• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah da keramet var ne demek

😕 Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf ol

Bana iyi davranıyor herşey hazır yok diyecek bbir nedenim yok , yaşım da gelmiş.. evde de mutlu değilim
Evlenince mutlu olacaginizi kim garanti ediyor? Senelerce tanıyıp sevip evlendiğimiz adamlarla sorun yaşıyoruz. Hiç tanımadan korkmuyor musunuz?

Bahtınıza ne çıkarsa... evlilik bir kumar yani. 5 sene sevgili kalan da , 3 sene aynı evde yasayıp evlenen de sonradan bambaşka biriyle karşılaşabiliyo , boşanabiliyor
Görücü usulü evlenip sonradan aşık olan da var olmayan da.

Madem olan olmuş umarım iyi biri çıkar ve seversiniz diyorum

Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Aşık insanlar bile nefret ederek boşanıyorlar siz hiç tanımadan görücü usulüyle evliliğe nasıl sıcak baktınız bilemedim..
Asla sonradan sevgi olmuyor nerden biliyorum arkadaşımdan

Ayri eve cikin evlilikte kurtulus degil. Ben esimi 11 senedir taniyorum evlenmeden önce ayni evdede yasadik ama hala farkli yönlerini kesfediyorum. İsinizi sansa birakmayin

Peki adamin tipi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ayni yataga girebilecek misiniz? Yasinizdan ve huzursuzlugunuzdan evlenmek istediginizi yazmissiniz. Bende yagmurdan kacarken doluya tutulma ihtimalinizden korktum. Adamla evlenip, birde onu iciniz almazsa huzursuzlugu bir de o zaman gorun...

Evliliğe özlü sözlerden hareketle mi adım atacaksınız? "Davulun sesi uzaktan hoş gelir." desem?
Evlendiğinizde neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz ama nasıl oluyor da evliliği kurtuluş olarak görebiliyorsunuz? Ya daha beteri olursa?
Bence siz etraflıca bir düşünün, fikrinizi revize edin özlü sözlere takılmadan.

Evlenince bekar hayatınızı mumla anlayacağınızı düşünüyorum. Rastgele biriyle evleneceksiniz. 4 defa biriyle görüşüldü diye evlenmek zorunda mı hissedilir? Zaten evliliğe de hazır gibi hissetmedim sizi. Ya yaşınız 20nin altında ya da fazla izole yaşamışsınız hayattan.

Bir yasima daha girdim.bir kere siz gerçekten arabistanda mi yaşamak istiyorsunuz?buradaki haklarınızın çoğu orada olmayacak.
Ikincisi,adam bana iyi davranıyor demissiniz.yahu sadece 4 saat görmüşsünüz.. telefonda konuşsanız bile ,adamın man yak birsi olduğunu anlamayabilirsiniz. Telefondan anlaşılır mi?
Siz özgürlük mu istiyorsunuz?ailenizden dertlimisiniz?evlenmek yerine çalışın.para kazanın.. 30 yas evlenmek için nedir ki?şimdi masraf yapıldı diye vazgeçmek istemiyorsunuz ama vazgeçin..

Gerçekten Arabistan'da yaşamayı mı istiyorsunuz? Yaşınız daha genç artık çoğunluk 30 yaşından sonra evleniyor. Önemli olan mutlu, huzurlu bir evlilik yaşayabilmek. Şu an aile evinden kurturmak istiyorsun ama daha kötü şeyler olmayacağını ne malum ?
Düğün günü ayrılan insanlar da var masrafları bahene etmeyin lütfen. Kedim bile bana üç ayda anca alışmıştı 🤣. Bir insana ısınmak, yeni düzene alışmak öyle kolay mı ?Lütfen iyice düşünün, hayat senin hayatın. Umarım mutlu olursun

Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Nikahta keramet olsa boşanma olmazdı...aşka gelene kadar dua edin de adam sapık, psikopat falan çıkmasın. Allahım akıl fikir nasip etsin...

Kore dizisi cekmiyorsan aşk sonradan ,aynı evde yaşamakla gelmez:)
😁😁evet ya..kore dizilerinde esas kız, hep esas oğlanın evine bir bahane ile taşınıp,aynı evde yaşar, sonunda aşık olurlar..çin dizileri de öyle.. 😍😍 ne kadar romantik 🤣

Kronolojik olarak yaşınız 30 olabilir fakat zihnen daha gençsiniz sanırım 🤔 30 yaşına gelmiş biri neyin ne olduğunu az çok bilir, burada yazılanlarla ya da etrafın söyledikleriyle hareket edip de evlenip evlenmemezlik yapmaz bence.

Bana çok iyi davranıyor demişsiniz de bu bir kriter değil ki! Etrafınızda tonla insan bulursunuz size iyi davranan (ya da öyle gözüken), sırf bu yüzden biriyle hayatınızı birleştirmek ne kadar mantıklı bilemedim.

Eğer ciddi anlamda böyle bir soru soruyorsanız, yapmayın kendinize yazık etmeyin, karşınızdakini iyice tanıyın vakit geçirin derim. Ha yok hemen evleneceğim ben derseniz de ne diyelim, hakkınızda hayırlısı 🙄

NAsıl keramet varmış nikahta. Belki adam psıkopat bunca insan neden boşanıyor ?
Ömür geçirmek için yola çıktığın adamı tanı önce emin ol. Tanımadan sakın böyle bısey yapma

Evlilik genel anlamda bir şans oyunu gibi. Kimisi senelerce flört edip evlenir ama mutlu olamaz boşanır. Kimisi kısa sürede evlenir belki çok tanımadan ama mutlu olur. Ama sizin durum çok ayrı, 2 kere gördüğün biriyle nasıl olacak hiç düşündün mü? Eskiden bile en azından nişanlılık döneminde damat kız evine sık sık gelir gidermiş. Annelerin gözetiminde de olsa muhallebi yemeye gidilirmiş, hatta benim annemle babamın sinemaya gitmişlikleri var😂😂😂 anneannem ile birlikte sene 1984 😂 sizin iş hiç tanımadan, ısınmadan, ortak noktalarınızı görmeden nasıl olacak? Nikahta keramet var sözüne çok inanma sen..

Back