• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah da keramet var ne demek

😕 Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum
Düğün gecesini düşününce tuhaf olman lazım ama tam tersi yönde 😅 senin işin zor

Konu sahibi nerelerde acaba? Dün sormuştum, ailen çok mu tutucu, hangi şehirdesin, sosyal hayatın hiç mi yok, 30 yaşındasın ama kafana göre birini bulamadın mı?

Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden
Bakın yaşınız küçük değil kendi kararınızı verecek yaştasınız kimsede yargılamaz

Ama

Aileden veya mutlu olmadıgınız yerden kaçarken daha mutsuz olacagınız kararlar alıyor olabılırsınız

Tanımak için biraz zaman isteyın sonuçta hiç tanımadığınız bir insanla aynı evde yaşıcaksınız.

Kesinlikle nikahta keramet vardır ve kesinlikle insanlar evlendiklerinde birbirlerini daha iyi tanırlar, aksi olsa bu kadar boşanma olmazdı 👍
Kuzum sen delirdin mi? İnsanlar 2-3 sene çıkıyorlar ama yine de evlendiklerinde sorun üstüne sorun yaşıyorlar. Sen hiç tanımadığın bir insanla evleneceksin. Ne duygusal ne fiziksel bir şey hissetmiyorsun. Ne zorun var kendinle? İnsan sevmediği adamın koynuna nasıl girer ya?

Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Tövbeler olsun daha neler

Konu sahibi nerelerde acaba? Dün sormuştum, ailen çok mu tutucu, hangi şehirdesin, sosyal hayatın hiç mi yok, 30 yaşındasın ama kafana göre birini bulamadın mı?
Sosyal hayatım yok, kendi kafama göre de tanışamadim yasaklar da vardı cesaretli değildim artık arayıcı var tanıştırdı lar öyle oldu

Kesinlikle nikahta keramet vardır ve kesinlikle insanlar evlendiklerinde birbirlerini daha iyi tanırlar, aksi olsa bu kadar boşanma olmazdı 👍
Kuzum sen delirdin mi? İnsanlar 2-3 sene çıkıyorlar ama yine de evlendiklerinde sorun üstüne sorun yaşıyorlar. Sen hiç tanımadığın bir insanla evleneceksin. Ne duygusal ne fiziksel bir şey hissetmiyorsun. Ne zorun var kendinle? İnsan sevmediği adamın koynuna nasıl girer ya?
Ne desem :( artık herşey hazir

Bu sorular şaka mı? Lütfen şaka olsun.

Nikahta hiçbir şey yok bu laflara inanmayın iyice tanımadan karar vermeyin

Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Sonradan gelen bir aşk yok seni kandırmışlar.

Evlenince mutlu olacaginizi kim garanti ediyor? Senelerce tanıyıp sevip evlendiğimiz adamlarla sorun yaşıyoruz. Hiç tanımadan korkmuyor musunuz?
Onun da kolayını bulmuşlar pamuk, yıllarca sevgili olanlar hatta cinsellik yaşayanlar her şeyi erkenden tuketiyorlarmış , evliliğe bisey kalmıyormuş. :D O yüzden sorun oluyormuş. Acaba kocasını gerdekte gören kadın ilk gece travmasından sonra kocadan kaçar hale gelince, ten uyumu olmayan çiftlerden kadın olan köşe bucak kaçıp erkek olan da hemen gözü dışarıya dışarıya fıldır fıldır edince, karı kocanın oturup edilecek iki muhabbeti kalmayınca, boşluğu adam ailesi arkadaşları ile doldurunca, bunu da hepsini evliliğin içine sokunca daha mı iyi oluyor ki? Heralde eski kafaya göre bunlar sorun değil, karı koca arasında aşılabilecek seyler, bunlar yüzünden boşanırsan şımarıklık. Ama sen yıllarca sevgili olup bir de seviştiğin için ağır kusurlusun.

Kimse sormamış ama eş adayı Suudi Arabistanlı mı yoksa orda mı çalışıyor. Evlenince oraya mı gideceksiniz. Suudi Arabistan da en az 2 kadın ile evleniyorlar. 1 tane eşi olana garip şekilde bakıyorlar. Kuma yada kumalarınızla ortak bir hayat yaşamaya hazır mısınız? Ailenizden bıktıysanız işe başlayıp kendi evinize çıkmayı deneyebilirsiniz. Evlenmek sadece ailevi problemleri bastırır. Problem çözümleri koca kapısında değildir. Gerekirse resti çekip evden çıkıp gitmek kendi ayakların üzerinde durmak esas problem çözümüdür.

Kimse sormamış ama eş adayı Suudi Arabistanlı mı yoksa orda mı çalışıyor. Evlenince oraya mı gideceksiniz. Suudi Arabistan da en az 2 kadın ile evleniyorlar. 1 tane eşi olana garip şekilde bakıyorlar. Kuma yada kumalarınızla ortak bir hayat yaşamaya hazır mısınız? Ailenizden bıktıysanız işe başlayıp kendi evinize çıkmayı deneyebilirsiniz. Evlenmek sadece ailevi problemleri bastırır. Problem çözümleri koca kapısında değildir. Gerekirse resti çekip evden çıkıp gitmek kendi ayakların üzerinde durmak esas problem çözümüdür.
Insanlara çalışmak zor geliyor.evleneyim, o bana baksin

Back