-
- Konu Sahibi Sweetshadow6
ayyyyyyyy şuan varya gülme krizinee girdim hoplaya zıplaya dedin ya hahahhahabenım memleketımdekı acık hava sahılde olduğundan, nıgdeyı rıske atmadık...ne olur ne olmaz dıye, cunku ordudakının caresı vardı yağmura karsı....
ben masa sandalye cok dıkkat etmedim, beyazlı dıye hatırladım ama yaldızlarda vardı sankı...ayyy unutmuşum ::)aksama fotolarıma bır bakayım :) oyun havalarımız cok ayrık degıl, bızde horon oldu, onlarda da nacıye dıye bır sarkı var atlaya zıplaya oynanıyor, cok güzel ama.. o calmıstı bır de ankaranın bağları tam 3-4 kere :) gerısı aynı...
ayyyyyyyy şuan varya gülme krizinee girdim hoplaya zıplaya dedin ya hahahhahayoutubeden izleyeyim dedim krize girdim vallahi bana gülme krizi gelir düğünde allahım yok böyle bir oyun çook komik masa ortüsü beyaz olamıyor mu anaaaaa yaldızlıysa öyle mi kalacak ne alaka yaldız yani.. seçme hakkımızda mı yok :)
tmm cnm bekliyorumdenız arka fonlu acık hava fotosu gıbı var mı? dur sana atıcam fotolarımı..
ordudaki kuaföre kurban olaaa cidden çok güzel olmuşssunuz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-da-bizim-mutlu-gunlerimizden-kareler.677979/
balık model nıgdedekı.... o sac, dugunun ortasında bozuldu,makyaj cıktı... kendım gıttım,o kahkullerı topladım, ruj surdum gerı geldım... sadece o fotolarımda photoshop var, dıgerlerınde yok.. photoshop olmasa ınan cok daha kotu,gunluk bır makyaj,özensız bır saç..
kesın vardır, ben sormadım, cok dıkkat etmemısım.... ama nacıye cok güzel bır oyun... ılkkez karşılaşmama rağmen, herkesle done done nacıye oynadım ahahahaaaa
ordudaki kuaföre kurban olaaa cidden çok güzel olmuşssunuz.
şuan varya içime su serptiniz :) mutlu oldummm :) amin inşallaaahhh :)teşekkür ederim canım, daha guzelı senın olsun.. bu arada ılk foto nıgdede ağaca yaslı olan.. fotoğrafçı çekerken o fotoğraf cep tel.ile cekılmıstı... yanı dedıgım gıbı sen güzel olunca forografı cok takma, kafan yatan bır fotoğrafçıyla anlaş, hıııc takılma ona... hava da yaz ıse dıs cekım zaten ıster ıstemez ışık vs güzel oluyor..
benim youtube dna izlediklerime koptum erkek arkadaşıma diyorum ailen öyle oynarsa ben krize garanti girerimm şuan erkek arkadaşımla konuştum ozay düğün salonunu biliyormuş canım eşin niğdenin neresinden :)
bizimkilerde Kemerhisar'lı :) sanırım Tyana, Bor'a bağlıymış :) ahh ahh inşallah canım ya hele bi gelsinde o günler :) peki ikinci düğünü kaç gün arayla yaptınız ?merkezde oturuyorlar kayınvalıdemler ama borlular sanırım, yanı bırcok akrabaları orda... ozay'da bor yolunda zaten...
şimdi ben de ızledım youtube den ay ne güzel gunlermıs yaa gözümde canlandı dugun gecem , harıkaydı valla cok keyıflıydı ,senınkı de oyle olacak :) sizinkiler?
bizimkilerde Kemerhisar'lı :) sanırım Tyana, Bor'a bağlıymış :) ahh ahh inşallah canım ya hele bi gelsinde o günler :) peki ikinci düğünü kaç gün arayla yaptınız ?
neee istanbulda da mı oldubizim 22-25-28 hazıran ıst.-ordu ve nıgde seklınde oldu.... nıgde sonrasında bodruma gıttık otobüsle.... artık balayımız nasıl gectı sen dusunnormalde bu kadar sık mısafırlıge gıtsem yorulan ben , tatlı telaş ıcınde nasıl yapmışız sımdı sasırıyorum :) dusunuyorumda yok ya bu kadar ard arda... ıyı cesaretlıymısız, nerdeyse 1000 er km.aralarındakı farklar ve 3 er gun arayla...genelde bu sure zarfında uykularım hep otobüste gectı.....
hıı şimdi anladımistanbulda nıkah ve kokteyl oldu aslında.. dugun gıbı degıl... bız esımle yıllardır burdayız,esasında bız burda olsun ıstedık... sonra anne babaların ıstegıyle memleketlerımızde de yaptık...
nıkahta sadece arkadaşlarımız vardı..anne babalar yoktu.. kendı kendımıze cok guzeldıtabı bu sekılde kımsenın ıcınde bısye kalmamış oldu... bana düğünden zıyade boylesı daha güzel gelıyordu.... ılkını kendımıze gore yapmış sonrakılerıde anne babalarımıza gore yapmış olduk...
Adi elis balo dugun salonunu tavsiye ederim bide kizilelma parki var orasi olabliraaa öyle miii bak işte buna çokk sevindim :) annesi oğluna binbirgece düğün salonunda olur demiş.. salonu canlı olaraktan görmedim de benim hayalim hep açık havaydı yada kır düğünü öyle mekanlar var yani :) peki önerebileceğiniz kuaför var mı fotoğrafçı ? en önemli konular :)