Niğdeli olan,bilen

ayyyyyyyy şuan varya gülme krizinee girdim hoplaya zıplaya dedin ya hahahhaha youtubeden izleyeyim dedim krize girdim vallahi bana gülme krizi gelir düğünde allahım yok böyle bir oyun çook komik masa ortüsü beyaz olamıyor mu anaaaaa yaldızlıysa öyle mi kalacak ne alaka yaldız yani.. seçme hakkımızda mı yok :)

kesın vardır, ben sormadım, cok dıkkat etmemısım..... ama nacıye cok güzel bır oyun... ılkkez karşılaşmama rağmen, herkesle done done nacıye oynadım ahahahaaaa

kesın vardır, ben sormadım, cok dıkkat etmemısım.... ama nacıye cok güzel bır oyun... ılkkez karşılaşmama rağmen, herkesle done done nacıye oynadım ahahahaaaa
benim youtube dna izlediklerime koptum erkek arkadaşıma diyorum ailen öyle oynarsa ben krize garanti girerimm şuan erkek arkadaşımla konuştum ozay düğün salonunu biliyormuş canım eşin niğdenin neresinden :)

ordudaki kuaföre kurban olaaa cidden çok güzel olmuşssunuz.

teşekkür ederim canım, daha guzelı senın olsun.. bu arada ılk foto nıgdede ağaca yaslı olan.. fotoğrafçı çekerken o fotoğraf cep tel.ile cekılmıstı... yanı dedıgım gıbı sen güzel olunca forografı cok takma, kafan yatan bır fotoğrafçıyla anlaş, hıııc takılma ona... hava da yaz ıse dıs cekım zaten ıster ıstemez ışık vs güzel oluyor..

şuan varya içime su serptiniz :) mutlu oldummm :) amin inşallaaahhh :)

merkezde oturuyorlar kayınvalıdemler ama borlular sanırım, yanı bırcok akrabaları orda... ozay'da bor yolunda zaten...
şimdi ben de ızledım youtube den ay ne güzel gunlermıs yaa gözümde canlandı dugun gecem , harıkaydı valla cok keyıflıydı ,senınkı de oyle olacak :) sizinkiler?

bizimkilerde Kemerhisar'lı :) sanırım Tyana, Bor'a bağlıymış :) ahh ahh inşallah canım ya hele bi gelsinde o günler :) peki ikinci düğünü kaç gün arayla yaptınız ?

bizimkilerde Kemerhisar'lı :) sanırım Tyana, Bor'a bağlıymış :) ahh ahh inşallah canım ya hele bi gelsinde o günler :) peki ikinci düğünü kaç gün arayla yaptınız ?

bizim 22-25-28 hazıran ıst.-ordu ve nıgde seklınde oldu.... nıgde sonrasında bodruma gıttık otobüsle.... artık balayımız nasıl gectı sen dusun normalde bu kadar sık mısafırlıge gıtsem yorulan ben , tatlı telaş ıcınde nasıl yapmışız sımdı sasırıyorum :) dusunuyorumda yok ya bu kadar ard arda... ıyı cesaretlıymısız, nerdeyse 1000 er km.aralarındakı farklar ve 3 er gun arayla...genelde bu sure zarfında uykularım hep otobüste gectı.....

neee istanbulda da mı oldu kıyamam yaaa :) buna can dayanmaz ki 3ü birarada gibi olmuş istanbulda niye düğün yaptınız kız ayy bende hal kalmaz üzerinede balayıı uu 1 ay ayağa kalkamazdım

istanbulda nıkah ve kokteyl oldu aslında.. dugun gıbı degıl... bız esımle yıllardır burdayız,esasında bız burda olsun ıstedık... sonra anne babaların ıstegıyle memleketlerımızde de yaptık...
nıkahta sadece arkadaşlarımız vardı..anne babalar yoktu.. kendı kendımıze cok guzeldı tabı bu sekılde kımsenın ıcınde bısye kalmamış oldu... bana düğünden zıyade boylesı daha güzel gelıyordu.... ılkını kendımıze gore yapmış sonrakılerıde anne babalarımıza gore yapmış olduk...

hıı şimdi anladım ben iki düğünü bile kaldıramazdım :)zorr valla :) koştur koştur dur :)güzel anılar :)

Adi elis balo dugun salonunu tavsiye ederim bide kizilelma parki var orasi olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…