• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım ?

Merhaba nasılsın konuşamadık ne zamandır diye konuya girersen gerisi gelir zaten. Beni neden aramadın neden yazmadın gibi yasaklı cümlelerden kaçın. İçinden nasıl geçiyorsa öyle davran bir sey kaybetmezsin.
Dün gece yazdı önceki gün öğlen gördüm perşembe gece beraberdik aslında görüştük. Ama bir bahane yaratmaya çalışcam yarın. Ya da direk canım sıkılıyor boş zamanın varsa çıkalım mı desem fazla mı kaçar bilemedim. Tamam trip atmayacağım. Frenliyorum zaten kendimi. Ailemin yanından dönünce bana o trip attı niye aramadın diye ben de asıl benim atmam gerekir ben bir şey demiyorum bak dedim sorun da o ya dedi :) yani trip atmamama bozulmuş. 1 hafta önceydi bu. Keşke direk gelse yanıma. Bu saat oldu aklımda o. Çok yoğun bir temposu var rahatsız etmek de istemiyorum ders çalışması gerekiyor çünkü.

Kendisi yazdı kızlar. Yazmasa ben yazacaktım sizi dinleyip.
Bana kırılmış. Baya kurmuş kafasında. Aylardır tek bir adım atmamışım ona, buz gibiymişim bir iyiysem üç soğukmuşum. Bana adım atmasına engel oluyormuşum. Hep onun çabalarıyla bir şeyler olmuş bugüne dek. Boşa kürek çekmiş ben bir şey yapmamışım.
Artık ben de yapmayacağım bir şey dedi.
Bilerek yapmıyorum ben senin beni önemsediğini anlayamıyorum dedim. Peki dedi. Bildiğin gibi devam et.
Trip atıyor sürekli bana. Yine de alttan aldım. Yüzyüze konuşalım dedik. Ben akşam çıkalım dedim akşama planı varmış. Tamam bana haber ver dedim tamam dedi. Yine ses yok. Bugün bir yakınının ölüm yıldönümü tabi yine o söylemedi ben duydum başkasından.
Bugün de yazmazsa kabul ama son konuşmada olumlu olmaya çalıştım. Artık bu tribi bitirmesi gerekmez mi?
Napayım yazmazsa yazayım mı? Haber beklediğimi biliyor çünkü ayıp ediyor artık.

Hoşlanıyorsanız neden güzel davranmıyorsunuz adama. Laf sokmalar, yazmamak falan çok gereksiz değil mi?
Hoşlanmıyorsanız da düzgünce söyleyin üstelemez herhalde.

Hoşlanıyorsanız neden güzel davranmıyorsunuz adama. Laf sokmalar, yazmamak falan çok gereksiz değil mi?
Hoşlanmıyorsanız da düzgünce söyleyin üstelemez herhalde.
Yeni yeni etkilenmeye başladım ben. En son yüzyüze konuşalım dedik. Dün işi vardı bugün de özel bir gün denebilir onun için. Ama daha uzatmasa keşke. Çünkü bana haber verecek öyle anlaşmıştık. Ben yazardım bugün ama trip atmaktan korktuğum için.Hala bekliyorum.

Yeni yeni etkilenmeye başladım ben. En son yüzyüze konuşalım dedik. Dün işi vardı bugün de özel bir gün denebilir onun için. Ama daha uzatmasa keşke. Çünkü bana haber verecek öyle anlaşmıştık. Ben yazardım bugün ama trip atmaktan korktuğum için.Hala bekliyorum.
Daha öncesinde etkilenmemiş olsan dahi ters davranmışsın kusura bakma. En kötü arkadaş olur insan ne var yani.
Bekle bakalım yazar herhalde. Yazmıyor diye triplenip fevri davranma sakın.

Daha öncesinde etkilenmemiş olsan dahi ters davranmışsın kusura bakma. En kötü arkadaş olur insan ne var yani.
Bekle bakalım yazar herhalde. Yazmıyor diye triplenip fevri davranma sakın.
Yok valla iyi davrandım aslında hep şakalaştık. Beraber vakit geçirdik. Beklediğimden daha hassasmış yoksa asla bilerek kırmam. Konuşsak çözeceğiz de bakalım ne zaman haber verecek.

Kızlar yazmıyor. Çok mutsuzum. Bugün de yazmazsa bitirmiş midir ? Ne diyorsunuz. Bu kadar kırıldığını tahmin edemedim. Yüzyüze konuşalım bunları deyince. Akşam çıkalım demiştim. Akşam işim olabilir haberleşelim dedi bana. Tamam sen haber ver dedim tamam dedi. Dünü de geçtik tamam önemli bir gündü onlar için.
Bugün hikaye attım cevap yazar belki bahane arıyordur diye. Yazmadı. Ne yapayım öneriniz var mı ?

