-
- Konu Sahibi Sweetshadow6
Çook teşekkür ederim allahın izniyle düğün zamanı gelmeden de tekrar size özelden yazarım :) düğün inşallah 2016 yaza düşünüyouz gerçi yazında olabilir.. cuma günü annesi gelecek tarih konuşulacak o zamana belli olur.. evet küçük bir şehir netten araştırdım endişelendim birde niğdeye daha önce hiç gitmedim hataya giderken oradan geçtim şehiri görünce aman allahım burda dağdan başka bir şey yok kuaför salonu nerden bulacağım fotoğrafçı vs.. en sonunda dedim atandığımda tüm maaşımı giresundaki kuaförümle fotoğrafçıya veririm de benimle gelirler diye düşünmüştümAçık mekan bilemiyorum ama bolca düğün salonu var niğdede.4 yıldızlı bir oteli var onun salonu en iyisi tabiki..kuaför be fotoğrafçı konısu aklınıza takıkmasın ikiside var..hatta merkezde güzel bir park var..yazın gittiğimde görüyordum açık mekan çekimleri orada yapılıyordu çokta güzel zaten park fotoğraf çekimi için..evlendikten sonra niğde de mi yaşayacaksınız bilmem ama çok küçük bir şehir bazen çok daralıyorum ben imkanlar kısıtlı yapıcak ork birşey yok...kemerhisar zaten küçük bir ilçe...tanıdığım kemerhisarlılar genelde iyi insanlardı...kafanıza takılan birşey olırsa yardımcı olmaya çalışırım..şimdiden mutluluklar dilerim...
Sağolasın canım inş. öyle şey olmaz.. zaten biz zaten tayinciyiz niğdede yaşasak belki de sorunlar çıkardıda niğde olmayacağı için pek problem olacağını sanmıyorum. yılda 3 günlüğüne anca gideriz yaniBabam nigdeli, en fazla 2 kez gitmisimdir nigdeye, babamin ailesinden yola cikarak sunu soyleyebilirim ki, yabanci gelinlerden pek haz etmezler, fakat bu aileden aileye degisir, bizimkiler annemi cok uzdu, insallah sen uzulmezsin, hayirli olsun
Aynı bizim Karadenizde ki gibiymiş adetleri :) teşekkür ederim yorumunuz içinMrb cnma geline nisan bohcasi verilir alisveris yapilir yuzuk bilezik takilir isfege gore sette olabilir tabi asiriya kacmamak sarti ile dugundede dughn bohcasi verjilir gelin tarafindan damada damad tarafindan geline geline alisverjs yapilir tabi gelin tarafida oglanin camasirlarini alir damatligi vs esyalar boluserek alinir ayni paylasjlir ixtegegore yani insanimjz iyjdir anlasirsiyan
aaa öyle miii bak işte buna çokk sevindim :) annesi oğluna binbirgece düğün salonunda olur demiş.. salonu canlı olaraktan görmedim de benim hayalim hep açık havaydı yada kır düğünü öyle mekanlar var yani :) peki önerebileceğiniz kuaför var mı fotoğrafçı ? en önemli konular :)Acik alanlarda var cnm
Binbirgeceyi biliyorum içini hiç görmedim ama evime yakın hergün önünden geçiyorum..zen var kuaför..gayet kaliteli bazen oraya gidiyorum genelde gittiğim kuaförde çok iyi her gidişimde bir gelin olur orada..gayette güzel görünür saçları...Çook teşekkür ederim allahın izniyle düğün zamanı gelmeden de tekrar size özelden yazarım :) düğün inşallah 2016 yaza düşünüyouz gerçi yazında olabilir.. cuma günü annesi gelecek tarih konuşulacak o zamana belli olur.. evet küçük bir şehir netten araştırdım endişelendim birde niğdeye daha önce hiç gitmedim hataya giderken oradan geçtim şehiri görünce aman allahım burda dağdan başka bir şey yok kuaför salonu nerden bulacağım fotoğrafçı vs.. en sonunda dedim atandığımda tüm maaşımı giresundaki kuaförümle fotoğrafçıya veririm de benimle gelirler diye düşünmüştümhayır canım niğde de yaşamayacağız tayinciyiz yoksa ben orda duramazdım şuanlık önyargılıyım ama inşalah niğdeye gittiğimde fikrim değişir düğün salonu olarka binbirgece düğün salonu varmış biliyor musunuz orayı ? sanırım en güzeli orasıymış.. bende açık havada istiyordum.. burda bazı otellerin açık alanıda var... sanırım orada imkanlar kısıtlı o yüzden salonda olacak gibi..
