyorum.
biz tüm gün izin almıştık sabahtan buluştuk sağlık muayenesi & ikametgah falan aldık. daha önceden süslenip püslenip vesikalık çektirmiştik nikah cüzdanımızda ki resimler ömür boyu kalcak en güzel halimiz olsun istedik ha bide nüfus cüzdanlarımızı değiştirdik. 10 yılın üzerindeki nüfus cüzdanlarıyla başvuru almıyolardı.
mecburen yenilemiştik.
nikah dairesine gittik evrakları verdik. nikah ücretini belediyenin veznesine ödememiz gerekiomuş haydaaaaa diyerek çıktık gittik bizim nikah hafta içi olduğundan 80.00 TL yatırdık ama hafta sonu 250 TL'ydi
neyse geldik sonra dosyamızı verdiler nikah memurunun yanına gittik dosyaya imza attı saati belirledik ve onlarda belediyenin onlara verdiği yetkiyle bizi karı toca yaptı

nikah günü biz baya kalabalıktık anneler teyzeler kuzenler derken 40-50 kişi olduk
resim video bizim nikah dairesinde serbestti fotonun gözünü çıkardık ama salonunkileri de aldık yan
bizim nikah çok kısa sürdü 10 dk.da karı koca olduk
resmi nikah çıkışı gidip imam nikahını da kıydırdık sonrada gidip balayı bavullarını hazırlamıştık kardeşimde gelmişti bizimle annem tek göndermedi o kadar nikahtan sonra
veee son olarak biz tabiiki gerçek karı koca olduğumuz 7 nisan ı evlilik yıldönümü olarak kutlıcaz bebeğim :) çok uzun yazdım heee

bebeğim hiç üzülme benim herifte öyle inanki söz olsun nişan olsun nikah kına herşeyin ıncığını cıncığını ben araştırdım liste yaptım şunu alalım dedim benimki de lüzumsuz görür öyle şeyleri bende gıcık oluyodum isteksiz diyodum ama huy meselesi yavrum yaa

bi de ben beyaz elbise giymiştim beyaz ayakkabı ve tüylü hatta gözün önünü tülle kapatan taç takmıştım çok güseldi

durumları kötü değil ama çoktaa iyi değil yani hani elbise alabilirler enazından Ama konusu daha önce hiç olmadığı için şuan alırlar yada almazlar diemem :) ama almazlarsada kendim alırım yani sorun değil

ayyy :)) olsunn zevkle okuyorum ben böyle mutlu hikayeleri ahahaha aaaay aileler öyle ellerinden gelse düğün günü bile damtla tek göndrrmicekler

:)))) amaan gııcklar işte almazsada kendim alırım ne olcak :) bende öyle tüllü tüylü şeler istiyorum yaa :) sonçta anı kalıcak şapkalı tüllü tokalar felanda çoK hoş kokoş
şimdiden alıyım ben yavaş yavaş ayakkabı almam zaten var gerek yOk güsel bi elbiseyle toka alırım yeter:) elbiseyi bende beyazla kırmızı arasında kararsızım ama tuhaf gelebilir pembe olmasını daha çok isterim

kırmızı kına elbisesi gibi olur alma bence
krem beyaz (yada kırık beyaz) al bence evlenıyorsun söz kına degilki bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…