- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
Teşekkür ederim beril. Kilo veremediğim daha doğrusu vermediğim dönemi hatırlıyorum da yapmadığımız için veremiyoruz galiba.. Özellikle akşamları 18 den sonra mutfak kapısını kapatmak ve gün içinde dikkat etmek biraz da yağ yakımı için hareket, yürüyüş.. Formül belli aslında.. Diyetisyen ayrı bir motivasyon sağlıyor canım, bir de diyetisyene gidiyorum bari dikkat edeyim diyorsun.. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan yaza fıstık gibi olursun kaydirigubbakcemile5
Kullandığım haplar yağ yakımın hızlandıran ve iştah kesen iki hap. Kendim Amerika'dan getirtiyorum. Repten yazarım canım..
MBLUE; bir ara beşi bir yerde çayı içiyordum, onun içinde biberiye var mıydı hatırlamıyorum. O da güzel iştah kesiyordu, ama ben de kanama yaptı beşi bir yerde, korktum bıraktım hemen.
İştahım şu sıra nedense yok, belki de yeşilçaydan bilmiyorum
ama kalorili şeyler yediğim zaman iştahım açılıyor mindik mindik yersem kendiliğimden kapanıyor. Sizde de öyle oluyor mu ?
Kullandığım haplar yağ yakımın hızlandıran ve iştah kesen iki hap. Kendim Amerika'dan getirtiyorum. Repten yazarım canım..
MBLUE; bir ara beşi bir yerde çayı içiyordum, onun içinde biberiye var mıydı hatırlamıyorum. O da güzel iştah kesiyordu, ama ben de kanama yaptı beşi bir yerde, korktum bıraktım hemen.
İştahım şu sıra nedense yok, belki de yeşilçaydan bilmiyorum
ama kalorili şeyler yediğim zaman iştahım açılıyor mindik mindik yersem kendiliğimden kapanıyor. Sizde de öyle oluyor mu ?