Nikah mı düğün mü ?

Düğüne masraf yapmak yerine nikah yapın parada elinize kalsın desem ki o genelde olmuyor o para harcanmıyor düğünde olmadığıyla kalıyor bence düğün onun heyecanı farklı oluyor her zaman gezersiniz ama hadi bugün düğün yapalım diyemezsiniz benim düğünüm oldu kınam olmadı mesela hep içimde uktedir gördükçe onda bunda iç çekerim

Ha durumunuz yoktur ona bişey diyemem koca düğün yapmazsınız olur biter belli bi bütçeye göre yaparsınız

Nikah sonrasi her seyi siz karsilayacaksaniz super fikir ama hem dugun yapma hem nikah sonrasi eglence,yemegi gelen misafir karsilayinca cok abes oluyor.Isin kolayina kacmak oluyor.Birkac arkadasim boyle yapti.Kisi basi 200 lira yemek .Bu ne ya takiyla beraber dugun 1000 liraya patladi resmen.Bana mi evleniyosunuz diyor insan.

Nikah ve sonrasi aile ve dostlarla ufak bir kutlama cok şık ve zarif olur. Biz hem nikah hem dugun yapmistik farkli illerde oldugumuzdan. Ama benim dugunum klasik kalabalik dugunlerden farkli olarak az oz kisiyle cok sicak ve keyifli bir kutlama gibiydi. Hic stres yasamadim o yuzden, cok guzeldi

Evet bunu ben de anlayamiyorum. Esimin bir arkadasi da nikah sonrasi kutlama yapacakti. Iste davetiye resmini falan paylasti sonra altinda da nikah sonrasi eglence yemek 150 tl kisi basi zaman degismis

Nikah yaptık, takılan altınlarla paraları alıp yurtdışına balayına gittik. İçimde düğün olsun diye bir ukte de kalmadı. Akrabalar eğlenip arkamdan dedikodumu yapacağına biz balayında eğlendik

Ben de eğer nasip olursa erkek arkadaşımla nikah gibi düşünüyorum. O daha çok istiyor aslında ama bana da kalırsa nikah olursa gelemeyenler olur. Nikah daha sade geliyor. Haftaiçi oluyor bir de nikah, işiolan çalışan insanlar gelemeyebilir. :) Düğün olunca takı yönünden daha karlı bi şey ortaya çıkıyor. Bu gibi şeyleri düşünüyorum ben de .

Keşke amerika ya da avrupa gibi şu tarz düğün mekanları olsa daha çok kutlama gibi, ne düğünün telaşı ve gürültüsü var ne de çok sade. Bi mekan ayarlayıp kutlama gibi bi şey de yapabilirsiniz bence.

Peki nikahta gelinlik giydiniz mi ben de nikah düşünüyorum ama gelinlik de giymek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…