- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.261
coşkulu gördüm sanki seni
Evet canım sen nasılsın
hellooo
Selaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coşkulu gördüm sanki seni
hellooo
hayırdırEvet canım sen nasılsın
Selaam
hayırdır
iyiym kahve içiyorum bir yandanda iş yapıyorum =)
ımm o kına kokusuna bayılıyorum yaaKına yaktım saçıma az önce şimdi bekliyorum bakalım nasıl olacak
ımm o kına kokusuna bayılıyorum yaa
ben 2 kez yapmıştım 2. yapışımda kızıl oldu hele güneşe çıkıncaBen kokusu için değil de kimyasalla saçımı yıpratmamak için yakıyorum bir de kırmızı bana yakışıyor uçlarına ve perçeme yaktım komple yakmam zaten
ben 2 kez yapmıştım 2. yapışımda kızıl oldu hele güneşe çıkınca
bendemi yapsam
ben saçlarım dökülüyor diye yapmıştım bide inceydi
dökülmemesi için ve kalışlaşması için ne yapıyorsun canım senBenimki de ince ve dökülüyor
Ben sırf renk ve doğal olduğu için yakıyorum Bu 2. yakışım Gübeşte süper oluyor
dökülmemesi için ve kalışlaşması için ne yapıyorsun canım sen
parlıyor resmen güneşte
ben öyle maşa düzleştirici kullanmıyorum düzleştirici ayda 1 yada 2 oda istersem saçlarım hep bağlı benim kapalı olduğum içinValla saç bakım yağım var onu denedim geçen 1. deneyişimdi pek anlayamadım ama. Sonra kimyasal boya sürmüyorum. Çok ısıya maruz tutmuyorum düzleştirici, maşa vb. Ama yine de kimyasal şampuanlar mahvediyor Otacı-Sarımsaklıya geçeceğim O da bitkisel gerçi sertleştiriyor ama napalım
ben öyle maşa düzleştirici kullanmıyorum düzleştirici ayda 1 yada 2 oda istersem saçlarım hep bağlı benim kapalı olduğum için
önceden de saçlarım çok ve kalındı
bende sabun kullanıyorum bu kullandığım dökülmeyi kesiyormuş
sert evet sertleşti saçım sanki ama düzelcekse sertleşmeyi hallederimde işteSabunlar sert yapıyor ama bilemiyorum ki
sert evet sertleşti saçım sanki ama düzelcekse sertleşmeyi hallederimde işte
İşte bilebilsek
onun resmini atarmısın banaBence sende otacı sarımsaklı kullan zayıf saçlara iyi geliyor sarımsaklı
tamam sağol canımAl canım
tamam sağol canım