- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
Sen bekle şimdi gelsinAşk sonradan gelirmis diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bekle şimdi gelsinAşk sonradan gelirmis diyorlar.
Evlenince mutlu olacaginizi kim garanti ediyor? Senelerce tanıyıp sevip evlendiğimiz adamlarla sorun yaşıyoruz. Hiç tanımadan korkmuyor musunuz?Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf ol
Bana iyi davranıyor herşey hazır yok diyecek bbir nedenim yok , yaşım da gelmiş.. evde de mutlu değilim
Aşık insanlar bile nefret ederek boşanıyorlar siz hiç tanımadan görücü usulüyle evliliğe nasıl sıcak baktınız bilemedim..Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Kore dizisi cekmiyorsan aşk sonradan ,aynı evde yaşamakla gelmez:)Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Sevmedigin, tensel cekim hissetmedigin kisiyle olursa evet epey kotu 1 sey.Evlilik kötü bişey mi ?
Nikahta keramet olsa boşanma olmazdı...aşka gelene kadar dua edin de adam sapık, psikopat falan çıkmasın. Allahım akıl fikir nasip etsin...Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
evet ya..kore dizilerinde esas kız, hep esas oğlanın evine bir bahane ile taşınıp,aynı evde yaşar, sonunda aşık olurlar..çin dizileri de öyle.. ne kadar romantikKore dizisi cekmiyorsan aşk sonradan ,aynı evde yaşamakla gelmez:)
NAsıl keramet varmış nikahta. Belki adam psıkopat bunca insan neden boşanıyor ?Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.