- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi iskenderun31
-
Uzaylı mevzusunu ben bilmiyorum ki.. Kaçırmışım.
Uzaylı mevzusunu ben bilmiyorum ki.. Kaçırmışım.
Bulırum ben şimdik.Ya Türkiye ve dünya gundemindeki bir konuda bir kizin hastaligi var ve cildinde sorunlari var. Bu da gelmiş uzayliya benziyor demis. Just link versene ya. Ben cok yavasim bu konuda eheheh
Bulırum ben şimdik.
Bu arada kıl tüy konularına yorum yapıyor, kendi konusuna uğramıyor neden acaba???
Cidden o kadar kolay değişiyor mu rumuzlarımız?Nasil bu kadar çabuk duzeltiyor ya hahah
Normalde bende sevdiğim kişiler dışında kimsenin nicki ile ilgilenmem. Ama böyle bir yorum yaptınız madem aklımda terbiyesiz olarak kalacaksınız. Tövbe yarabbi ne garip insanlar varbir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...
Cidden o kadar kolay değişiyor mu rumuzlarımız?
Değişiyormuş kız.Ben de anlamadim ki. Hic bilmiyorum bu isleri valla.
Değişiyormuş kız.
85i atıverdim. Ama bir sephora daha varmış forumda.
nasıl yaptın ben de güzel bi nik bulayım hemenDeğişiyormuş kız.
85i atıverdim. Ama bir sephora daha varmış forumda.
Aaaa ben atmam valla. Nickimi seviyorum beeennn..
Profiline gir, kullanıcı ismi değiştirme diye bir sekme var sol tarafta.nasıl yaptın ben de güzel bi nik bulayım hemen
şimdi sıra güzel bi isim bulmaya geldiO 85'e ne zamandır gıcık oluyordum da değiştirmeye üşeniyordum. Attım gitti.
Profiline gir, kullanıcı ismi değiştirme diye bir sekme var sol tarafta.
ben iki kere değiştirmek istedim sadece adınızı soyadınızı kullanırsnız değiştirirseniz dendiCidden o kadar kolay değişiyor mu rumuzlarımız?
Hadi sçenek sun seçelim. Oylama yapalım.şimdi sıra güzel bi isim bulmaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?