Diyetin ilk haftalarında hızlı kilo verebiliyorsun, bir de spor yaptıysan 6 haftada 7 / 7,5 kilo vermişsin, haftada birbuçuk kilo kadar ilk zaman için fikrimce normal gibi..
Sen pko lu olabilir misin.. ne dersem boş olur canım, sadece reglin biraz gecikmesi ile göbeğin hafif tüylenmesi ile pko denmeyebilir.. denebilir de.. Hemen her bayanda dönem dönem olabilecek şeyler gibi çünkü.. Kesin tanı koyulabilmesi için muhakkak uzmana danışmak gerekir.. ki, var ise erken önlem alınabilsin.. Zaten bir belirti olsun olmasın kadın hastalıkları için düzenli olarak takip edilmesi gerekiyor.
Teşekkür ederim ayrıca. Bir ara 2 ay kadar reglim gecikti, ve hep ödem oldum.. 2 ay gram kilo veremedim.. Kabus gibiydi.. Düşünsene haftalarca regl öncesi sendrom yaşıyorsun, iştah, tatlı isteği, huzursuzluk sıkıntı gerginlik,, zaten sonrasında araştırdımda tedaviye başlıycam inşallah..
Annejim; çok geçmiş olsun. Az yediğin için mi kansızlık yaşadın yoksa başka bir rahatsızlığın mı vardı.. Buna rağmen 25 kilo vermişsin, brova arkadaşım.. 10 kiloyu kısa zamanda verirsin..
Bebeğin de hayırlı olsun.. Sağlıklı huzurla büyütürsün inşallah..
Mesaj gönderiyorum şimdi canım
Spor yapmadım ama başlayacağım inş.ılk 1 hafta filan yaptım.Sonra üşendim=) inşallah tüm kilolarımızdan kurtuluruzzz pko hastalığının en büyük sebebi kiloymuş.Bir yerde okudum yine burda sanırım.Bir pkolu zayıflayınca hastalığı yok olmuş:)))
Hayır canım az yemekten değil. Yıllardır meme küçültme ameliyatı olmak istiyor ancak cesaret edemiyordum.Ta ki bu forumun estetik bölümünde yazan arkadaşları okuyuncaya kadar.Sağolsunlar onların desteğiyle bu operasyonu yaptırdım hatta zayıflama sürecinde koca göbişim de sarktığı için ( ki zaten doğumlardan sonra epeyce sarkmıştı ) onu da aynı anda bir güzel toparlattırdım.Fakat ameliyattan 1 hafta sonra ciddi bir kansızlık yaşadım.Neyse ki birkaç ünite kan takviyesiyle paçayı kurtardım.Şimdi gayet iyiyim ve kaldığım yerden devam etmek için yarın diyetbaşı yapıyorum. Hadi hep beraber hafifleyelim inşallah.....Özel mesajın için tekrar teşekkürler olumunekankayizsmile
bende pkoluyum.pko lu oldugumu 55 kiloyken ogrendim yani hamile kalmadan hemen once.hamilelige kadar hayatimda gordugum en fazla kilo da 55 ti zaten doktorumun bana dedigi pko dogustan gelen bir rahatsizlik.gecmez yani.ama kilo bunun dusmani.az kilolu olursan bulgularin da az olur ya da olmaz.ben zayifken bende hic bir bulgusu yoktu yumurtaliktaki kistler harici.ne killanma, ne sivilcelenm ne de adet gecikmesi..suan dogum yapali 5.5 ay oldu ve ben 76 kiloyum.nasil kilo verecegimi dusunuyorum cunku bu rahatsizlikta kilo cok zor veriliyomus :sinifsinif:
bende de pco var zor kilo veriliyor çok zor. 6 kilo verdim haftada 1 kilo bu aralar anca, bazen 1 kilo bile düşmüyor