Nihil'in Başarı Öyküsü 15 Kilo Verdi

gerçekten tebrik ederim.ben iradesiz biri olarak bu tip hikayeleri hayranlıkla okuyorum.ben bu kadar acımasız diyetler yapamıyorum maalesef.şekerim düşüyo fenalaşıyorum.diyetisyene gitmedim hiç.ne yapmam lazım bilmiyorum:KK43:(belkide ilaç kullanmam lazım.

gerçekten tebrik ederim.ben iradesiz biri olarak bu tip hikayeleri hayranlıkla okuyorum.ben bu kadar acımasız diyetler yapamıyorum maalesef.şekerim düşüyo fenalaşıyorum.diyetisyene gitmedim hiç.ne yapmam lazım bilmiyorum:KK43:(belkide ilaç kullanmam lazım.

Teşekkür ederim.
Kilo verebildiğimi görmek hırsımı arttırdı sadece, kendime inandım. İradeli değilim aslında ama kontrollüyüm sanırım.. Sen de yaparsın, inan kendine..
Kendine inanmadığını düşünürsen inanmazsın.. İnanırsan bir süre sonra yapar hale geliyorsun..
Şekerinin düşüyor olması önemli bence. Tahlil değerlerin de önemli olabilir..
Diyetisyen yardımı almak bilinçlenmeni sağlar.. Sağlıklı ilerlerlersin..

merhaba simge ben de pko luyum. yaş 32. 68 kg lardayım. eskiden 1-2 hafta yemeyince etkisini gçrüyordum. şimdi zorlanıyorum. şu ilacın ismini özelden yollayabilirmisin. teşekkürler.

Geçmiş olsun arkadaşım, ilk başlarda hızlı kilo veriyorsun, genel olarak tabi.. belki o döneme denk geldi bahsettiği 1-2 hafta.. Sonra duraksıyor, hızlanıyor, yavaşlıyor ...
En yakın zamanda iyileşirsin umarım..
Rica ederim canım a.s.

Merhaba arkadaşım bende pko luyum bizlerde insülin direnci oluyor biliyorsun bu yüzden inciri yemek doğrumu bilemiyorum bende diyete başlayacağım ve glisemik indeksli besleneceğim bakalım inşalalh kilo veririm montignac diyeti uygulayacağım kitabını sipariş ettim şimdi netten inşallah fayda görürürm

öncelikle seni tbrik ediyorum canim .darisi basima ben bir türlü acligimi bastiramiyom rica etsem banada kullandigin ilaci yazarmisin .simdiden tesekkürler.mafoldumben

Merhaba arkadaşım bende pko luyum bizlerde insülin direnci oluyor biliyorsun bu yüzden inciri yemek doğrumu bilemiyorum bende diyete başlayacağım ve glisemik indeksli besleneceğim bakalım inşalalh kilo veririm montignac diyeti uygulayacağım kitabını sipariş ettim şimdi netten inşallah fayda görürürm
Merhaba canım, geçmiş olsun sana da.. Polikistik over de glisemik endeks bilinci ile beslenmek çok önemli tabi.. Ama nedense hiç anlayamıyorum bu meseleyi, heralde anlama zamanım gelmedi henüz.
Bahsettiğin diyeti duymuştum, kısa zamanda da faydasını görürsün umarım canım..
Tanıdığım bünyeme göre bir düzen oluşturdum gidiyorum, bağırsak hareketliliği için tüketiyorum incir ama zararlı olur mu hiç düşünmemiştim, olabilir belki de..

öncelikle seni tbrik ediyorum canim .darisi basima ben bir türlü acligimi bastiramiyom rica etsem banada kullandigin ilaci yazarmisin .simdiden tesekkürler.mafoldumben
Teşekkür ederim arkadaşım. Yazarım tabi,
rica ederim.

[Q

aRKADASIM SIZI TEBRIK DIYORUMzemuszemus
Teşekkür ederim canım.

tesekkür aderim canim mesajini aldim sormussun nekadar fazlaligin var diye boy 1,65 kilo 85,vermem gereken kilo 30 tiroyit hastasiyim azda yesem kilo aliyom gerci ilaci kullaniyom ama kilo vermem coook yavas okadar cok istiyorum ki zayiflamayi bi basarabilsem.:eek:klava:

