Nigde///51

ben nevşehirliyim ve niğdeden az nüfusalu olmasına karşın niğdeden daha güzel.

Bence en güzel benim memleketim(hoş İzmirden gelince alışmak çok zaman aldı)ama şimdi dön İzmire deseler dönmem,buralar daha bir güzel istediğin yere yürüyerek git,trafik derdi yok,büyük şehirde yaşamak çok zorlaştı.

hım ikisinide görmüş biri olarak hadi bende yapiim bir kıyaslamaaaa
niğdeeeee çok güzel nevşehire göre ben hiç begenmedim nevşehiri merkezini yani evet kapodokya peri bacaları ürgüp göreme doğa harikası ama merkez hiç te öyle degil yani :)

herkese hayırlı seneler

yeni sene bizlere huzur, mutluluk, sağlık, gönlümüz neyi istiyorsa onu getirsin inş

Merhaba hemşehrilerim,yeni yılınız sizlere,sağlık mutluluk,huzur getirmesi dileği ile.

aminnnnnnn
hemşolarım nerdesiniz yahu??????

Hadi bende kıyaslayım . ikisininde komşusu alarak . ..

ebruyla aynı fikirdeyim ...

slm kızlar nasılsınız bakalım canlarım size bir şey söylemek için yazıyorum diğer topiklere baktım kk lı hatunlan bulundukları şehirde kk toplantısı yapıp bide resim yayınlıyorlar ne dersiniz bizde bi organizasyon yapalımmı 11 aydır niğdeliyim ama çok seviyorum niğdeyi komşular olsun arkadaşlar olsun çok iyi insanlar hadin bakalım ben öncü oluyorum varmısınız bir araya gelmeye boş verin o bunu yapmış şu şöyle söylemiş günler anlar yaşamak için hadi tanışalım bekliyorum cevapları kızlar

vallahi pek kimse katılmıyor ki :)
Ebrulum Niğde de değil, smhsmh de öyle
bikaç kişi varız
ve ben bekarım hanımlar benide aranıza alırmısınız bilmem
ve ben tek pazarları boşum herkese uygun olur mu onu da bilmiyorum
ve yapılırsa ben katılırım :lepi:

evet ne güzel olurdu valla ama niğde de degilim anca yaza orda oluyrum işin açıgı bu soguktada gitmeye pek gönlüm yok hehehehhehe amanın buz gibidirrrrrrr şimdi aaaaa
canım ya valla çok iyi olurdu ama
burda kk dan bir kişi ile görüştüm güzel heyecan verici :)
selanayım kızzzz nerelerdesin sen aaaaaaa
2009 inşallah ugurlu gelir sana gönlüne göre versin rabbim
bu arada arkadaşımızın söylediği sözler çok hoşuma gitti her yerin iyiside var kötüsüde önyargılı olmamak lazım hepimiz insanız:)

merhaba canlar
niğdede olsam katılırdım buluşurduk hemşolarak olarak çokta güzel olurdu niğdenin hatunları nasıl görürdü herkes :jeyyar:
kısmet artık

hemşolarımmmmm takılın arasıra kız hepten unuttunuz buryaı aaaaaa
hadi bakalım
günaydınnnnnnnnn güzellerim fıstıklarım gününüz güzel gecsin inşallah yepyeni umutlar mutluluklar sizin olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın öpüyom sizi :)

günaydın kızlar nasılsınız kimse yokmu koskoca niğdeden uyumayın hatunlar nerelerdesiniz.benim teklifim her zaman için geçerli yaz kış farketmez.ben hep burdayım öpüyorum canlır görüşmek üzere

ebrulum hep buralardayım ben :)
sağol güzel dileklerin için cümlemize uğurlu gelir 2009 inş
ben çalıştığım için pazarları müsaitim
siz çağırın ben geleyim :lepi:

e onun için yaz olması lazım benim niğdeye gelemm lazım telinin olması lazım lazım da lazımmmmm ben acıgım her fikre cananlar .)

günaydın hemşollarımmmmmmmm yav günaydın deyin günaydın :)

günaydın kızlar hiç kimse yokmu yafff uyumayın kalkın bakalım

geldim canımmsüprizzzzzdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…