- 8 Mart 2019
- 2.392
- 3.026
- 37
Ben daha çok kokteyl tarzı arkadaşlarımın olduğu küçük bir eğlence düşündüm :)Nikâh yaptik, sonrasında yaklaşık 100 kişilik boğazda teknede yemekli eğlencemiz oldu. Çokta guzel oldu. Kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim:)Nikâh yaptım hiçte pisman olmadım valladüğün çok saçma geliyor bana heyecandan bidakkasini bile hatirlayamacagim şeye okdr para vermek aslında milletin parasıyla milleti eğlendirmek yerine nikah yapıp sonra eğlence yaptık arkadaş arasında deli gibi icip dans ettim sonra bi balayı oh mis
sonuçta biz evleniyoruz iki birey olarak :) Teşekkür ederimValla bende ne hayaller ne sadelikler hayal ediyordum ama olaylar kontrolüm dışına çıkıp kendimi davul zurnanın ortasında sakkidi sakkidi oynarken bulmuştum. Yani çevrenin isteklerini bastirabiliyorsaniz düşünceniz güzel mutluluklar
Teşekkür ederim cevabınız için :) bizim de sanırım öyle olucakÇok güzel bir nikah ve balayı yapmıştık. Hiç içimde kalmadı.
Tabi ciraganda düğün yapma şansım olsa düğün derdim :)
Ah ne çok isterdim gerçekten ama o kadar ucuz mudur ki ?Düğüne vereceğiniz parayla yurtdışında tatile gidin. En az 3-4 ülke, 20 30 şehir gezersiniz.
Teşekkürler:)Nikahsonra kutlama
Düğün hayalim hiç olmadı benim ya :) ama gelinlik hayalim hep olmuştur gelinlik giymenin çok özel bir his olduğunu düşünüyorumDüğün yaptık aşırı pişman olduk.
Bir de biz evlenmiş 5 aydır aynı vde yaşıyorduk normal.
Bir anda aileler illede düğün dediler.
Ay o stres...
Koştur koştur gelinlik diktir düğün salonu vs. Saçmalıktı
Benimde 2 nişanım oldu diyebiliriz :)2 düğün 2 kına gecesi 2 nişan
yapan biri olarak
Tabiki düğün derim ben
Teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Ben de bir süre aynı dilemmayla yaşayıp hiç düğünsever bir insan olmayarak düğün yapmaya karar kıldım. Sanırım aynı dönemlerde evleneceğiz. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Peki ben neden hiç düşünmezken böyle bir karar aldım derseniz de giyeceğim gelinliği 5 dk giymek istemedim. Çok özenerek seçtim gelinliğimi o nedenle de aşırı kalabalık olmayacak şekilde bir düğün yapacağız. Siz de başkasının değil de kendinizin tam ne istediğinizi bulmak için + /- lerini yazın bir kağıda bence, öyle daha doğru karar verirsiniz. Bu kadar düşünmezken ve düğün fikrine uzakken şu an düğün yapacağım fikrinden hiç pişman değilim ben mesela
Teşekkürler :)Ben hep derim: elalemin lafına bakıp iş yapsan batman garantili. Siz binbir borc içine girip evlenseniz acaba o boş konuşanlar gelip bir kuruş yardım eder mi? Kimseyi bulamazsiniz. Onun icin sizin icin en uygunu ve güzeli neyise onu yapın.
Bazı ülkeler çok ucuz.Ah ne çok isterdim gerçekten ama o kadar ucuz mudur ki ?
Bencede düğün yapmak bana da hiç mantıklı gelmiyor.2 saat için o kadar masrafa giriliyor maalesef ama ödemesi yılları alıyor.ve bu borç yüzünden eşler birbirine bile düşüyor kavgalara sebep oluyor.onemli olan sizin eşinizle mutlu olmanız siz kimsenin sözüne bakmayın nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapınAçıkçası nişanlıma düğün için kimse yardım etmiyor ayrıca birde ailesine yardım ediyor bu yüzden biraz borcumuz olucak :) takı da bizim için önemli
Bu cümleleri okurken bende ki ifadeBen hep derim: elalemin lafına bakıp iş yapsan batman garantili. Siz binbir borc içine girip evlenseniz acaba o boş konuşanlar gelip bir kuruş yardım eder mi? Kimseyi bulamazsiniz. Onun icin sizin icin en uygunu ve güzeli neyise onu yapın.