Hoşgeldiniz toprağım çok teşekkür ederim :) hadi yaa sizinde mi eşiniz niğdeli ne tesadüf :) bu niğdeliler buldular güzelim Karadeniz kızları hemen alıyorlar hahaMerhaba, eşim de niğdeli ve ben de ordulu, adetler arasında pek fark yok. bızde nasılsa onlarda da oyle.
Ben nıgdelılerı sevıyorum, kendı hallerınde ınsanlar. Benım tanıdıklarımın hepsı duzgun ve uyumlu ınsanlar.
Düğünümün biri nigdede oldu, bir salon yenı faalıyete gırmıstı o yıl, orda oldu ve cok guzeldı. kuafor ıse nıgdenın en guzel kuaforuymus ama tam bır fıyaskoydu, ağlayarak gıttım salona ve dugunun yarısında gittim kendım topladım sacımı gelın odasında.
fotograf ıcın de nıgde kalesını tercıh etmıstık..
Mutluluklar sıze şimdiden.
Bende internetten araştırdım güzeldi.. tabii canlı görmek daha bir başka :) hmm not edeyim zen'i :) peki fotoğrafçı kimi önerirsiniz ? sürekli insanların o fotoğrafçıya gittiği bir yer var mı acaba ? burda belli başlı fotoğrafçılar vardır işinde iyilerdi tüm gelin-nişan fotoğrafları 2-3 fotoğrafçı çeker :) çok şey mi istedim :)Eet
Binbirgeceyi biliyorum içini hiç görmedim ama evime yakın hergün önünden geçiyorum..zen var kuaför..gayet kaliteli bazen oraya gidiyorum genelde gittiğim kuaförde çok iyi her gidişimde bir gelin olur orada..gayette güzel görünür saçları...
Hoşgeldiniz toprağım çok teşekkür ederim :) hadi yaa sizinde mi eşiniz niğdeli ne tesadüf :) bu niğdeliler buldular güzelim Karadeniz kızları hemen alıyorlar hahaoofff ben ne yapacağım kuaför işini daha şimdiden tasası aldı beni sonuçta insanlar bir kere evleniyor en önemli şeyde saç baş.... düğün yaptığınız mekanın ismi ne acaba ? birde ne zaman evlendiniz? belki 2016 yılına kadar iyi bir kuaförcü olur diye kendi avutmuş olurum
Vallaa ya ben çözemedim bu niğdelilerin karadenizden aldıkları kız muhabbetlerini hahaeşimin sulalesının erkeklerının cogu karadenızlı ıle evlenmısler.biz de adeti bozmamış olduk şaka bır yana, benım kuaförüm talıhsızlık oldu açıkçası, soylekı ben kuaföre düğünden 1 gun once gıdıp, zaten karışık olan kafamda ne varsa soyledım, benım ıcın en onemlı olan ıse takma kırpıktı.neyse dugun gunu gıttık, aynı anda 6 gelın ıdık, gelınbasını yapan tek kişi.ee benımde yanımda 5 6 kışı vardı, hergelen de bırkac kışı gelmıs, cok kalabalıktı.
