• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Şekeri

10289.jpg

e07..jpg

1.jpg

ekermjf0.jpg

O220.jpg

O221.jpg

Biz 50 tane yaptirdik sadece, normalde 100den asagi kabul olmuyormus galiba ama nisanlimin bir arkadasi sagolsun 50 tane aldik 60 ytl ödedik, sade bizim nikah sekerleri, nazar boncuklu acik mavi renginde tül ile süslenmis birde lavanta kokulu ufak bir torba gibi biseyi var, cok sade ama bir o kadar hos görünümlü, gören herkes cok begendi fiyatida cok iyiydi, aslinda yapmayalim dedik nikah sekeri ama icimde uhde kalcakti yaptirmasaydim :dance:

Buna benziyor iste yalniz tülü acik mavi renginde

Eklentiler

• $nikah_sekeri_resimleri_1b.jpg
    $nikah_sekeri_resimleri_1b.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 87
kızlar tema nikah sekeri olarak birseyler tasarlıo kalem silgi olaraktan hem de bağış oluyor benim kuzenim öyle yaptı bir arastırın derim

Kızlar bende cok acil 50 tane yaptırmak ıstıyorum,haftaya nıkahım var.Magnetlı bişi olsun ıstıyorum ama begenemedım bı turlu :1no2: varmı yardımcı olacak bırı,bu işlerle ılgılenen :uhm:

harıkalar bızımkıde gala cıcegıydı suslu puslu ıcındede 4 tane akıde sekerı vardı guzeldı ama yaww

Hepside birbirinden güzel...
Bende 2 gün önce nişanım için yaptırdım kendim tasarladım sağolsun yardımcı oldular ve yaptık
Ama öyle güzelleri var ki insan oraya gidince kararsız kalıyor:)

bunlarda bizim nikahta konuklara verdiğimiz mumlarımız
nikah şekeri değil nikah mumu oldu bizimki :)))
daha çeşitleri ve renkleri vardı ama bendeki olanlar bu kadar

mumo.jpg

hepside okadar güzelki bu nikah şekerlerinin inanol heveslenicem diye bakamadım es geçtim benim düğün olucağı için gerekmiycek sanırım ama çok güzeller emeğine sağlık:nazar:

Arkadaşlar 300 adet nikah şekerini en fazla 250 Lira'ya alabileceğim bir yer var mı? :)) Ama güzel, mıknatıslı, hatıra kalabilecek bir şey istiyorum. :((

arkadaşlar bende evde nikah şekeri yapıyorum. izmirdeyim.isteyen olursa sipariş alabilirim.özelden msj atabilirsiniz...

Back