Simge bende eski bir pco'luyum.Sizlerde de oldumu bilmem ama ben uzun seneler çocuğumun olması içinde tedaviler gördüm olmadı.Daha sonra 3 defa tüpbebek tecrübesi yaşadım ve sonucuda kızım oldu çok şükür.Ama geçen yılların ardından kilolar bana kaldı.
Maalesef hemde tam maaleseffffki iştahımı kesemiyorum.Senin o yediklerini yesem belki bende zayıflayabilirim ama anında baygınlık geliyor.Ciddi bir mide kazınması vs.. ıştahımı kesen ne vars yapmaya hazırım.ılaç,Bitki vs.. Bana da diğer arkadaşlara ayzdığın mesajı atarsan çok sevinirim.

tesekkür aderim canim mesajini aldim sormussun nekadar fazlaligin var diye boy 1,65 kilo 85,vermem gereken kilo 30 tiroyit hastasiyim azda yesem kilo aliyom gerci ilaci kullaniyom ama kilo vermem coook yavas okadar cok istiyorum ki zayiflamayi bi basarabilsem.:eek:klava:
Rica ederim canım.. Ne yazık ki kuvvetli bir sabır istiyor polikistik over'de kilo vermek, biliyor musun bazen ayda 2 kilo ancak verebiliyorum, bazen ise hiç, bazen yarım. Yakınıp, yine veremiyorum yine veremiyorum dersem motivem düşüyor kendimi bırakıyordum.. Polikistik over olup çok güzel kilo veren fıstık gibi olan hanımlar yok mu, var, ben de onlardan biri pekâla olabilir dedim.. ve zor ve yavaş kilo verdiğimi kabullendim..Sanırım zor olan buydu.. 3 ayda 15 kilo veremiyorum belki ama 8 ayda verebiliyorum.. Sürecin zorluğundansa sonuca odaklandım,odaklanıyorum.. Kalori depoladığım dönemlerde ,şimdi canım böyle istiyor deyip nefsimle inatlaşmıyorum, yoksa o da benimle inatlaşıyor, çünkü biliyorum kaldığım yerden devam edicem..
Kendini bırakma arkadaşım,, sonuca odaklanıcak yöntemler bul kendine,, herkesin motive olma motivasyonunu canlı tutma yöntemi farklı farklıdır,, çözümsüz değiliz, sadece o çözümleri uygulamıyoruz.
İsteyip de yaptıklarını düşün... İstersen yaparsına.s.

Simge bende eski bir pco'luyum.Sizlerde de oldumu bilmem ama ben uzun seneler çocuğumun olması içinde tedaviler gördüm olmadı.Daha sonra 3 defa tüpbebek tecrübesi yaşadım ve sonucuda kızım oldu çok şükür.Ama geçen yılların ardından kilolar bana kaldı.
Maalesef hemde tam maaleseffffki iştahımı kesemiyorum.Senin o yediklerini yesem belki bende zayıflayabilirim ama anında baygınlık geliyor.Ciddi bir mide kazınması vs.. İştahımı kesen ne vars yapmaya hazırım.İlaç,Bitki vs.. Bana da diğer arkadaşlara ayzdığın mesajı atarsan çok sevinirim.
Geçmiş olsun arkadaşım.. Sevindim bir evladının olmasına.. Sağlıkla huzurla büyütürsün inşallah..
Polikistik over'de gebe kalmak için tedavi görmek gerekiyor, sıkıntılı süreçler yaşamışsın ama karşılığını da almışsın.. Ben çocuk düşünmediğim için tedavi olmadım, tedavimi de nasılsa düşünmüyorum deyip erteliyordum. İleriye yönelik tahribatlarını bilmiyordum tabi. Sadece regl olamamayı, gecikmesini fazla küçümsemişim..
Canım, bahsettiğin mide kazınması,baygınlık insülin direnci ile ilgili olabilir, buna yönelik ilaçlar ile önüne geçilebiliyor diye biliyorum, ihmal etme kendini..
Yazarım arkadaşım.

simge cok tebirik ederim.ilacı banada yazarmısın canım
Teşekkür ederim. Şimdi özel mesaj gönderiyorum canım.

benim teyzemin kızında da aynı problem var benim verdiğim ürünler ile şu anda hızla kilo veriyor, reklam kuralları gereği isim yazamıyoru , mesaj sayım da yetersiz olduğu için özel msj gönderemiyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba simge ben de bir pco luyumm aslınd atam net dgill bu durum kimi dr var diyor kimi si yok
ama şu varki adet düzensizligin çok fazla dogum yaptım ikiz bebekleirm 19 aylık ama hala düzensiz adet oluyorum benn buda kilo vermemekte direnmeisni saglıyor vucudun
nisna 5 inde 3 ay olacak diyet yapalı ben sadece 8 kilo verebildimmmm buda şükür diyorum
adet düzensizligi olmasa bence bizde verebiliriz bu kiloları diyorummm

kolay gelsin

52.0 kiloyum gün itibari ile, ama nedense fıstık gibi olmadım. Ramazan bayramından sonra 3/6 ay fitness a gideceğim, sanırım sonrasında güzel toparlanmış olurum.

