Ay ben 8 senelik sevgilimle evlendim evliliğe alışmak zaman aldı tanımadan nasıl evleniceksiniz? Evlenince ısıncağın ne malum? Aşk sonradan gidedebiliyo bunun kesin bi tanısı yok. Neden tanımadığın biriyle evlenmek zorundasın buna takıldımSelam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Şansa kalmış gibi duruyor bence kesinlikle iyice tanımaya bakın gerekirse erteleyin bu zmanda insan ailesiyle bile anlaşamıyor tanımadığınız bir insanla nasıl bir eve gireceksinizSelam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeydenŞansa kalmış gibi duruyor bence kesinlikle iyice tanımaya bakın gerekirse erteleyin bu zmanda insan ailesiyle bile anlaşamıyor tanımadığınız bir insanla nasıl bir eve gireceksiniz
Ay yok ya, şimdiye kadar hiç evinizde olmayan biriyle aynı evde yaşamaya başlamak yeterince zor zaten. Biz 4 sene sevgiliydik, ben bile zorlandım. Hele de o ilk sabah uyanıp da yanımda birini görmek çok acayip bir şeydi valla. Görücü usulü mü evleneceksiniz? Herkes sormuş, ben de sorayım neden evlenmek zorundasınız?
Ay yok ya, şimdiye kadar hiç evinizde olmayan biriyle aynı evde yaşamaya başlamak yeterince zor zaten. Biz 4 sene sevgiliydik, ben bile zorlandım. Hele de o ilk sabah uyanıp da yanımda birini görmek çok acayip bir şeydi valla. Görücü usulü mü evleneceksiniz? Herkes sormuş, ben de sorayım neden evlenmek zorundasınız?
Bana iyi davranıyor herşey hazır yok diyecek bbir nedenim yok , yaşım da gelmiş.. evde de mutlu değilimNiye vazgeçemiyorsunuz? Zorunluluğunuz ne?
Eger ki onun da kesin net evlenmeye düşüncesi varsa nasıl birisiniz diye merak ederdi diye düşünüyorum her iki taraf için de körü körüne evlenmek biraz absürt olabilir en azından gelip sizi görebilir bir konuşma yapabilirdi benim ablam da yakında evelenecek sevgilisinin ailesi iranda oturuyor sirf tanışmak için bütün aile buraya geldiler ve birkaç gün içinde de tanışacağız inşallah. Bu işler böyle olmalıdır.Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden
Evlilik hazırlıklarının, yeni bir yuvanın heyecanını yaşamanız gereken dönemlerde bu sorularla kendinizi strese sokmanız üzücü gerçekten. Yaşım geçti diye düşünmeyin, herkes 35'ten sonra evleniyor artık. Yani elini tutmadığınız, kokusunu bilmediğiniz birinden elektrik alabildiniz mi bilmiyorum ama umarım çok mutlu olursunuz. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsunuz, inşallah ileride pişmanlık yaşamazsınız. Yeni evlenmiş biri olarak bu günlerinizin tadını çıkarın, heyecanlanın diyebilirim sadece. Sizi çok iyi anladım emin olun. Her şey gönlünüzce olsun.Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum
Eger ki onun da kesin net evlenmeye düşüncesi varsa nasıl birisiniz diye merak ederdi diye düşünüyorum her iki taraf için de körü körüne evlenmek biraz absürt olabilir en azından gelip sizi görebilir bir konuşma yapabilirdi benim ablam da yakında evelenecek sevgilisinin ailesi iranda oturuyor sirf tanışmak için bütün aile buraya geldiler ve birkaç gün içinde de tanışacağız inşallah. Bu işler böyle olmalıdırbizi
Evlilik kötü bişey mi ?Evlilik hazırlıklarının, yeni bir yuvanın heyecanını yaşamanız gereken dönemlerde bu sorularla kendinizi strese sokmanız üzücü gerçekten. Yaşım geçti diye düşünmeyin, herkes 35'ten sonra evleniyor artık. Yani elini tutmadığınız, kokusunu bilmediğiniz birinden elektrik alabildiniz mi bilmiyorum ama umarım çok mutlu olursunuz. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsunuz, inşallah ileride pişmanlık yaşamazsınız. Yeni evlenmiş biri olarak bu günlerinizin tadını çıkarın, heyecanlanın diyebilirim sadece. Sizi çok iyi anladım emin olun. Her şey gönlünüzce olsun.
Hicbisey hissetmiyorum yani gerçekten ama artık çıktım bir yolaOnu gordugunde kônustugunda ne hissediyorsun peki
Insanlari tanimak imkansiz
4 yillik evliyiz esimle evlenince tanidim onu sizinki basli basina degisik
Bakın ben 38 yaşımdayım, yeni evlendim. Tam evde kalmanın arifesindeydim ki teğet geçtiEvlilik kötü bişey mi ?
Uzuldum adina evlilik cok ciddi bir karar iyi dusun tasinHicbisey hissetmiyorum yani gerçekten ama artık çıktım bir yola
Ah kuzum ya... Böyle olmamalı. Evlenmek zorundayım diyorsun, umarım ısınırsın, alışırsın, seversin onu.Hicbisey hissetmiyorum yani gerçekten ama artık çıktım bir yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?