- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi istanbulsultani
Sağol canım benimmm Aynen diğer topikte öyle samimi herkez çok şükürrr burda da böyle oluruz yineeee
Kaynaşalım canım topikler bunun için var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimmm Aynen diğer topikte öyle samimi herkez çok şükürrr burda da böyle oluruz yineeee
Avatarcıbaşı nico hizmetinizde tam yerindesiniz
hahah yerim yaaa
Çok kararsızım ama ben baktım o kadar şey doğru düzgün beğenemedim sonunda da pes ettim :26:
Yaptın oldu Ay çok gülesim geliyor bakınca
adres ver gelemmm bu arada nirde hangi şehirde oturuyordunn ivit kaçkere babam falan aldıda ben almadım şu aralar çok istiyorum merak ettim tadını ya
ahahahahhahahahahah
Süpersiniz valla yaa bende güzel bi avatar bulsam iyi olucak sıkıldım bundan
dürümmü söylesem acaba kendime
Yeeeeeeme şunuuuuuuuuuuuuuuu
sen istediğini bulursan düzenleme ya da foruma uygun yapma işi bende canım yeter ki beğen
Aynen öyle tatlımmm
Tamam canım bakıyorum hemen o zamnnnn
benimde gülesimm geliyorrr baktıkçaa arkadan da fonn müziği verecenn mahmut abiyee aiitttt
koopp koopppppp sonraaaa
mersinde oturuyorummm canımcımmm sen mersin otobüsüne atlaa bana bir çağrı at indiğinde gelirimm ben seni almaya
davullu zurnalı karşılama yaparımmm
bu sırada çiğ köfte filan yuğrulurrr otogardaaa ahahahahahaha daha ne istiyon gooşşşşşş geelll
sende yap mahmut amcayıı nasıl olsa grubuzz bizz belli olsun yanii halaycıı oldugumuzzz ahahah
aynen öyle kaynaşalımmm tabiki de =)
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimm yerikk hepsinii ohh misss canım acayip çekti yanlızzzzbenimde gülesimm geliyorrr baktıkçaa arkadan da fonn müziği verecenn mahmut abiyee aiitttt
koopp koopppppp sonraaaa
mersinde oturuyorummm canımcımmm sen mersin otobüsüne atlaa bana bir çağrı at indiğinde gelirimm ben seni almaya
davullu zurnalı karşılama yaparımmm
bu sırada çiğ köfte filan yuğrulurrr otogardaaa ahahahahahaha daha ne istiyon gooşşşşşş geelll
sende yap mahmut amcayıı nasıl olsa grubuzz bizz belli olsun yanii halaycıı oldugumuzzz ahahah
sağol canım benimmmgellll ben ısmarlarım sana canım =) dürümün lafımı olur =) bugün öglende dışardaydım =)
niiddeeeeennnnnnnnnn
Kız ben durmam baktıkça gülesim gelir sana cevap yazarken bile aklımdan çıkmıyor adamdaki güç beni bitirdi halay aşkıyla dolup taştım resmen
bende açım şuan canım dürüm-pide-pizza istiyorÇok açım