Ben 1hafta da adını duyup fotolarda gördüğüm kocamla 10 dakikalık konuşmada tamam diyip evlendim öyle uzun uzun tanimadm çok da mutluyum ama bu demek değil ki herkes çok mutlu olacak. Yıllar geçirdikleri sevgilileriyle yada benim gibi görücü evlenip mutsuz olan mutlu olan insanlar var herşey nasip kısmet tâbi manyak olduğunu bildiğin biriyle nikâhta keramet vardır düzelir diye evlenmkde olmaz.Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Olur mu öyle saçma şey.Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Takribi kac saate gelirmis ask?Nikaha gec kalmasa bari glglfllşfSelam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Kötü bisey değil ama gerekli mi dersen pek gerekli bi icat değilEvlilik kötü bişey mi ?
Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum
4 saatmiş.4 defa biriyle görüşüldü diye evlenmek zorunda mı hissedilir?
Evlilik kötü bir şey değil de, adam kötü olabilirEvlilik kötü bişey mi ?
İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsınızDoğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden
Komsumuzun kizi sirf yurtdisina gitmek icin 15 gun icinde tanimadigi adamla evlendi. Yurtdisina gitti, adam sizofrenmis. Kadina etmedigi iskence (gercek anlamda, odaya kilitleme, eziyet etme) kalmadi. Devlet korumasina girdi. Ben pek keramet goremedim bu iste. Ha ulke vatandasligi aldi sonunda, illa keramet bulacaksak.Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsunuz herşeyi göze. Alın kurtulmak istiyorum diyorsunuz ya bir günde orada. Kurtulmak için ailenizi ararsanız ? İyi düşünün karar verin böyle evlenen insanların çoğu çok pişman ve ailesini mumla arıyor dönüşü olmayan kararlar vermeyinSelam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Sadece düğün gecesimi, evlenince oluşacak huzursuzluklardan nereye kaçacaksınız. Dayak, aldatılma, hakaret, cinsel tatminsizlik, cinsel uyumsuzluk. Bir dunya konu var burada açılan. Sevip tanıdık sandıkları bile leş çıkıyor. Sizin keramet ihtimali baya baya düşük. Birde şimdi aileden kaçan böyle bir adama denk gelirse o aileye hiç dönemez ,kaderimdir çekerim der oturur. Siz aileden kaçıyorsunuz yaşınızı bahane ediyorsunuz. Peki karşı tarafın kusuru ne sizi hiç tanımadan evlenecek. Normal olsa zaten oda tanımak ister hoppala düğün olmaz.Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?