Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajını gülerek okudum çünkü aynı benim durumumu yaşamışsın..Ama olmadığını sanıp olduğunu öğrenmenin mutluluğuda bir başka oluyor..
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin..Tebrik ederim a.s.
özlemmcim çok sevindim biliyodum mutlu bir haber vereceğini ama değerini öğrenir öğrenmez bize bildir hemen seni listeye eklemek isiyorum:teytey::teytey::teytey: yaşasınn bu liste bize uğurlu geldi tekrar tebrikler bi tanem allah eline ayağına kavuştursun öptüm kocamannnŞeniz:lepi:hihoyyyt:hooray::enbuyukkk:
Gözün aydın,Allah kucağına almayıda nasip etsin.
Darısı tüm isteyenlere olur inşallah.[/QUOTE
Darkinlife canım benim çok teşekkür ederim, uzun zamandır göremedim seni buralarda. Hamileliğin nasıl geçiyor.
Ayyyyyyy güzelim nasıl mutlusundur şimdi yaaa bana da nasıl umut oldun bi bilsen Darısı bebek isteyen herkese olsun Rabbim Akşamki dualarınızı kabul ettsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaaaaaaaaaaaaaaallah
ozlemcim sanirim benim sorumu cevaplamiyacaksin...peki yinede saol...
Ay canım benim hiç cevaplamazmıyım, angele üzüldüm çok ona nasıl teselli verecemi şaşırdım o yüzden sana cevap vermekte geciktim, özür dilerim.a.s. hastaneyi aradım bugün ama sanırım kapalılar bugün kimseye ulaşamadım. Bi liste hazıladım kafamdaki tüm soruları yazdm, pazartesi gidip konuşmayı planlıyorum. Neticeyi hemen yazarım.
canım çok güzel bir duygu hem üzüntü ve sevinci bir arada yaşamışsın.sağlıcakla kucagına alırsın inşallah..kanama nasıldı çokmu kahverengimi neden olmuş doktor söylemiştir aydınlar bizide...[/QUOTE
canım öncelikle çooook teşekkür ederim. Kanamam koyu kahve ve çok azdı halende devam ediyor zaten. Şaşkınlıkla doktora hiç birşey sormadım, elime recete verdi iyi günler bile demeden çıkıtm odasından. Pazartesi gitcem tekrar ve kafamdaki tüm sorular sorcam. Cevapları gene sizle burda paylaşırım canım.
özlemcim ege hanımı seçmişmiydin