Kızlar yazmıyor. Çok mutsuzum. Bugün de yazmazsa bitirmiş midir ? Ne diyorsunuz. Bu kadar kırıldığını tahmin edemedim. Yüzyüze konuşalım bunları deyince. Akşam çıkalım demiştim. Akşam işim olabilir haberleşelim dedi bana. Tamam sen haber ver dedim tamam dedi. Dünü de geçtik tamam önemli bir gündü onlar için.
Bugün hikaye attım cevap yazar belki bahane arıyordur diye. Yazmadı. Ne yapayım öneriniz var mı ?
Sen yaz hani haber verecektin de. Hala ondan bekliyorsun pes.

Kızlar iyi geceler.
Kendisi aradı beni. Arkadaşlarla buluşulacakmış. İçinde benden kıskandığı kişi de vardı. Dedim maşallah aranız iyi artık. Evet senle olan bağımı aştığım için eskisi gibi takmıyorum dedi. Benden hiç olumlu bir şey görememiş, ışık görememiş olabileceğine dair. Bari çocuğa kötü davranmayayım demiş.
Diyo ki sen ne iyi bir kızsın ya . Ne alaka dedim. Hep söylüyorum ki zaten dedi. N ablanın kızıyla (küçük çocuk) falan ilgileniyorsun hep diye açıkladı.
Neyse sonra konuyu beni artık takmadığına getirdim. Bu sefer takıyorum dedi. E dedim kendin diyosun takmıyorum diye.
Aralarda teli kapadık birileri vardı yanında. Arkadaş mı olalım diyosun yani dedim benden ışık alamamış ya beyefendi. Aynen arkadaş olalım dedi. Sen çok iyi kızsın seni kaybetmek istemiyorum dedi. Tamam dedim o zaman. Baya neredeyse 1 dk sessiz kaldık. Sonra yine işte adım atmamamdan vs bahsetti. Ben de demek ki bana çok da hissin yokmuş bak arkadaş olalım diyosun dedim. Hayır ben senden ilgi göremedim dedi. Ben de belki sende ilgi yoktur olamaz mı dedim. Hayır olamaz dedi.
Bir yerde oturuyoruz beraber bana bakmıyorsun bile,sana bakıyorum birkaç saniye bakıp dönüyorsun ,arabada da gidiyoruz sana bakıyorum o kadar bana dönmüyorsun hiç dedi. Bunlara mı takıldın yani dedim. Karşımda olsan bakarım dibimdeyken sana nasıl döneyim dedim.
Biraz üzerine gittim. İlgin bitti mi diye. Bana karşı çok ilgiliymiş başta hatta ortak arkımız var o bile anlamış bunu. Başta kendimden geçiyordum hatta dedi.Taktik yaptım dedi geri çekilme taktiği. Ben bunu hep yaparım diyor bir de.

Ne biçim konuşma dedim bu. Balık mı avlıyorsun? Bakalım gelecek mi tutacak mı olayı mı ? Beni daha çok soğuttun tavırlarınla ben sana düz olduğumu söylemiştim. Sen geri çekilince ilgisi yok demek napayım zorla olmaz diye düşündüm bu taktik bende işe yaramadı dedim.
Hayır işte senden bekledim ben de ikimiz de yanlış yorumlamışız dedi.

Bana bir sürü taktik yaptın. Sana tam ısınıyordum iyiydik kendin bozdun . Herkes yulinle ilgilenmiş ben de deneyeyim şansımı dediğini düşündüm sana da adım atmadım dedim.

Ya ondan mı yani adım atmaman diye sordu. Tek sebebi o değil ilgisizliğin de var dedim.

Çok cevap veremedi bana genel olarak kızlar. Zaten yüzyüze konuşmak istedi. Benden ne bekliyorsun şu saatten sonra dedim. Ben söyledim diye yapınca zaten anlamı yok ki dedi.
Müsait zamanda yarın konuşalım mı uyuyayım ben de deyince iyi uyu dedim. Ama uyuduğunu sanmıyorum. Kaçıştı amaç.
Ne diyorsunuz kızlar. Tam aradı diye sevinmiştim. Gece yine moralimi bozup bıraktı.

Son düzenleme:
Türkçeyi katlettiğim için özür dilerim. Stresten deli gibi öksürmeye başladım. Sizden fikir almak istedim belki biraz düzelirim diye.

Adam senden ışık göremeyince kendini geri çekmiş haklı olarak. Sizden bir adım bekliyor. Bi kahve içmeye davet edin.

Arkadaş kalalım sen çok iyi birisin cümlesi çok kırıcı değil mi ? Duyguları güvenilir mi bu insanın sizce ? Taktikler yaptım diyor açık açık. Seven insan taktik yapar mı ?
Daha yapmazsın artık değil mi dedim. Yapmam herhalde dedi. Ona o kadar uyarıda bulundum üstelik ben düz bir insanım taktik olduğunu anlamıyorum soğuyorum dedim . Kafam çok karışık benim çok kırıldım.

Sabah buraya yazdıktan sonra hikaye attım ona gülücük atmış. Ne yapmaya çalışıyor asla anlamadım dün o kadar ciddi konuştuk. Hatta yarın müsait zamanda konuşalım dedi bana kafayı yedirecek bu çocuk. Gerçekten delirmek üzereyim artık.

Back