-
- Konu Sahibi EsaretinBedeli
ben de yaptırmayı düşünüyorum . iyileşme süreci ve şişikler kaç ayda geçti. fotğraf görmem mümkün mü. sitede daha ilk günlerim ve neye nasıl ulaşacağımı bilmiyorumTekrar merhaba 51görüntülenme var ama hiç merak Edip bı şey yazan olmamış.Yinede ben buraları okuyup karar verdiğim için ufak ufak durumum hakkında bilgi vereceğim.Bugün 4.günüm.Bence çok zor bir operasyon.şuan gözüm kremli olduğundan çok net göremeden yazıyorum.Derin plan facelift zormuş cidden.Yüzüm gözüm şiş ve yeşile dönüyor yavaş yavaş.Alın,çene konturu,boyun,dört göz kapağı hepsi birden 5saat süren bir operasyon geçirdim.Doktoruma güvenmesem şimdiye dek kafayı yerdim herhalde.Henüz durumla ilgili bir netlik yok zaman zaman girip bilgilendireceğim.Sadece şunu söylemek istiyorum sağlık güzellikten daha kıymetli.Görüşmek üzere.
Bence yüzünüz gayet genc ve güzelmiş ameliyat önceside yaşınız kac acaba ?Teşekkür ederim
gercekten 30 yaşında gibi maşallah cok güzel
nasıl imrendim sana cok iyi yapmışın bu ameliyatı olmakla bende kapaya koydum olucamİlk fotoğraf şimdi ki halim,ikinci önceki...
günaydın yaşınız kac acaba hanfendi ameliyattan sonraki 30 civarıSağol.Şimdi durumum iyi çok şükür.Bakımlı bir gününde tekrar fotoğraf koyarım.Sizinde herşey gönlünüzce olur inşallah.
sizin şansınız iyi bir doktora denk gelmişsiniz ama inanın paraya degmiş mutlu olmanız cok önemli bende paramı biriktireyim bende yaptırıcamSağol.Şimdi durumum iyi çok şükür.Bakımlı bir gününde tekrar fotoğraf koyarım.Sizinde herşey gönlünüzce olur inşallah.
50 yaşındayımgünaydın yaşınız kac acaba hanfendi ameliyattan sonraki 30 civarı
Annemin şoku geliyo aklıma esaret 50 yasındayım dediğinde ahaha canım benim cok guzel oldun cok50 yaşındayım
valla hicte 50 göstermiyormuşunuz şuan tam 30 cok güzel olmuşsunuz sizden ricam doktorunuz adını adresini bana yazarmısınız bende sizin ameliyattan düşünüyorum özelde yazabilirsiniz50 yaşındayım
hastanede yattınızmı hanfendi ameliyat sonrası50 yaşındayım
kesinlikle cok haklısınız ve cok güzel bir karar vermişsiniz dunyaya birdaha gelmiycez para mutlu olmamız icin var ve siz cok güzel bir karar vermişsinizSize 10yıl veriliyor para ile ölçülemeyecek kadar değerli bence
Sağol canım benim.Annemin şoku geliyo aklıma esaret 50 yasındayım dediğinde ahaha canım benim cok guzel oldun cok
Teşekkür ederim.Prof.Gürhan Özcan.Muayehanesi özel Amerikan Hastanesi nin karşısında.valla hicte 50 göstermiyormuşunuz şuan tam 30 cok güzel olmuşsunuz sizden ricam doktorunuz adını adresini bana yazarmısınız bende sizin ameliyattan düşünüyorum özelde yazabilirsiniz
1gece yattım.Ertesi gün doktorum bandajımı çıkarıp gönderdi.1hafta sonra da göz dikîşlerimi aldı.hastanede yattınızmı hanfendi ameliyat sonrası
Aynen para araç,amaç olmamalı.Bana faydası olmayan parayı ben ne yapiim demi.kesinlikle cok haklısınız ve cok güzel bir karar vermişsiniz dunyaya birdaha gelmiycez para mutlu olmamız icin var ve siz cok güzel bir karar vermişsiniz
kesinlikle canımAynen para araç,amaç olmamalı.Bana faydası olmayan parayı ben ne yapiim demi.
bence çok güzel olmuş ne kadar para verdiniz ve nerde yaptırdınız acabaEn son halim taze çekimEki Görüntüle 2204683