Bu kadar kredi yükünün altına girmek rasyonel mi?

gerçekler söylenince yine "benim kemalim yapmaz"a bağlanan bi konu. :işsiz:

konu başıyla sonu arasında 180 derece dönüş var her konusu aynı oluyor.

adama laf ediyoruz diye baya kızıyor. bu kadar mükemmel bi adamsa sormayın o zaman o ne demek bu neyi gösterir diye. atarı yapmanız gereken biz değiliz. bu kadar kişi gözün açılsın diye yazıyor beyfendi melek oldu bir daha sizin konularınıza yazmayacağım.

Ay lütfen yaaaz olmaz ama 😏

Neredeyse dolandırıcılığa kadar götürdünüz işi. Size kalsa hepimizin kocası sevgilisi korkunç insanlar. Herkes ayrılsın boşansın. Kendi başınıza gelince ne yapacaksınız acaba merak ediyorum.

Ben dikkate alacağım teşekkür ederim diyorum hala 180 derece dönüş diyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben zaten alıntıladım bunu. Diyorum ki sevgilisine para yediren sizsiniz. Yaptığı her hareketi hoş gören de sizsiniz. Aileniz size maddi açıdan destek olmak istememiştir ee gayet de haklı dedim. Siz diyorsunuz ben bunlardan rahatsız olmam diye. Yine diyorum gördüğüme yorum yaptım. Sizin işinize gelmiyor tabii istediğinize cevap veriyorsunuz. Bu adamla mutluluklar diliyorum. Herkes hak ettiğini yaşarmış. Biz ne diyelim size artık :)
Okuyorsun da okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Ben ifade edememiş olabilirim vs yazdım.

İlla ki çileden çıkartacaksınız beni. Burada bir şey soruyoruz ama siz yorum yaparken benim hayatıma komple hakim olmadığınızı unutup yapıyorsunuz. Ailemle aramdaki sorunun sebebini yazmış mıyım? Hayır. Elin oğluna yedirirsin diye üniversite okurken seni ortada bıraktılar diyorsun yani. Ben üniversite okurken erkek arkadaşım yoktu. Ailemin destek olmamasının sebebi de istedikleri bölümü bırakıp başka kendi istediğim bölüme gidip onu okumamdı. Onlara göre kadınlara uygun görülen bir meslekten daha zor ve kadınlara uygun olmayan bir mesleğe geçtim zaten kız çocuğusun otur evinde vs vs... Yani paramın kıymetini bilmek zorunda olduğum bir süreçten geçtim ve har vurup harman savurmam. Sadece hayattaki önceliğim para değil. Ben çalışıyorum çalışacağım para kazanılır diye bakıyorum.

Ailemle ilgili mevzuyu açıkladım sizi alıntılayarak, fakat 2.ye aynı şeyi söylüyorsunuz. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz

Biraz ağır olacak belki ama adam kendini baktırmaya evleniyor gibi geldi. Kaldı ki siz araba kullanmıyormussunuz kendine alıyor arabayı.
Bende 4.000 alıyorım 3.000 araba kredisi ödüyorum kalan 1.000 liramda dısarda bir kahve, kuaför, tel ft vs. Gidiyor zaten.
Bekarım bana da annem - babam bakıyor (ev-mutfak -elktrik-su vs)
Sizin durumunuzu bundan farklı görmedim.

X