- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi iskenderun31
-
sanane yatak odasında ne yaptıklarından konu o muymuş ki. konuyu açmaktaki amacın belli oldu yaran varmışbir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...
sendemi
açık sözlü olmak iyi değilmiş..sanane yatak odasında ne yaptıklarından konu o muymuş ki. konuyu açmaktaki amacın belli oldu yaran varmış
açık sözlü olmak iyi değilmiş..
sendemi
E yuh artık, bunu söyleyip sonra neden tepki aldım acaba mı diyorsunuz...bir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...
siz alnınızın teriyle almışınız o banı kimsenin günahını almayınbir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
Çok seri hatun. Niyedeğişti ki nick birden bire. Hatırlamayalımdiye mi acaba?hemen de nickini degistirmis ? Hayirdir dostum, memleketnireee
Çok seri hatun. Niyedeğişti ki nick birden bire. Hatırlamayalımdiye mi acaba?
Cool ve uzayli womens kaç kisisiniz?
Kendisi neye benziyor acaba merak ettikValla ben hic unutmam hemen hatirlarim haha
Eheheheh ya bu adam cok ilginc. Gelmis kizin hastaligi var uzayliya benziyor demisti. .
Uzaylı mevzusunu ben bilmiyorum ki.. Kaçırmışım.Valla ben hic unutmam hemen hatirlarim haha
Eheheheh ya bu adam cok ilginc. Gelmis kizin hastaligi var uzayliya benziyor demisti. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?