neyse kırpık takılmadı, ve kuafördün dedıgı: takma kırpık kırpıklerı dokuyor ben onermıyorum demesı uzerıne elbette çıldırdım.. neyse makyaj zaten günlük oldu kırpıkte yok. sac yapmaya gectık, yaptı sacımı, bu arada ben soylemı yapsak deyınce de, kuaför: sırada 5 gelın daha var dıye azarladı resmen ve ben o an zaten streslıyım ağlamaya başladım, olduğu gıbı topla cıkıcam dedım, olduğu gıbı çıktım, sprey bıle sıkmayı unutmuşuz zaten bozuldu sac.. bır de utanmadan cıkısta bahsıs ıcın esımın yolunu kestıler, nasıl cırladım çıktım bılmıyorum.. herneyse.. kıme soyledıysem:aaa olur mu nıgdenın en ıyı kuaförü dedıler... haklılardı belkıde... benım kızdığım, maden yalap sap yapacaktın, o kadar neden gelını kabul edıyorsun ki, bana deseydı yoğunluk var o gun , basımın caresıne bakardım....
herneyse uzun uzun anlattım ki, kuaforundekı yoğunluğa dıkkat et... onemlı... neyseki ben 2 kez daha gelın olmuştum, onlar ıstedıgım gıbıydı, uzuldum ama cok takılmadım..
dugunu ozay dugun salonunda yaptık, dıger gezdıklerım arasında en begendıgımdı. gecen sene hazıranda evlendık biz.
mutluluklar dılıyorum...
hııccc takma kuaförü , benım kı kalabalığın kurbanı oldu :)
merak ettıklerın varsa seve seve yardımcı olurum canım :)
Vallaa ya ben çözemedim bu niğdelilerin karadenizden aldıkları kız muhabbetlerini hahabenim erkek arkadaşımın sülalesinde de 1 tane Trabzonlu damat ve 1 tanede Trabzonlu gelin varmış :) haa birde 1 tane daha olsa gerek kan çekiyor demek bilemedim :) canım ya o kuaförün adı neydi acaba? burada bir bayan zen adında bir kuaför ismi verdide şimdi aynı yer olmasın gitmem daha oraya sinir oldumm hem parasıyla yapıyor hemde söyleniyor en iyisi ben kuaförümü peşime takayım bizim buralarda önem verirler hatta bir gün önceden provaya alırlar denerler hangi makyaj, hangi saçı yapalım yakışacak mı diye bakarlar orda ise başka şekilde sizin düğün mekanınızıda not edeyim lazım olur :) hazırda dursun alın size düğün salonu derim haha :) amma talihsizlik yaşamışssınız ben olsam sinirden ağlardım yalnız fotoğrafta gayet hoş olmuşsunuz..canım fotoğrafçınız kimdi ? birde düğün fotoğrafınızı hangi tarihi yerde çekindiniz ? çook teşekkür ederim
canım ozay düğün salonuna baktımda evet gayet güzel.. fakat oyun için alan hiç yokeşimin sulalesının erkeklerının cogu karadenızlı ıle evlenmısler.biz de adeti bozmamış olduk şaka bır yana, benım kuaförüm talıhsızlık oldu açıkçası, soylekı ben kuaföre düğünden 1 gun once gıdıp, zaten karışık olan kafamda ne varsa soyledım, benım ıcın en onemlı olan ıse takma kırpıktı.neyse dugun gunu gıttık, aynı anda 6 gelın ıdık, gelınbasını yapan tek kişi.ee benımde yanımda 5 6 kışı vardı, hergelen de bırkac kışı gelmıs, cok kalabalıktı.
