- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- Konu Sahibi istanbulsultani
Sırf bu adamın cenderme karikatürlerine komik resimlerine bakıp güldüğümüz için benimki askerliğini jandarma olarak yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf bu adamın cenderme karikatürlerine komik resimlerine bakıp güldüğümüz için benimki askerliğini jandarma olarak yapıyor
Sende tanıtır mısın kendini canım ad, yaş, memleket, iş, okul ?
Dışarıda yapılan etsiz çiğ köftelerin fazla koruyucu içerdiği için zararlııı
'"Potasyum sorbat, sodyum benzoat gibi maddeler yüksek oranda katılıyor. Bu maddeler ürünün ömrünü 1 aya kadar uzatıyor. Vatandaşa kansere davetiye çıkarıyor''
bende açım şuan canım dürüm-pide-pizza istiyor
tabiki canımmm
ama sizd tanıtın kendinizi ben hiçbirinizi tanımıyom tanışmak istiyom herkeşlerle=)
kübra 26 yaşındayım bekarım 2 yıldır konuşttugum bi sevdicegim var aslen trabzonluyum ama istanbulda yaşıyorum çalışıyorum 7 yıldır muhasebe işim canımmm =)
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimm yerikk hepsinii ohh misss canım acayip çekti yanlızzzz
sağol canım benimmm
oruçda napcz acaba ya
öylemiiiii :26::26: tadı da güzeldi ama
neyse artıkk evde kendimiz yaparız sagoll esmila üzüldümm şuann
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimm yerikk hepsinii ohh misss canım acayip çekti yanlızzzz
sağol canım benimmm
oruçda napcz acaba ya
Hahahaha yemin ederim keyiflendim
Çok açım
Bendeeeeeeeee
Bu aralar kendimi durdurmaıyorum resmen ramazan gelse de en azından yemesem diyorumm
hayırlı olsunn kızlarr
bugn rezil oldumm
Hayırlı olsun kızlar
Neden =)
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrreheeeeee bizimm kızzçelerrr topikk açmışşş uğramadan olur muuuu
hayırlı olsunn yeni topikkk kuzucuklarrr
kutlıyalım bunuu
şu kiloları vererim pizza ısmarlayacağım kendimeeBenimde pizza
öyle canım bide günler çok uzadı hesapladım 17 saat boyunca aç susuz kalacağızkuzum rabbim oruç tutanların sabrını gücünü kuvvetin veriyor zaten de ben tutamıyorum çok aç kaldıgım zaman bayılıyroum ondan =)
ahahhahahaha
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
damlam neden rezil oldun anlat bakıyım
dışarıda ki zararlıymışş esmilaa öylee didiiiii
o yüzden urfadan özel ekipp tutacammm damlacımmm
bendee yaaa sıkılmıştımmm
iyi kii varr bu kk
benimde sonum öyle olacakk artıkk sevdiceğim her aradığında aklıma gelirr güler gülerr dururumm delii gibii
bende 20ye gireceğim. Üniversite 2ye geçtim. İzmitteyim. Sevdiceğim var ama bekarım
belli dolup tasmıs masallahhhhhKolay gelsin canım döktür bakalım yemekleri
Merak etme emanete gözüm gibi bakarım
Bende öptüm
şu kiloları vererim pizza ısmarlayacağım kendimee
öyle canım bide günler çok uzadı hesapladım 17 saat boyunca aç susuz kalacağız
ahahhahahaha
çok iyiymişşşşş