Nikah da keramet var ne demek

Ben 1hafta da adını duyup fotolarda gördüğüm kocamla 10 dakikalık konuşmada tamam diyip evlendim öyle uzun uzun tanimadm çok da mutluyum ama bu demek değil ki herkes çok mutlu olacak. Yıllar geçirdikleri sevgilileriyle yada benim gibi görücü evlenip mutsuz olan mutlu olan insanlar var herşey nasip kısmet tâbi manyak olduğunu bildiğin biriyle nikâhta keramet vardır düzelir diye evlenmkde olmaz.
Mantığıniza yatmış bu kişi birazda huzursuzluktan kaçmak için riske atıyorsunuz kendinizi Rabb'im pişman etmesin sizi inşallah herşey istediğin gibi olur

Olur mu öyle saçma şey.

Takribi kac saate gelirmis ask?Nikaha gec kalmasa bari glglfllşf

Konu sahibi Arabistan'a yerleşmeyecek, adam buraya gelecekmiş, diğer konusunda bahsetmiş.

Nikahta keramet var mı yok mu bilmem ama insanlar tanıyarak evlendiği halde zorlanıyor.
Ben yeni evlendiğimde çok hissetmiştim bunu.
Evlilik ne kadar zor, deli gibi sevdiğim adamla evlendiğim halde böyle hissediyorum, bir de sevmeseydim..... Demiştim aynen.
Sizin iş enteresan... Umarım pişman olmazsınız.

Böyle evlenirsen daha huzursuz olacaksın biliyorsun değil mi?
Asla 30 yaşında olduğuna inanmıyorum.
Kimlik yaşın 30 ise bile zihin yaşın çok küçük.
Neden çıkış yolu bilmediğin biriyle evlilik?
Mesleğin yok mu, çalış kendine düzen kur.

Konusahibi verdiğin cevaplar sorular bi tuhaf sanki 18 yaşındasın. Evden kurtulmak için mi evlenmek istiyosun bu adamla? Aklı başında bi insan bunu bi düşünür

Çocuk gibi konuşuyorsun ama yaşın büyük sanırım yorumlardan gördüğüm kadarıyla umarım öyledir. Tanımadığın adamla evlenme pişman olursun.

Bence tamamen bu tarz evliliğe maruz kalan insanları tatmin etmeye çalışmak amaclı uyduruk bir söz !!

Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden
İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsınız rabbim hakkınızda hayırlısını versin evlenince Arabistan a mı gideceksiniz

Komsumuzun kizi sirf yurtdisina gitmek icin 15 gun icinde tanimadigi adamla evlendi. Yurtdisina gitti, adam sizofrenmis. Kadina etmedigi iskence (gercek anlamda, odaya kilitleme, eziyet etme) kalmadi. Devlet korumasina girdi. Ben pek keramet goremedim bu iste. Ha ulke vatandasligi aldi sonunda, illa keramet bulacaksak.

Sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsunuz herşeyi göze. Alın kurtulmak istiyorum diyorsunuz ya bir günde orada. Kurtulmak için ailenizi ararsanız ? İyi düşünün karar verin böyle evlenen insanların çoğu çok pişman ve ailesini mumla arıyor dönüşü olmayan kararlar vermeyin

Sen sürekli gerdek gecesi böyle konular açıyorsun.. Erkek olduğunu düşünüyorum artık

Sadece düğün gecesimi, evlenince oluşacak huzursuzluklardan nereye kaçacaksınız. Dayak, aldatılma, hakaret, cinsel tatminsizlik, cinsel uyumsuzluk. Bir dunya konu var burada açılan. Sevip tanıdık sandıkları bile leş çıkıyor. Sizin keramet ihtimali baya baya düşük. Birde şimdi aileden kaçan böyle bir adama denk gelirse o aileye hiç dönemez ,kaderimdir çekerim der oturur. Siz aileden kaçıyorsunuz yaşınızı bahane ediyorsunuz. Peki karşı tarafın kusuru ne sizi hiç tanımadan evlenecek. Normal olsa zaten oda tanımak ister hoppala düğün olmaz.

Yalan safsata inanmayın. Çok aşık da evlensen aynı evin içinde herşey b.ka sarıyor zaten sevgin, aşkın yoksa çok çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…