- 12 Mart 2018
- 142
- 83
- Konu Sahibi EsaretinBedeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz dikişlerim erimeye devam ediyor en son 2ayım dolunca fotoğraf paylaşacam.Merhaba, çok güzel olmuşsunuz.
smaslift 'de mutlaka kesi olur sanıyordum.
kulak önünde yok mu dikiş izi?
ya da alnınızda?
Hala dikişlerim erimeye devam ediyor inşallah 2ayım dolunca tam erir,gö altlarımda tam geçtiğinde bir daha fotoğraf paylaşırım.Merhaba, çok güzel olmuşsunuz.
smaslift 'de mutlaka kesi olur sanıyordum.
kulak önünde yok mu dikiş izi?
ya da alnınızda?
gerçekten çok güzel olmuşsunuz. güle güle yaşayın.Hala dikişlerim erimeye devam ediyor inşallah 2ayım dolunca tam erir,gö altlarımda tam geçtiğinde bir daha fotoğraf paylaşırım.
Teşekkür ederimgerçekten çok güzel olmuşsunuz. güle güle yaşayın.
İlk fotoğraf şimdi ki halim,ikinci önceki...Cok guzel,iyi yapmışsın, son durum nasıl memnun musun.
Ay maşallah en az 15 yaş atmis süperİlk fotoğraf şimdi ki halim,ikinci önceki...
Teşekkür ederim moral oldunuz.Ay maşallah en az 15 yaş atmis süper
Saç rengini değiştirecek misin? Gerçi renk güzel hafif makyaj ile 10 numaraTeşekkür ederim moral oldunuz.
Hafif bakır tonları beni daha canlı gösteriyor,boya vakti geldi,boyatıcam,evet hafif bir makyajlada güzel olur,t teşekkür ederimSaç rengini değiştirecek misin? Gerçi renk güzel hafif makyaj ile 10 numara
Muhtesem oldugun ıcın muhtesem hıssedıyosun guzel arkadasım harikasın cok guzel ıs cıkardı doktorun masallahDaha 2ayım dolmadı ama kendimi muhteşem hissediyorum.
Canım bu forumun bana senin gibi birini kazandırması bana en büyük bonus oldu iyi ki varsın.Sende harika olacaksın iyileşmen tamamlanınca.Seni çok seviyorum.Muhtesem oldugun ıcın muhtesem hıssedıyosun guzel arkadasım harikasın cok guzel ıs cıkardı doktorun masallah
Teşekkür ederim.Örümcek ağı denemedim ama deneyeni gördüm.En az operasyon kadar acılı sıkıntılı bir durum ama sonucu tatminkar değil.Yaşınız kaç?Muhteşem olmanıza katıldığımmi söylemeye geldim
Benden genç duruyorsunuz
Bu aralar örümcek ağı düşünüyorum
Siz denediniz mi ne dersiniz EsaretinBedeli
MerhabaTeşekkür ederim.Örümcek ağı denemedim ama deneyeni gördüm.En az operasyon kadar acılı sıkıntılı bir durum ama sonucu tatminkar değil.Yaşınız kaç?
Merhaba teşekkür ederim.Acı ağrı dan ziyade ajitasyon var 2hafta diyebilirim kişiden kişiye değişirMerhaba
Harika görünüyorsunuz.Maşaallah size. Ameliyat sonrası çok ağrı acı oldu mu? İnsan içine kaç günde çıkılabiliyor. Sevgiler
Teşekkür ederim samimi yorumunuz için.Evet boynumuda gerdi ama kesisiz nasıl derseniz bilmiyorum.Şu an kesi izlerim bile yok kulak kenarında hepsi iyileşti şükür.ayy harika olmuşsunuz deymiş verdiğiniz paraya.... doktorunuzu ayrı tebrik etmek lazım... boyun germe de yapıyor mu doktor? sadece yüzünüzümü yaptı? tekrar geçmiş olsun..
Naz bi esaretle bulustuk gercek halımızın daha guzel olduguna karar verdık :)Merhaba
Harika görünüyorsunuz.Maşaallah size. Ameliyat sonrası çok ağrı acı oldu mu? İnsan içine kaç günde çıkılabiliyor. Sevgiler