nihayet aldı arabasını

mlk3601

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
469
203
18
37
merhaba arkadaşlar

daha önceden bu meseleden dolayı konu açmıştım
kv. ve kp sürekli ben ve eşimden maaşımızın bir kısmını ve
araba almamız için imalarında bulunuyorlardı
bu insanlar borçsuz emekli hiç bir sorumluluğu yok sadece boğaza gidiyor paraları

sürekli araba istiyrz işte nasıl alalım 30 bin lazım nasıl bulsak diye sürekli dert yandılar
biz bu yüzden eşimle çok kez kavga etmişizdir sürekli evimizin huzuru kaçmıştır bitmek bilmeyen para
ihtirasları hayır biz tek başımıza evlendik ev aldık kimse yoktu şimdi asgari ücretin 200 300 lira üstünde
alıyorum siz yaşamışsınız yaşayacağınızı ben size niye maaşımın bir kısmını vereyim aç değilsiniz ki aç olsanız oğlunuzdan önce ben yaparım allah rızası için

dün kp eşimi aradı kendine araba almış ve bize hiç paramız yok diyen adam 25 bin parası varmış
eşime dedim sormadın mı hani paramız yoktu diyordun nereden çıktı bu para ve varken neden yok diye
bize sürekli dert yandın her şeyi geçtim biz onların yüzünden bu dertleri yüzünden eşimle hep kötü olduk kavga ettik çoğu zaman borcum olmasına rağmen hep diyrdum elimde olsa veririm diye kendime vicdan yapıyordum adam gelmiş 60 yaşına delikanlılar gibi sürekli tutturmuştu araba iki yıl boyunca sürekli
psikolojik baskı yaptılar biz anne babayız allah emrediyor bize yapacaksınız

düşünüyordum aç değiller açıkta değiller ben herşeyimi tek başıma yaptım ev alırken kp. kefil olmadı
şimdi ben o kadar borcun üstüne gidip niye onun için kredi çekeyim
ve eşimle kavgamın sebebi ben ayda bir gidiyorum ve niye sürekli bunları duyuyorum niye kestirip atmıyorsun ya baba anne siz öle diyrsnz da benm 300 bin borcum var nasıl alayım

sonra bir daha düşünüyordum vicdan yapıyor üzülüyordum ben kötü biri miyim buna hayır diyerek

şimdi bakıyorum kv. kp. çok kötü insanlar varken saklıyorsun oğluna el gibi davranıp ağlıyorsun huzurumuz kaçıyor hiç siz iyimisniz borcunuz fazla ödüyor musunuz sormuyorsunuz sadece bize diye ağlıyorsunuz

arkadaşlar sormak istediğim çok inanılmaz soğudum onlardan zaten önceden soğuktum şimdi görmeye tahammülüm yok uzatmak istemediğim için tam yazmadım başka olaylarda oldu ve tamamen bittiler kafamda ama görüşmek istemiyorum gitmek istemiyorum evime gelsinler istemiyorum açık açık da söylemek istemiyorum çünkü çok güzel beni haksız duruma düşüyorlar kocama diyrlar ortada bşy yok neye küstü
off bıktım sıkıldım biri bana akıl versin

öncelikle bu son mevzu için kocan ne dedi sana sen böyle söyleyince ona göre yorum yapacam

öncelikle bu son mevzu için kocan ne dedi sana sen böyle söyleyince ona göre yorum yapacam
ben öle deyince biricik kocacım bana ne var alsın dedi
deli oldum ne demek ne var alsın benim derdim o değil ki alması almaması değil
neden bize sürekli dert yandılar bizi saatlerce bu konuda konuşturdular adamın dediği
sanki ben istemiyormuşum almasını gibi davrandı kavga ettik üstüne bi de demez mi
annemi babamı yemeğe çağıralım adamın umrunda değil yani evin huzuru kaçıyor
kavga edyrz

Sizden para istemediler dimi yani kendi imkanlariyla aldilar arabayi.
Bir de 300bin borcunuz varken nasil sizden istiyorlardi ki? Esin demedi mi baba nasil alalim bizim borcumuz var diye?

