nicole'den...çok uygun fiyata buyuk beden kıyafet...

Sorunsuz 40 bedene uygun uzun kapsonlu mont..genc kizlariniza da alabilirsiniz..25 tl...

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

44 beden yaziyor ama 40-42 beden uyumlu..kirik beyaz keten takim..yaz icin ideal..20 tl

38-40 beden ekol marka gomlek 5 tl
Yalniz kol dugmelerini kaybetmisim bulamiyorum..

kot etekler 5 tl 44 beden
siyah kumas etek 3tl 40-42 beden

Lacivert ceket hic giyilmedi 8 tl 38-40 beden

Canim istedigin tarza uygun bunlar var su an elimde..44 bedene rahatlikla olur ikiside..boyum 172 elbise dizin biraz alti kapri de dizden 1 karis altta..
İkisiyle takas edebiliriz kot ceketi..

Canim bunlar senin bedenine uyar bende ayni kilodayken giymistim bunlari..begenirsen anlasiriz..

Son düzenleme:
canim bunlarda var.. En sondaki bilekten biraz yukarda kestirmistim kapri tarzi.. Kahverengi kot yuksek bel boyu uzundur baya..
İlk resimdeki etekler dar diz hizasi ikinci resimdekiler can seklinde dizin iki parmak ustunde..ayni biyda oldugumuz icin siyluyorum :) valonlu etek dizin altindadir canim..

Canim birkac foto daha ekledim..ust sormussun ama sana uyacaklarin hepsi satildi keske olsaydi..

Uzun olan pantolon olsn ilk derlemedeki kotta olabilir dedigim 45 tam sıkı oturuyor evde 3 kotum var bol die alma derdine düstüm volanliyi cok begendim oda olsun sadeve evde giyecegim icin bu kadar kisa etek bana fazla olmazmı sen özelden fiyat bildir bana karar verelim

Kisa etek fazla olmazmi derken ne demek istedigini pek anlayamadim canim yaa :)) kusura bakama gecenin bu saati cocuklari anca uyuttum bu gece uyumayacaklari tuttu :) anlama kitligi cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…