• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah öncesi mi? nikah sonrası mı? dış çekim fikir verin kızlar !

vanilya35

Terazi burcu :)
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
599
684
103
merhaba kızlar ben düğün yapmayacağım nikah yapmak istiyorum sadece. akşamda ailelerle yemek olacak aramızda. bu arada bunların hepsi izmir de olacak. sizce nikah öncesi mi bu dış çekimi yapmalıyım yoksa nikah sonrası mı yapmalıyım? evlendikten sonra üşeniriz gibime geliyor. nikahtan sonra yemeğe kadar olan vakittede zaman kısa olacak sanki fikirlerinize ihtiyacım varr :KK17::KK17:

Nikah öncesi makyajiniz daha taze olur ve siz daha enerjik olursunuz. Ayrica nikahda duygusal anlarda yaşanacak, herkese sarıla sarıla saç baş bozulacak.
O yüzden nikah öncesi daha iyi olur

nikahtan önce gelinlik kirlenir mi acaba diye düşüncelerim varr canım yaaa pimpirikk olurum ayyy şurası kir olmasın ayy burası derken kasılmayayım fotolarda :)

Merhaba kızlar. Ben düğün fotoğrafçısıyım. Genelde çiftlere düğünden önce ya da sonra çekim öneriyoruz çünkü düğün günü genelde birçok beklenmedik terslik + aşırı stres ve gerginlik oluyor hem de aceleye geliyor herşey. Düğün sonrası çekimlerini gerçekleştirdiğimiz çiftlerin hepsi de kararlarından memnun oldular. Hem özgürce gelinlik kirlenir mi eder mi derdi olmadan poz veriliyor hem stres olmadığı için çok keyifli çekim oluyor.

Back