Bir de 300bin borcunuz varken nasil sizden istiyorlardi ki? Esin demedi mi baba nasil alalim bizim borcumuz var diye?
yok demiyor sadece susuyor dinliyor ona sorduğumda neden yok demiyorsun
dediği ne diyeyim onlara ne diyeyim bildiği tek cümle bu değişmez bşy ne diyeyim

neden bize sürekli dert yandılar bizi saatlerce bu konuda konuşturdular adamın dediği
sanki ben istemiyormuşum almasını gibi davrandı kavga ettik üstüne bi de demez mi
kavga edyrz
görüşmeyi kesmeye çalıştığın an kocandan göreceğin eziyete hazırsan çıkar cıngarı ama sen bu adamları böylece çekmek zorundasın kocan toz kondurmuyor baksana.

zaten eşimi sabah aradı işte araba buldum gel bak 15 bin de açığı varmış
bekliyor ki eşim desin ya baba 15 bin için kredi çekerim merak etme
çok uğraştılar ama dün bunun için artık eşimin bana dediği yok tmm demedim bşye
yani bilmiyorum inş öle bşy yoktur

görüşmeyi kesmeye çalıştığın an kocandan göreceğin eziyete hazırsan çıkar cıngarı ama sen bu adamları böylece çekmek zorundasın kocan toz kondurmuyor baksana.
evet ya deli oluyorum adamlar böyle onları böyle kabul et ve gidip gel diyr
ben edemiyorum ne olursa olsun zamanında bana o kadar eziyeti olan insanları
kabul edemiyorum

yok demiyor sadece susuyor dinliyor ona sorduğumda neden yok demiyorsun
dediği ne diyeyim onlara ne diyeyim bildiği tek cümle bu değişmez bşy ne diyeyim
Krediyle falan mi aldilar acaba ya da biriktirmisler miydi?

Biriktirmislerse belki kenarda bu para dursun yasliyiz ne olur ne olmaz diye dusunduler heralde.

Siz de almayinca mecbur verdiler arabaya.

kavga edyrz

Krediyle falan mi aldilar acaba ya da biriktirmisler miydi?

Biriktirmislerse belki kenarda bu para dursun yasliyiz ne olur ne olmaz diye dusunduler heralde.

Siz de almayinca mecbur verdiler arabaya.
biriktirmiş o ağladıkları zamanda varmış o para. ev kendilerinin hiç borç yok
bir kv ve kendisi ve emekli 25 bin parayı neden saklamak istesin bu kadar araba istyrsa
yani benim durumum yok onun için gidip kredi çekeyim oda kendini sağlama alsın 25 bin parasını
saklasın

Yanlış davranmışlar, soğumuş olman çok normal. Ama neticede para onların parası bırak senden para çıkmadığı sürece ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Eşinle aranı bozma. Tek başına gitmezsin evlerine veya sen tekken çağırmazsın. Eşin istediğinde gidersin ya da çağırırsın. Yüzlerine gül konuyu hiç açma. Harici görüşmeler yapmayarak mesafeni korursun. Çirkin bir davranış ama bu konuyu konuştukça kötü olan sen olursun.

zaten eşimi sabah aradı işte araba buldum gel bak 15 bin de açığı varmış
bekliyor ki eşim desin ya baba 15 bin için kredi çekerim merak etme
çok uğraştılar ama dün bunun için artık eşimin bana dediği yok tmm demedim bşye
yani bilmiyorum inş öle bşy yoktur
. Allah askina kredi filan cekmesin kardesim ya.

merhaba arkadaşlar

bu insanlar borçsuz emekli hiç bir sorumluluğu yok sadece boğaza gidiyor paraları

sürekli araba istiyrz işte nasıl alalım 30 bin lazım nasıl bulsak diye sürekli dert yandılar
biz bu yüzden eşimle çok kez kavga etmişizdir sürekli evimizin huzuru kaçmıştır bitmek bilmeyen para
ihtirasları hayır biz tek başımıza evlendik ev aldık kimse yoktu şimdi asgari ücretin 200 300 lira üstünde
alıyorum siz yaşamışsınız yaşayacağınızı ben size niye maaşımın bir kısmını vereyim aç değilsiniz ki aç olsanız oğlunuzdan önce ben yaparım allah rızası için

