- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyunlarda karşılaşıyorumKonunu yeni keşfettim:))) nick im tamamen beni anlatıyor. Resimde taşşşş gibi ruhumu hahahahahh
Canım bende konuyu açmışım unutmuşum burada :)) Herkesi okuyacağım şimdiiKonunu yeni keşfettim:))) nick im tamamen beni anlatıyor. Resimde taşşşş gibi ruhumu hahahahahh
espri yapmıştımOyunlarda karşılaşıyorum
Hep profil resminizin anlamını merak etmiştim
Oh zaman cevabı alalımespri yapmıştım
İnanın bende bu kadar dikkat çekeceğini bilsem yapmazdım:) herkes memleketinin plaka numarasını falan yazıyor bende düşündüm ancak bunu bulabildim. Bizim orada tuğla fabrikası var:))) tamamen geyik olsun diye o resmi seçmiştim ama çok dikkat çektiOh zaman cevabı alalım
Abi 40 yıl dusunsem aklıma gelmez tuglayi profil resmi yapmak
yok canim niye yapmiyosun yapİnanın bende bu kadar dikkat çekeceğini bilsem yapmazdım:) herkes memleketinin plaka numarasını falan yazıyor bende düşündüm ancak bunu bulabildim. Bizim orada tuğla fabrikası var:))) tamamen geyik olsun diye o resmi seçmiştim ama çok dikkat çekti
1 - 2 ve 4yok canim niye yapmiyosun yap
Sen şimdi espri yaptım deyince hemen bir senaryo yazdim
Hmmm bi hatun neden tuğla yapar
1 azimli çalışkan biri
2 kendini sağlama almayi seven biri
3 tuğla örnek incelik yetenek istedigine göre belkide inşaat mühendisi
4 ozetle yuvayi dişi kus yapiyo olabilir ama belkide aslında bi tuğla yapiyodur
Haydi durma bi tuğla da sen koy
Cevap bende sakliymis1 - 2 ve 4
Cevap bende sakliymis
Vay anasini ben
Bu arada biraz takıldım kizmadin insallah
Yok canım neden kızayım resmim tuğla ama kalbim pamuk pamukBu arada biraz takıldım kizmadin insallah
Pambık PambıkYok canım neden kızayım resmim tuğla ama kalbim pamuk pamuk
Nickinle olan uyumunun herkes farkinda bitanem ♡ :)Profil resmimi yansitiyorum desem urkuturum herkesi herhalde. profil resmimi cogunluk yansitmiyorum. Nickimle uyumlu oldugumu dusunuyorum ama. :)
Alayina isyan eden tarafinizi cok guzel yansitmis :)) çok iyii benceAvatardaki nenem benim gibi asi,ama bir o kadarda koruyucu sevgi dolu..
Alayına isyan eden tarafım..
Nickimde silaha karşı olan beni yansıtmıyor aslında,sadece espirili tarafı hoşuma gidiyor.
Çoğu mesajı sonradan gördüm :) ne kadar da kötü bir ev sahibiyim :/deniz kum gunes dedin mi tanıdk ve akrabalarım benım adımı söylerler ,
birde profil resmım gitmeyi hayal ettiğim maldivler ,
nikc ımde , sarıgüneş yani gene ben