Ah yanlış yazmışım tekrar okur musunuz rica etsem :)Madem düğün 30 kisi tekne, yapıverin gitsin:) nikah sonrası after gibi de eğlenceli olur, güzel gönlünüz nasıl isterse:)
Nişanlım da böyle düşünüyor rüya gibi bir balayı yaşarız diyor :)Ben nikah yapmayı,düğüne verilecek parayla iyi bir balayı yapmayı ya da birikim yapmayı daha mantıklı buluyorum.Şimdiden mutluluklar dilerim
O kadar haklısınız kidüğüne bir ton masraf yapacaksanız ve gelenlerin %95i bir sürü şeyi beğenmeyecek. en yakın arkadaşım evlenirken organizasyonlarını yapan kadın demişti "isterseniz kaz ciğeri verin yemekte, herkes birşeye kulp takacak. o yüzden sizin gönlünüz neyi beğeniyorsa onu yapın" diye.
koşullarınıza ve hayallerinize uygun olanı yapın derim.
Ayy çok tatlı ya. Dünya kadar düğün masrafından kurtuluyorusunuz. Kına için damatla beraber kına gecesi de olabilir düğünvari kına gecesi tarzında. Çok iyi dusunmussunuz. Mutluluklar dilerim :)İyi akşamlar herkese öncelikle
Benim tatlı bir derdim var
Önümüzdeki sonbahara evleniyoruz inşallah şuan nişanlıyız
Ama nikah mı düğün mü yapacağız bir türlü karar veremedik aslında bizim gönlümüz nikahtan yana nişanlım nikah için kararlı ama ben emin olamadım
Söz ve nişanımız ayrı ayrı eğlenceli oldu.
Kınamı salonda yine eğlenceli düşünüyorum
Nikahta karar kılarsak nikah sonrası arkadaşlarımızla filan 30 kişi civarı tekneyle bogaz turu yapmayı planladık.
Aslında bende nikahtan yanayım ama ilerde keşke düğün de yapsaydım demek istemem açıkcası.
Sizce düğün mü nikah mı ? Fikir alışverişinde bulunabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden
kendi adıma söyliyim. ben hayatımın en özel gününde koca bir organizasyonla boğuşmak istemem. tek derdim kendim ve eşim olsun isterim. düğün olduğu zaman organizatör bile olsa sürekli aksiyon halinde oluyor insan.O kadar haklısınız ki
İnsanları memnun etmek çok zor
Nikah daha sade ve zarif görünüyor şuan gözüme.
Benide en çok cezbeden yeri orası açıkçası:)Nikah daha sade ve zarif görünüyor şuan gözüme.
Teşekkür ederiz:)Ayy çok tatlı ya. Dünya kadar düğün masrafından kurtuluyorusunuz. Kına için damatla beraber kına gecesi de olabilir düğünvari kına gecesi tarzında. Çok iyi dusunmussunuz. Mutluluklar dilerim :)
kendi adıma söyliyim. ben hayatımın en özel gününde koca bir organizasyonla boğuşmak istemem. tek derdim kendim ve eşim olsun isterim. düğün olduğu zaman organizatör bile olsa sürekli aksiyon halinde oluyor insan.
halbuki ben doya doya gelen herkese sarılmak ve sadece gülmek istiyorum.
o nedenle büyük organizasyon yerine sade kokteylli bir nikah üzerine çok yakınlarla max 40-50 kişilik bir eğlence düşünürüm.
[/QUOTE
Söz günümde önce kendi evimizde isteme oldu daha sonrasında yüzükleri takmak için dernek tarzında bir yere gittik sadece yakınlarımızın olduğu yerde takıldı söz yüzüklerimiz :) o kadar mutlu ve huzurluyduk ki fakat ailemin isteği üzerine büyük nişan yaptım salonda nişan cdsini izlediğim de tüm anlarda ağlayacak kadar mutsuz çıkmışım sanki istemiyorum :)
Kesinlikle nikah ☺İyi akşamlar herkese öncelikle
Benim tatlı bir derdim var
Önümüzdeki sonbahara evleniyoruz inşallah şuan nişanlıyız
Ama nikah mı düğün mü yapacağız bir türlü karar veremedik aslında bizim gönlümüz nikahtan yana nişanlım nikah için kararlı ama ben emin olamadım
Söz ve nişanımız ayrı ayrı eğlenceli oldu.
Kınamı salonda yine eğlenceli düşünüyorum
Nikahta karar kılarsak nikah sonrası arkadaşlarımızla filan 30 kişi civarı tekneyle bogaz turu yapmayı planladık.
Aslında bende nikahtan yanayım ama ilerde keşke düğün de yapsaydım demek istemem açıkcası.
Sizce düğün mü nikah mı ? Fikir alışverişinde bulunabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden