Nihayet Cuma günü ameliyat oluyorum(25.05.2018)

Yeni
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 1 çocuk annesiyim doğum yapalı 9 ay oldu ve göğüslerim çok küçüldü bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve bir cok sorum var devlet hastaneleri yapıyormu fiyatları nasıl oluyor tecrübelerinizden bilgi verirseniz çok sevimirim arkadaşlar
Ben devlette oldum işte ; )
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.

Koskoca 4ayı zorluklarla devirmişim, herşeyde hayır vardır diye diye ertelemelere canım sıkıla sıkılada olsa sonunda gerçekten gün geldi çattı. Zorlu sürecin sonuna geldim. İnşallah sonuca değer.

Bugün doktorla konuşmaya gittim. Yine en ayrıntısına kadar herşeyi anlattı. Yeter biliyorum bunları her geldiğimde anlatıyosunuz diycem ama diyemiyorum :KK70:
Neyse farklı olarak risklerden bahsetti ve 10yılda bir değiştirilmesi gerektiğini söyledi .Silikonla göğüs arasında örülen zarda kanser türeyebilirmiş ve hiçbişekşlde anlaşılmıyomuş bunu anlattı oyüzden 10yılda değişmesi gerek dedi. Göğüs Dokun azda olsa var ve kas altı yapıcam 275 falan olur sana dedi, Bende sizler yüzünden(yani KK bayanları yüzünden) dedimki "350den aşağısı yaptırma diyo arkadaşlar hep" dedim. Drda o sana büyük olur ama dedi yinede denerim ben hepsini hangisi uygunsa koyarım sonuçta cebe sığması önemli dedi .Bende size bırakıyorum ozaman dedim :)
Devlet hastanesinde oluyorum ama drum gerçekten çok iyi ve canayakın haliyle işini güzel başarılı yapmak adına herşeyi detaylıca anlatıyo bu hoşuma gitti benim.

Çok heycanlıyım yarın hastaneye yatışım olucak ertesigünde ameliyata giricem. Nolur dualarınızı esirgemeyin ,beni bilen biliyo ocak ayından beri neler çektim hep bi aksilik erteleme ,şubatta olmuş olsaydım şimdiye 3aylık olmuş olucaktım. Neyse no problem geldi geçti nasılsa nasip bugüneymiş .Kansızlığımda artış oldu daha rahatım şimdi. Şuan tek problem sigarayı bırakamamam .İnşallah bi sorun olmaz amin..
Aaa canım çok geçmiş olsun. Ben hâlâ beklemedesin sanıyordum başka doktora mı gittin yoksa?
İnşallah ağrıların azalır, ne güzel atlattın. Şimdi çabucak iyileşirsin inşallah.
Allah yardımcın olsun inşallah güzel resimlerini bekliyoruz :KK66:

Ben de pazartesi ameliyat oluyorum :KK33: nasıl oldunuz eve gecebildiniz mi? Beni izler misiniz bi de :oops:
Yok yarın çıkartırım dedi dr .Bu gecede burdayım yani. Valla burda olmak iyi çünkü ağrılarım oldukça ilaç vuruyolar. Evde napardım yani .Bakalım yarın daha iyi hissedersem taburcu ederim dedi .Sanada şimdiden geçmiş olsun cnm.

Bandajlar çıktı sabah, sütyeni zorlada olsa giydirdi ama cnm çok yanıyo hala, aşırı sıkı sütyen ya :KK43:
Yeni fotoları koydum yorumlarsanız sevinirim .Foto çektimde öyle gördüm memişlerimi yoksa daha aynada bakma şansım olmadı, bu sütyeni hayatta kendim çıkaramam ben ,çıkarsamda geri takamam yandım valla, dr bile zor kapattı ön kopça ve fermuarı :KK43:
Direnlerim yarın çıkıcakmış onada ayrıca moralim bozuldu zaten oyy oyy...

Bandajlar çıktı sabah, sütyeni zorlada olsa giydirdi ama cnm çok yanıyo hala, aşırı sıkı sütyen ya :KK43:
Yeni fotoları koydum yorumlarsanız sevinirim .Foto çektimde öyle gördüm memişlerimi yoksa daha aynada bakma şansım olmadı, bu sütyeni hayatta kendim çıkaramam ben ,çıkarsamda geri takamam yandım valla, dr bile zor kapattı ön kopça ve fermuarı :KK43:
Direnlerim yarın çıkıcakmış onada ayrıca moralim bozuldu zaten oyy oyy...
Canım direnlerin çıkmasından hiç korkma küçük bir sızı okadar.En zorunu atlattın.Her sabah ağrılarının azaldığını hissedeceksin.Herşey güzel olucak merak etme

Ben de Çarşamba oluyorum foto nasıl görebilirim izler misiniz ?
Acil şifalar dilerim
Foton yok cnm fotosu olmayanları izlemeye alamıyoruz kusura bakma olurmu, çok teşekkür ederim, darısı sana inşallah sağlıkla atlatır aramıza katılırsın, şimdiden geçmiş olsun :)
Canım direnlerin çıkmasından hiç korkma küçük bir sızı okadar.En zorunu atlattın.Her sabah ağrılarının azaldığını hissedeceksin.Herşey güzel olucak merak etme
Yok cnm hepinizin sayenizde direnlerin çıkmasından hiç korkum yoktu zaten .öylede oldu yılan gibi bişey süzüldü gitti onu hissettim sadece :KK70: ,çok rahatladım sonra, :) şimdi iyileşme sürecinde dahada heycanlıyım bakalım neler olucak.

Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.

Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.
Canım beni izlermisin çok merak ediyorum nasıl olduğunu birde kaç cc takıldı sana bende 3 temmuzda olucam ameliyat inşallah.

Neyse farklı olarak risklerden bahsetti ve 10yılda bir değiştirilmesi gerektiğini söyledi .Silikonla göğüs arasında örülen zarda kanser türeyebilirmiş ve hiçbişekşlde anlaşılmıyomuş bunu anlattı oyüzden 10yılda değişmesi gerek dedi. .

Geçmiş olsun.

Bu üstte yazan bilgili ilk kez duyuyorum. Bununla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?

X