- 12 Mart 2018
- 142
- 83
-
- Konu Sahibi EsaretinBedeli
Teşekkür ederim.Tabii operasyon risk.Ama ben riski seviyorum herhalde.Teşekkürler paylaşımlariniz için.
Alt yuz gidi toparlama için exilis e başladim bakalim..
ameliyatsız çözüm arayıp bir sürü para harcayıp hayal kırıklığı yaşamaktansa biriktirip ameliyat olmak en mantıklısı aslında.
Çok güzel olmuşsunuz. Tadını çıkarın.
Merhaba çok teşekkür ederimMerhabaEsaretinBedeli .Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim.çok yol gösterici..Ameliyatınız çok başarılı olmuş. Yaptırdığınıza değmiş.Zaten güzelmişsiniz ,sadece daha çok daha genç görünüyorsunuz.Ameliyat sonrası süreç. beni çok korkutuyor ki öyle her acıya eyvallah etmem. Çok acı çektiniz mi?ameliyat sonrası süreçte neler hissetiniz,yaşadınız ,anlatabilirmisniz?
Çok güzel olmuşsun, çokMerhaba çok teşekkür ederim. Nasıl anlatsam( kurban adadım )Korku ve bilinmezlik vardı.Ağrıdan ziyade tarif edemeyeceğim bir his.Ama sonuçta doktoruma güvendim ve memnunum.Göze almak diyeceğim ama ciddi bir operasyon,operasyon olacağınız dr işinin ehli olmalı,yoksa sonuç olumsuz olursa( Allah korusun)göze alınamaz.Deli cesareti benim kisi.Ama şu an yaşım 51dediğimde yüzlerde ki ifadeler beni memnun ediyor.iyi ki olmuşum,iyi ki diyorum.İşinin ehli biri, cesaret ve risk.
Teşekkür ederimÇok güzel olmuşsun, çok. Son kuruşuna kadar değmiş. Param olsa hiç düşünmem ben de yaptırırım.
Teşekkür ederim.32 yaş en güzel gençlik yılları,sakın daha düşünmeyin.Evliyim,eşim kıskanç değil
Ben yaptırdığınıza inanmıyorum. Bu operasyondan sonra en az 1 ay yüz davul gibi oluyor.Gençlik ten 10yıl değer bence.O paraya araba al,gez,ye,iç diyenler çok oldu.Ne istediğiniz çok önemli.Kategoriler farklı.
çok güzeeeeeel
supeeeerr !!!!İlk fotoğraf şimdi ki halim,ikinci önceki...
sizin cildiniz zaten iyiymiş. Sadece çenede sarkma varmış. O da çok hafif. Yine de çok güzel olmuşBuda önceki halim.
Rica etsem resim paylaşılmasınız bu hafta bende badem goz ve facelift ameliyatiTeşekkür ederim 22bin,prof.dr Gürhan Özcan,50.