dün kp eşimi aradı kendine araba almış ve bize hiç paramız yok diyen adam 25 bin parası varmış
eşime dedim sormadın mı hani paramız yoktu diyordun nereden çıktı bu para ve varken neden yok diye
bize sürekli dert yandın her şeyi geçtim biz onların yüzünden bu dertleri yüzünden eşimle hep kötü olduk kavga ettik çoğu zaman borcum olmasına rağmen hep diyrdum elimde olsa veririm diye kendime vicdan yapıyordum adam gelmiş 60 yaşına delikanlılar gibi sürekli tutturmuştu araba iki yıl boyunca sürekli

düşünüyordum aç değiller açıkta değiller ben herşeyimi tek başıma yaptım ev alırken kp. kefil olmadı
ve eşimle kavgamın sebebi ben ayda bir gidiyorum ve niye sürekli bunları duyuyorum niye kestirip atmıyorsun ya baba anne siz öle diyrsnz da benm 300 bin borcum var nasıl alayım

sonra bir daha düşünüyordum vicdan yapıyor üzülüyordum ben kötü biri miyim buna hayır diyerek

şimdi bakıyorum kv. kp. çok kötü insanlar varken saklıyorsun oğluna el gibi davranıp ağlıyorsun huzurumuz kaçıyor hiç siz iyimisniz borcunuz fazla ödüyor musunuz sormuyorsunuz sadece bize diye ağlıyorsunuz

arkadaşlar sormak istediğim çok inanılmaz soğudum onlardan zaten önceden soğuktum şimdi görmeye tahammülüm yok uzatmak istemediğim için tam yazmadım başka olaylarda oldu ve tamamen bittiler kafamda ama görüşmek istemiyorum gitmek istemiyorum evime gelsinler istemiyorum açık açık da söylemek istemiyorum çünkü çok güzel beni haksız duruma düşüyorlar kocama diyrlar ortada bşy yok neye küstü
Sen
merhaba arkadaşlar

Sen yinede kimseye caktirmadan bu isin aslini astarini ogren bakalim bu para pek kenardaki paralari gibi gelmedi bana.yine fesat ben olayimda. Inslalah bunlar sen kavga cikarma surat asma diye senden gizli is cevirmemislerdir.

Sen

Sen yinede kimseye caktirmadan bu isin aslini astarini ogren bakalim bu para pek kenardaki paralari gibi gelmedi bana.yine fesat ben olayimda. Inslalah bunlar sen kavga cikarma surat asma diye senden gizli is cevirmemislerdir.
zaten bizim para olsa bilirim çünkü bizde yok ki biz maaşımızla kendi kredilerimizi ödüyoruz sadece
hazırda bir paramız yok ama eşimi kalan para için kandırmış olabilir bunu da nasıl öğreneceğim bilmiyrm

Yanlış davranmışlar, soğumuş olman çok normal. Ama neticede para onların parası bırak senden para çıkmadığı sürece ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Eşinle aranı bozma. Tek başına gitmezsin evlerine veya sen tekken çağırmazsın. Eşin istediğinde gidersin ya da çağırırsın. Yüzlerine gül konuyu hiç açma. Harici görüşmeler yapmayarak mesafeni korursun. Çirkin bir davranış ama bu konuyu konuştukça kötü olan sen olursun.
tabi para onların parası benden uzak olsunlar da isterse hergün bşy alsınlar
sorun o değil sorun madem alacak paranız var neden sürekli bana ağladınız
kv düğüne gitse takı takacak benden istiyor takı parasını o derece yani yememiş içmemişler
biriktirmişler hiç bizim olan borcumuzu düşünmeden her gittiğimizde sanki hiç ellerinde yokmuş
gibi davrandılar

Ya ne itici ne gıcık insanlar. Her ay elektrik ne kadar geldi su ne kadar geldi diye soran tiplere benziyorlar :)

Ben olsam ben de görüşmek istemezdim. Olduğu halde sürekli para yok diye ağlayanlardan nefret ediyorum. Çok sıkıcı.

Benim babaannemlerin de içtiğim anne sütünde bile gözleri vardı. Şimdi öldüler gittiler, gelin oğlumuza büyü yaptı da bize bakmıyor diye diye babamın aldığı evde oturur ve masrafları onun tarafında ödenirken. Öbür dünyada elim yakalarında olacak. Nefret ediyorum böyle insanlardan. Çocukluğum boyunca en çok duyduğum laf "Ne yapıyorsunuz siz o kadar maaşı?" (Babam o dönem tek çalışıyor, iki çocuk var ve öyle büyük bir maaşı da yok. Yeni mezun zaten.)

Back