Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozlemcim cok sevindim canim..Allah tamamina erdirsin....insallah bende basarabilirim...peki kan degerin kac cikti kanaman cokmuydu pembemiydi kahverengimi????
Özlemm tek mi çift mi bellimi ay Allah Sağlıklısını versin ama mutlaka yaz çatlarım merakımdana.s.
:1hug:ÖZLEMCİM canım allahım kucagına almayıda nasip etsin bende bebegim olmuyodu tedaviye başlamak için balıkesirden istanbula taşındık ve tedaviye başlamadan hamile kaldımı ögrendim allahım o kadar büyükki herkesin kalbine göre kalbindekileri versin.ben agustos annesiyim çok şükür evladımı aldım kucagıma melegim canım oğlum 49 günlük oldu buğün allahım olmayan isteyen herkese versin amin.kadir gecenizde mübarek olsun arkadaşlar
OH OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hamişler artıyorçok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah.Kucağımızda görmek nasip olur inşallah. Yüce raabim isteyen herkesin dileğini meleğini sağlıkla sıhatle duysun inşallahhhhhhhhhhhhh. Mübarek gecede kabul olur umuduyla bol bol dua ettim :))
canım tekrar tebrik ederimm güzelim.:teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.
Amin canım amiiiiinnnnnnnn.
Allah bebeğine sağlıklı ve uzuuuuuun bir ömür versin inşallah. Ben halen tuhaf duygular içerisindeyim. Sanki heran bişey olcak ve bu rüya bitcekmiş gibi geliyor. Ama tabi herşey Allahın takdiri.
:1hug:
Özlem sen hamile kaldın ya ben çok umutlandım şimdi sizde sperm sayısı kaçtı ya şimdi pek sırası değil ama yazarsan çok sevinirim tatlım
özlemcim tedavini nerde yaptırdın. transferden sonra kasık ağrıların oldumu degerin kaç çıktı. çok sevindim senin adına ..drısı başımıza.
ya simdi bebek rahime tutundugu an implantasyon kanamasi olur bebek 11 gun icerde durup 11. gunmu yerlesmis yani ??????ilk 3 gun icinde yerlestigini soylemisti bir doktor...ilginc geldi bana ...degerini ogrenseydin iyiydi canim.....
özlemcim allah kucagına almayı nasib etsin hayırlısıyla.sonuç çıkana kadar kimbilir nasıl sabrettin.rabbim hayırlısıyla bizede nasib etsin inşaallah...
Kızlar sabah kanamam oldu, sel sümük ağlayarak hastaneye gittim, daha transferim 11 gün önce olmasına rağmen hemen kan testi yapalım dediler. Sonra doktor neden üzülüyosunki hamilesin dedi, sonrasını hatırlamıyorum, nasıl eve geldim hiç bilmiyorum.