neyse kırpık takılmadı, ve kuafördün dedıgı: takma kırpık kırpıklerı dokuyor ben onermıyorum demesı uzerıne elbette çıldırdım.. neyse makyaj zaten günlük oldu kırpıkte yok. sac yapmaya gectık, yaptı sacımı, bu arada ben soylemı yapsak deyınce de, kuaför: sırada 5 gelın daha var dıye azarladı resmen ve ben o an zaten streslıyım ağlamaya başladım, olduğu gıbı topla cıkıcam dedım, olduğu gıbı çıktım, sprey bıle sıkmayı unutmuşuz zaten bozuldu sac.. bır de utanmadan cıkısta bahsıs ıcın esımın yolunu kestıler, nasıl cırladım çıktım bılmıyorum.. herneyse.. kıme soyledıysem:aaa olur mu nıgdenın en ıyı kuaförü dedıler... haklılardı belkıde... benım kızdığım, maden yalap sap yapacaktın, o kadar neden gelını kabul edıyorsun ki, bana deseydı yoğunluk var o gun , basımın caresıne bakardım....
herneyse uzun uzun anlattım ki, kuaforundekı yoğunluğa dıkkat et... onemlı... neyseki ben 2 kez daha gelın olmuştum, onlar ıstedıgım gıbıydı, uzuldum ama cok takılmadım..
dugunu ozay dugun salonunda yaptık, dıger gezdıklerım arasında en begendıgımdı. gecen sene hazıranda evlendık biz.
mutluluklar dılıyorum...
hııccc takma kuaförü , benım kı kalabalığın kurbanı oldu :)
merak ettıklerın varsa seve seve yardımcı olurum canım :)
Çifte düğün mü yaptınız :) bizde de öyle olacak inşallah :) ooofffff yok yokk ben fotoğrafçı mı tutup getirecem yoksa olmayacak yanivalla biz Niğdelilerden, Niğdeliler bizden gayet memnun.. kuzenlerı Trabzon rıze gıresun ordu samsun dıye gıdıyor, evlendıklerı eslerının memleketı.... baya baya var yanı hepımız bır araya gelınce cok senlıklı oluyor ahahaa
zen degıl kuaför ozelden yazayım sana.. kotu reklam yaptım, hakkına gırmeyım sımdı sanal alemde ahaha
neyse, profıl resmım ordudaki dugunum, nıgdedekını cok sevmıyorum, fotoları bıle çıkartmadım dahafotoğrafçımız, suan profildeki, orduda dugun salonunun fotoğrafçısıydı, yanı tanımıyordum,oyle aldık gıttık...
nıgdedekı foto ıcın, ıst.dan bır fotoğrafçıydı..fotoğrafları cok güzel cekmıs, en azından o kurtarmış durumu....
canım kuaföre baktımda epey müşteriside var :) hatta mekanda geniş geldide aldanmamak gerekiyormuş :) biraz daha araştırırımvalla biz Niğdelilerden, Niğdeliler bizden gayet memnun.. kuzenlerı Trabzon rıze gıresun ordu samsun dıye gıdıyor, evlendıklerı eslerının memleketı.... baya baya var yanı hepımız bır araya gelınce cok senlıklı oluyor ahahaa
zen degıl kuaför ozelden yazayım sana.. kotu reklam yaptım, hakkına gırmeyım sımdı sanal alemde ahaha
neyse, profıl resmım ordudaki dugunum, nıgdedekını cok sevmıyorum, fotoları bıle çıkartmadım dahafotoğrafçımız, suan profildeki, orduda dugun salonunun fotoğrafçısıydı, yanı tanımıyordum,oyle aldık gıttık...
nıgdedekı foto ıcın, ıst.dan bır fotoğrafçıydı..fotoğrafları cok güzel cekmıs, en azından o kurtarmış durumu....
