- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Rica ederim. Sağlıkla mutlulukla geçsiniz ömrünüz inşallahTeşekkür ederim cevabınız için :) bizim de sanırım öyle olucak
Biz her Seyi kendimiz yapiyoruz nisanlim destek almiyor o yuzden de gozum cok korkuyorBenim yemekli düğünum oldu ama simdi evlenecek olsam kesinlikle nikah isterdim. Millet yedi ict i esimin ailesi borç ödedi.
Amin İnsanlar :) nisanlim bey hic sevmez oynamayi bilmez bile bende Kapi gicirtisina oynarim tam tersi :)Eğlenmeyi seven bir çiftseniz düğün düşünebilirsiniz. Ben ve eşim oynamaktan çok hoşlanmadığımız için nikah tercih etmiştik sonrasında hiç pişman olmadım. Çok masraf yapmadığımız için de güzel bir balayı yapabilmiştik. Sizin düşünceniz de çok güzel ama nikah sonrası arkadaşlarla tekne turu çok güzel olur herşey gönlünüzce olsun İNŞALLAH
Tesekkurler :)Cevap net nikah. Hayırlı olsun şimdiden Mutluluklar
Nikâh derim. Dugune harcayacağınız parayla şehir dolasirsinizİyi akşamlar herkese öncelikle
Benim tatlı bir derdim var
Önümüzdeki sonbahara evleniyoruz inşallah şuan nişanlıyız
Ama nikah mı düğün mü yapacağız bir türlü karar veremedik aslında bizim gönlümüz nikahtan yana nişanlım nikah için kararlı ama ben emin olamadım
Söz ve nişanımız ayrı ayrı eğlenceli oldu.
Kınamı salonda yine eğlenceli düşünüyorum
Nikahta karar kılarsak nikah sonrası arkadaşlarımızla filan 30 kişi civarı tekneyle bogaz turu yapmayı planladık.
Aslında bende nikahtan yanayım ama ilerde keşke düğün de yapsaydım demek istemem açıkcası.
Sizce düğün mü nikah mı ? Fikir alışverişinde bulunabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden
Tesekkur ederim ne mutlu size :)Gecen baharda kardesim evlendi , gunduz nikah yaptilar nikaha herkesi davet ettiler
Aksam da bir restoranda 40-50 kisi yemek yendi , canli muzik vs vardi herkes cok eglendi
Bende kokteyl yapmistim , nikah memuru kokteyle gelmisti , 100 kisi kadardik bizde 3 saat kokteyl surdu , sonra aile ve yakin arkadaslarla yemek yedik , en sonunda da arkadaslarimizla gece klubune gittik cok eglenceliydi
Bence herkes gonlunden gectigi gibi evlenmeli , kimseyi mutlu etmeye calismayin , o gun siz mutlu olun sadece , inanin o zaman cok guzel hatirliyorsunuz evlendiginiz gunu
Tesekkur ederim guzel dusunceniz icinCanım ben düşünenileceğin kadar sade bir nikah yaptım.. eşim ve ben hem fikirdik bu konuda. Eşimin annesi biraz düğün istiyordu sadece... Aklımda kalan tek şey arkadaşlarla (yani gerçekten eğlenebileceğim kişiler) eğlenceli bir yemek vs... Birde düğün parası sizin bütçenize eklenecekse düğün yapmamak hala mantıklı geliyor banaönemli olan mutluluk mutluluklar şimdiden
bizde buna karar kildik:) tesekkur ederimBen olsam eğlenceli bi kına ertesi güne de guzel bir nikah ve kokteyl yapardım.
Mutlular şimdiden.
Bizim dusuncemiz gelen takilarida kullanip ev satin Almak oyle demeyin bol takimiz olsun umarim ahaha:)))Benim tanıdığım insanlar düğünü saçma buluyor ama takılan takılar geri gelsin diye mecburen yapıyorlar
Çünkü nikahta takı olmuyor gidenler gelmiyor haliyle
Ticaret gibi yani:)