• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nick ler hakkında

dert değil ama sizdede oluyormu bilmiyorum...ben konuları okuyorum yorumları pek dikkate almıyorum..sadece konu sahibinin açtığı konuyu okuyorum istersem yorum yazıyorum..ama gerek konu sahibi gerek diğer yorumcular gerek benim için yorumda bulunan üyelerin hiç nick lerine bakmıyorum aklımda tutmuyorum.atıştığım bir üye ile ertesi günü tatlı muhabbet edebiliyorum..sizdede böyle mi?
bende pek dikkat etmem. ama konuyu tasşırım. bunuda taşıyayım.

ben de cok gicik olduklarimi yazarim aklimim bir kosesine. seni de bir yorumundan dolayi yazmistim. simdi yorumu hatirlayamadim ama sana hala gicik oldugumu hatirliyorum bak :D

Ha nicki ha minaj bosverin gitsin :KK47:

aov çok fenaydı :27:

ben de cok gicik olduklarimi yazarim aklimim bir kosesine. seni de bir yorumundan dolayi yazmistim. simdi yorumu hatirlayamadim ama sana hala gicik oldugumu hatirliyorum bak :D

o yorum şu olabilir mi? :27:

bir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...

Back