Nihayet hersey yoluna girdi....:)))))))

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
kizlar cok mutluyum ya cooooooooookkkk:dance:

bugun dr dan geldim...bebegime baktik beraber..
dr um rahimde ,gayet saglikli dedi,bir gun once de hormon testi yaptirmistim beta hgc onun sonucunu sordum gayet iyi korkmana gerek yok dedi...cok sevindim...sonra bebegime baktik ultrasonda 0.5 mm olmus bitanem,bir de vitamin ve mide bulantisi icin hap verdi o kadar...fotografini cekti bana verdi pek belli degil ama olsun,ilerde buyuyunce gosteririm hatira olarak:smiley-cool:

iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim daha kalbini dinleyemedik kucuk duyulmuyor dedi dr...hayirlisi bakalim..
cok sevincliyim bunu da sizinle paylasmak istedim.
onu simdiden cok seviyorum ve umit ediyorum ki bu sefer bebegim bana gelecek hep kendime böyle diyorum ve öyle de olacak insallaha.s

darisi basiniza kizlar vallahi hepiniz icin de dua ediyorum inanin canlarim...sevgilerrrrrra.s.

:1hug:Canım benım çok sevindim rabbim yüzünü güldürdü bak herşey yolunda allahın izniyle .rabbim en kısa zamanda bizlerede tattırır inşallah benneyaptımki

NE MUTLU SANA.. TATLIM... HAYIRLISI OLSUN..:nazar: BABAYIDA SENİDE TEBRİK EDERİM... a.s.AYY NE GÜZEL BİŞİ YA... :teytey:

ALLAHIM BİZE DE NASİB ET NE OLURR.........

insallah canlarim hep dua ediyorum zaten cunku biliyorum ki anneligi en cok isteyenlerden ve ne cok hakedenlerdensiniz hepiniz de insallah ben de sizin hamile haberinizi duyar sevinciniz paylasirim birgun insallah...

canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğumlarını da göreceğiz..çok sevindim inanki.öpüyorum:Şeniz:

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin cümlemizin (AMİN)

canım ALLAH analı babalı büyütsün saglıklı hayırlı bir evlat nasip eylesinn tebrikederim (busefer demişsin daha önce düşükmü yapmıştın) ALLAH tamamına erdirsin canım

dr um rahimde ,gayet saglikli dedi,bir gun once de hormon testi yaptirmistim beta hgc onun sonucunu sordum gayet iyi korkmana gerek yok dedi...cok sevindim...sonra bebegime baktik ultrasonda 0.5 mm olmus bitanem,bir de vitamin ve mide bulantisi icin hap verdi o kadar...fotografini cekti bana verdi pek belli degil ama olsun,ilerde buyuyunce gosteririm hatira olarak:smiley-cool:

iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim daha kalbini dinleyemedik kucuk duyulmuyor dedi dr...hayirlisi bakalim..
onu simdiden cok seviyorum ve umit ediyorum ki bu sefer bebegim bana gelecek hep kendime böyle diyorum ve öyle de olacak insallaha.s

darisi basiniza kizlar vallahi hepiniz icin de dua ediyorum inanin canlarim...sevgilerrrrrra.s.
canım öncelikle tebrik ederim,inşallah bından sonra da herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın,canım sana bişey sormak istiyorum hamile kaldığın ay yumurtlama olduğunu gösteren akıntı oldu mu? bu ay ben de o akıntı olmadı sanırım ve bugün adet tarihim ama daha olmadım... çok da umutlu değilim ama bakalım

zeythonm evt canim daha once bir dusuk yaptim malesef.
ama hep dedim herseyin daha guzel oldugu gunler gelecek,ve ben o gunleri de gorecegim dedim...Allah im dualarimi kabul etti sukurler olsun...
darisi basiniza,iyi dilekleri iciin herkese tesekkur ederim...iyi ki varsiniz..

canimmm inanki cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah bende bugun bebisimi gordum masallah bayagi buyumus darisi isallah basina kalp atisini gormeye artik basliyacak kusmalar ay cnm ya valla mide bulantisindan hic birsey koyamiyorum agzina sende henuz baslamamissa bence simdi ne kadar yersen kar.sana dusugu engelleyici ilac vermedimi doktorun ben basindan beri vajinadan aliyorum folik asit b2 vitamini ve magnezyum ilacida aliyorum doktorun verdimi bu ilaclari cnm

bebeğim bitanem geçen gün tuanayla buluştuğumuzda o söyledi dehşet mutlu oldum hamiş olmana rabbim dierim bu defa bebeğini senden almaz oda çok güçlü dawranır inatçı olur gelmek için tüm engelleri aşar ve küçük yolculuğunun ardından kucağına sewgiyle umutla gelir seni sewerek kokunda huzur bulacak rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi tez zamandan kastım zaman su gibi aksın geçsin huzurla mutlulukla dolu bi kavuşma olsun dua edeceğim sana söz veriyorum sende bana dua edermisin meleğim gelsin diye

canlarim benim hepinize cani gönülden tesekkur ediyorum iyi ki varsiniz,iyi ki yanimdasniz...Sunu bilin yeter dualarim ve tum iyi dileklerim sizinle canim arkadaslarim...insallah bu duyguyu siz de yasarsiniz,insallah sizin de tatli tatli bebekleriniz olur canlarim,insallah inanin kalbim sizinle daima....

Seker pembe arkadasim sana da cok tesekkur ederim iyi dilekelrin icin canim ben de senin icin ve diger arkadaslar icin dua ediyorum inan,,,,,,
Rabbim saglikli sihhatli bebekler versin hepinize de insallah...AMINNNNNNNNN

canimmm inanki cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah bende bugun bebisimi gordum masallah bayagi buyumus darisi isallah basina kalp atisini gormeye artik basliyacak kusmalar ay cnm ya valla mide bulantisindan hic birsey koyamiyorum agzina sende henuz baslamamissa bence simdi ne kadar yersen kar.sana dusugu engelleyici ilac vermedimi doktorun ben basindan beri vajinadan aliyorum folik asit b2 vitamini ve magnezyum ilacida aliyorum doktorun verdimi bu ilaclari cnm

Canim ya tesekkur ederim arkadasim saol iyi ki varsin...:1hug:

dr a dedim mide bulantim cok fena diye o da bir hap verdi cok olursa gunde bir tane ic dedi,ve yaninda extra olarak vitamin verdi....

ama seninki gibi vajinadan dusuk olmamasi icin hap vermedi...
heralde dusuk tehlikesi yok diye ya da tum degerlerim iyi ciktigi iciin vermedi galiba...ama iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim o zaman tekrar sorarim....

iki hafta sonra kalbini dinleyecegiz tayzesi insallah atar canimin cani...
insallah annesine guzel haberler verir...bitanecik melegim...
hergun onu dusunuyorum cok ama cok seviyorum...:teytey:

insallah senin de hersey yolunda gider canim sana da dua ediyorum inan,kac mm oldu bakalim yegenim olcuyorlar dimi?
benimki daha 0,5 mm teyzesi cok kucuk ama buyuyecek bakalim insallah Allah im saglik sihhat versin insallah bebeklerimize...:emir_bebek:
sevgiler öpütüm canima.s.

X