Ramazan ayı başlayıncaya kadar kullanmış olduğum destek haplarını kullanmaya devam ettim. Artık bıraktım, spora giderken de kullanmayacağım.

Senelerdir kilo alıp vermekteki mücadelem artık bitti gibi. Bir işi isteyip, azmedip başarmak müthiş bir duygu, özellikle de kendimiz içinse.

İlk 2006 senesinde üye olmuştum Kadınlar Kulubu'ne. 2010 da ikinci kullanıcı adımı alıncaya kadar ara ara iştirak ettim kk'ya. Bir ara diyet topic'lerinde birlikte hareket eden arkadaşların başlığına katılmaya çalışmıştım belki birlik bilinci ile başlarım devam ettirebilirim diye
fakat uyumsuzluk gösterip devam edememiştim. mecburiyet bilincine ayak uyduramıyorum, sanırım bundan devamlılık sağlayamadım. Sonrasında bağımsız kendimden bir ivme yakalayıp başlayıp sonlandırdım sayılır, umarım koruma döneminde de istikrar sağlarım.

Ramazan ayında, iftar sahur hareketsizlik yürüyüşsüzlük derken biraz duraksıyor, ama olabildiği kadar. Olmadı olmuyor deyip demoralize olmak yok, kaldığımız yerden devam a.s.

Bugün itibariyle 9 kilo vermişim.akannehir
İlk başlarda çok sıkı uyguladığım diyetimi bir süre sonra daha basite indirgedim şimdi ise ramazan dolayısı ile diyet yerini açlığa bıraktı.Her gün tutamıyorum malum çocuk var evde oruç bende asabiyet yapıyor hele hele asla susuzluğa dayanamadığımdanen azından gündüzü meyveyle geçiştirip akşama eşimle azda olsa yiyorum.Yada oruçsam sahura kalkmıyorum filan.
2 gün sonra adet olucam adet olduktan sonrada 2 kilo daha veriyorum ben.
Gerçekten şu bir gerçek istedikten sonra veriyor insan.Birde mesela benim eşim boğazına çok düşkün pastaneden de almaz.Evde hep sütlü tatlı olsun ister,puaça,kek olsun ister.Çikolata deseniz abur cabur gözümüz var orayı tam dolu görmek ister.Bu şartlarla vermek benim için çok zor oldu.
İlk başlarda yaptığım yürüyüşü bu ara hiç yapamadım desem yeridir.
Ama ev işi:bbo:
Had safhada delilik aşamasındayım.Günde 2 kere eğilerek yer siliyorum.Balkonları aynı şekilde elimle siliyorum.Evimiz 220 m2.:bbo:
Sanısım böyle gitti benimde kilolarım.
Bayram için mini etk giyicem derdim ama bekarlıktan kalma bir kere giydiğm krem pantolonum var şimdi onu giyiyorum azda bol oluyor.Üzerine straplez badi aldım(ki benim için hayal gibiydi)Onlara baktıkça daha da azimlenip olucak bu iş diyorum..Bir 10 kilo daha vermem gerek ama biliyorumki ramazan sonuna kadar en az 3 kg daha veririm ben.(2 si reglle gidecek-1ide her halükarda en az olarak hesaplıyorum)Boyum 1.64.

52.0 kiloyum gün itibari ile, ama nedense fıstık gibi olmadım. Ramazan bayramından sonra 3/6 ay fitness a gideceğim, sanırım sonrasında güzel toparlanmış olurum.

Ramazan ayı başlayıncaya kadar kullanmış olduğum destek haplarını kullanmaya devam ettim. Artık bıraktım, spora giderken de kullanmayacağım.

Senelerdir kilo alıp vermekteki mücadelem artık bitti gibi. Bir işi isteyip, azmedip başarmak müthiş bir duygu, özellikle de kendimiz içinse.

