• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nick ler hakkında

bir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...
sanane yatak odasında ne yaptıklarından konu o muymuş ki. konuyu açmaktaki amacın belli oldu yaran varmış

ben de sık sık düşünüyorum bunu
hiç dikkat etmiyorum dikkat etsemde hatırlamam hoş
ama bazen fikirlerimizin uç noktalarda çakıştığı üyeleri hatırlasam iyi olur :KK53:

bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...
E yuh artık, bunu söyleyip sonra neden tepki aldım acaba mı diyorsunuz...

Konu sahibinin bile isimlerini hiç hatırlamıyorum yahu. İpek vaaar, Ceylin vaaar... Tam nicklerini hatırlamasam da gördüğümde aha hatırladım dediğim birkaç isim. Tabi hatırlamamak bakmamak da problem olmasa gerek. :)

Sürekli forumdayım belli başlı ark. Tannıyorum görünce hatırlıyorum. Mesela dilayy ..

siz alnınızın teriyle almışınız o banı kimsenin günahını almayın

Ahahah yatak odasını yeni okudum oha artıık. :KK14: Ben de o konuya "sonuçta bu insanlar evliydi, her şeyleri birdi, her şeylerini paylaşıyorlardı, fotoğrafın bir önemi yok" gibi bir şeyler yazmıştım. Bu şekilde yazmak varken yataktaki pozlarını düşün demek çok seviyesizce. Cık cık cık. :KK11:

Ya bende cok dikkat ediorum bazi uyeleri cok begeniyorum ornegin hannes koalina gibi bazilarinin actigi ve okudugum konulari hatirliyorum fila resimlerde cok onemli tabiki kimseyle tartismadim o yuzden skintim yok o konuyla ilgili:KK22:

Back