canım ozay düğün salonuna baktımda evet gayet güzel.. fakat oyun için alan hiç yokhep masa masa masa Karadenizliyiz oynayacağız yanide alan yok gibi
Çifte düğün mü yaptınız :) bizde de öyle olacak inşallah :) ooofffff yok yokk ben fotoğrafçı mı tutup getirecem yoksa olmayacak yaniçünkü fotoğrafa baktım diyorum kendi kendime niğde de ki kuaförün yapamamış hali buysa kim bilir yapmış hali nasıldır diye :) kısaca herşeyi tam bir fiyasko diyelim :)ne kadara geliyor fotoğrafçı şehirdışına ? birde kalacak yeri bize ait oluyordur büyük ihtimal :) hem getirt hem yer ayarlama öylede olmaz ne güzel toplu bir araya gelincede eğlenceli oluyordur :)
Aslında gayet güzelmiş düğün salonunuz.. benimde ilk gözüme çarpan gelin-damat masası cidden tam yerinde duruyor.. normalde açık havada istiyoruz da olmadı en kötü ihtimal salon olacak. sizin düğün salonunun diğer fotoğraflarına da baktım gözüme hoş geldi sanırım masa örtüleri istediğimiz renkte olabiliyor değil mi ? sitedeki fotoğrafa baktım da yaldızlıydı çok kötü geldi gözümeben tam 8 dugun salonu gezdım, bana alanı en genıs, en havadar ozay geldı, hatta sana dugun fotoğrafımı da atmak ısterım ama dıger bılg.da fotolar..
masa en fazla olan yer de orasıydı bana gore. ben bıır de gelın damat masasına da cok dıkkat ettım, cogu kıyıda kosede, bu tam ortadaydı... tabı bakamadığım yerler de mutlaka vardır, sana tavsıyem bızım dugun zamanı okul tatılınden sonra ramazandan once olacağı ıcın 1 sene önceden zor salon bulduk ve c.tesi bulamayıp cuma yaptık... c.tesi bir yerde gunduz dugunu yerı dulduk sadece... eger sızınde gununuz, yoğunluğun cok olduğu zamansa önceden gıt gor, ıyıce. bır suru salon var, mutlaka ıstedıgın gun de ıstedıgın mekanı bulursun canım..
yok sizin fotoğrafınızı göremedim var mı sitede ? ben kuaför salonunu buldumaa gordun mu fotoları mı?? dedıgınız gıbı fotoğrafçı evet herseyını karşılıyorsunuz ama bızım kı, dugunumuze gelen bır yakınımızdı, dugun hedıyemız oldu. evımıze gelen aıle dostumuz aynı zamanda... kendı de nıgdelı :) ben oradan bır fotoğrafçıyla gorusmustum, ben fotoğrafçıyı cok takmıyordum canım... ınan dıger gelın fotolarım cok amatörce cekılmesıne rağmen sacım basım güzel olduğundan cok begenıyorum, sen sadece kendı pozlarını ayarla... malum cok yapmacık poz verdırıyorlar... gelın bası daha onemlı bence, fotoğrafçının makınesı güzelse dıgerı cok onemlı degıl bence... yanı sehırdısından getırtmeye değmez, ben fotoğrafçıları hıc dusunmedım, ınan bazı resımlerım cep tel ıle cekıldı oyle guzeldıkı....tabı dıger dugunumdekı :)
Aslında gayet güzelmiş düğün salonunuz.. benimde ilk gözüme çarpan gelin-damat masası cidden tam yerinde duruyor.. normalde açık havada istiyoruz da olmadı en kötü ihtimal salon olacak. sizin düğün salonunun diğer fotoğraflarına da baktım gözüme hoş geldi sanırım masa örtüleri istediğimiz renkte olabiliyor değil mi ? sitedeki fotoğrafa baktım da yaldızlıydı çok kötü geldi gözümediğer türlü hayal edince hoşuma gitti... birde niğdeliler oyun havaları çok değişik değil mi :)
yok sizin fotoğrafınızı göremedim var mı sitede ? ben kuaför salonunu buldumbirde profil fotoğrafınıza baktım gayet güzeldi saçınız falan güzel olmuşsunuz :) zaten 2 düğün olursa niğdedekini hiç takmam :) gül gibi fotoğraflar memleketimde çekinir :)