İlk 2006 senesinde üye olmuştum Kadınlar Kulubu'ne. 2010 da ikinci kullanıcı adımı alıncaya kadar ara ara iştirak ettim kk'ya. Bir ara diyet topic'lerinde birlikte hareket eden arkadaşların başlığına katılmaya çalışmıştım belki birlik bilinci ile başlarım devam ettirebilirim diye
fakat uyumsuzluk gösterip devam edememiştim. mecburiyet bilincine ayak uyduramıyorum, sanırım bundan devamlılık sağlayamadım. Sonrasında bağımsız kendimden bir ivme yakalayıp başlayıp sonlandırdım sayılır, umarım koruma döneminde de istikrar sağlarım.

Ramazan ayında, iftar sahur hareketsizlik yürüyüşsüzlük derken biraz duraksıyor, ama olabildiği kadar. Olmadı olmuyor deyip demoralize olmak yok, kaldığımız yerden devam a.s.

süpersin gerçektenazmin zaferi diyorum ve seni kocaman tebrik ediyorum..caymamışsın olumsuzluğa düşmemişsin işte budur diyorum..:lepi:
canım kullandığın hapınadını banda özelden yazarmısn .bende destek bir ürün kullanıyorum ve 4 ayda 14 kilo verdim ..kaydirigubbakcemile3s,zleri okudukçada motive oluyorum daha vermem gerekn 6 kilocuk var..ama onuda verceğim.benim kilolrada doğum kilosuydu bu arada..:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

İlk başlarda çok sıkı uyguladığım diyetimi bir süre sonra daha basite indirgedim şimdi ise ramazan dolayısı ile diyet yerini açlığa bıraktı.Her gün tutamıyorum malum çocuk var evde oruç bende asabiyet yapıyor hele hele asla susuzluğa dayanamadığımdanen azından gündüzü meyveyle geçiştirip akşama eşimle azda olsa yiyorum.Yada oruçsam sahura kalkmıyorum filan.
Gerçekten şu bir gerçek istedikten sonra veriyor insan.Birde mesela benim eşim boğazına çok düşkün pastaneden de almaz.Evde hep sütlü tatlı olsun ister,puaça,kek olsun ister.Çikolata deseniz abur cabur gözümüz var orayı tam dolu görmek ister.Bu şartlarla vermek benim için çok zor oldu.
Had safhada delilik aşamasındayım.Günde 2 kere eğilerek yer siliyorum.Balkonları aynı şekilde elimle siliyorum.Evimiz 220 m2.:bbo:
Bayram için mini etk giyicem derdim ama bekarlıktan kalma bir kere giydiğm krem pantolonum var şimdi onu giyiyorum azda bol oluyor.Üzerine straplez badi aldım(ki benim için hayal gibiydi)Onlara baktıkça daha da azimlenip olucak bu iş diyorum..Bir 10 kilo daha vermem gerek ama biliyorumki ramazan sonuna kadar en az 3 kg daha veririm ben.(2 si reglle gidecek-1ide her halükarda en az olarak hesaplıyorum)Boyum 1.64.

sizin şansızlığınız eşiniz sanırım ama bu şartlarda bile verebiliyorsunuz geriside gelir..olumunekankayizsmilevereliniortak

Evdeki cazibeli kalorililer isimlerimizi söylerlermiş, öyle demişti bir diyet uzmanı. Evde bulundurursak bulundukları yerden bize seslenirlermiş. Ama insan diyet azmini yakaladı mı başı sonu olmayan iftar sofrasında bile durdurabiliyor kendisini. Siz bunu başarmışsınız, tebrik ederim.

Yürüyüş yaparken kilo vermek ile yapmazken kilo vermek cm sel olarak farkediyor, daha bir toparlıyor insanı egzersiz. Sizinki teşekküllü fitnees salonu gibiymiş, yürüyüşe egzersize ne hacet : ))

süpersin gerçektenazmin zaferi diyorum ve seni kocaman tebrik ediyorum..caymamışsın olumsuzluğa düşmemişsin işte budur diyorum..:lepi:
canım kullandığın hapınadını banda özelden yazarmısn .bende destek bir ürün kullanıyorum ve 4 ayda 14 kilo verdim ..kaydirigubbakcemile3s,zleri okudukçada motive oluyorum daha vermem gerekn 6 kilocuk var..ama onuda verceğim.benim kilolrada doğum kilosuydu bu arada..:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Yok bırakmadım hiç. 60 kiloya ininceye kadar çok zorlandım, çok sıkıldım ama nedense 60 dan 50 li rakamlara daha kolay eksildim. azaldığını görmek inanılmaz motive ediyor insanı. Sen de 14 kilo vermişsin, kısa zamanda sıfırlarsın 6 kiloyu da.

Teşekkür ederim arkadaşım, şimdi mesaj gönderiyorum sana. Sevgiler..

X