- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.301
ooo kahraman sevgülüYok kurmuyor değil. Uykusu ağır kuruyor fakat duymuyor bazen bugün de duymamış benim uyandırmamla uyandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo kahraman sevgülüYok kurmuyor değil. Uykusu ağır kuruyor fakat duymuyor bazen bugün de duymamış benim uyandırmamla uyandı
ooo kahraman sevgülü
hahah hey allahımBirtanecik sevdiceğim var tabiki uyandıracağım Ben varken elin kızı mı uyandırsın Teşekkür ede ede bir hal oldu
hahah hey allahım
bugun bıter mııııııı
öyleNiye hey allahım dedin ki
Biter elbet
öyle
bitsin zaten hiç halim yok bide akşama deniz yıldızı var sabırsızlanıyorum
sen izlemeBen izlemem pek dizi
sen izleme
temamİzlemiyorum zaten
Hepsi aynı terane izlemeye gerek yok. Halimden memnunum
evett eeee anlat bakalım
bılmem kııııııNe anlatayım
bılmem kıııııı
hımmm nasılmış ne dediMuneyle iletişime geçtim. Moderatörlük hakkında bilgi aldım. Başvuru yapsam mı diye düşüncedeyim
hımmm nasılmış ne dedi
ooo hadi yaaa hangi bölümün olacaksın yapabilecen miiiiğBelli bir mesaj sayısını geçmek gerekiyormuş. Örnek bir kişilik olmak gerekiyormuş. Yönlendirmelere uymak gerekiyormuş. Aktif olmak gerekiyormuş. Hangi bölümün moduysan oraya iyi hakim olman gerekiyormuş Sonra da başvuru yapıyormuşsun
ooo hadi yaaa hangi bölümün olacaksın yapabilecen miiiiğ
hahahah nıye geyık yapılmayacakmıs kı o sacmaDaha sadece başvuru yapsam mı diye düşünüyorum işte yapıp yapamayacağımdan bende emin değilim. Hem olur olmaz gereksiz yerde geyik yapmaman gerekiyormuş. Bende de geyik maşallah. Belki başvuru yapsam bile kabul edilmez
hahahah nıye geyık yapılmayacakmıs kı o sacma
bılmem ıyı karar ver