- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi iskenderun31
-
dert değil ama sizdede oluyormu bilmiyorum...ben konuları okuyorum yorumları pek dikkate almıyorum..sadece konu sahibinin açtığı konuyu okuyorum istersem yorum yazıyorum..ama gerek konu sahibi gerek diğer yorumcular gerek benim için yorumda bulunan üyelerin hiç nick lerine bakmıyorum aklımda tutmuyorum.atıştığım bir üye ile ertesi günü tatlı muhabbet edebiliyorum..sizdede böyle mi?
isim olarak üye olunsa..mesela neriman ayşe fatma gibi hatırlarım ama böyle acaip üye adları var..Ben de aylarca öyle yaptım ama baktım bazılarının bana karşı yorumları itici ve kin gütmüşler artık ben de bakıyorum ki yanlışlıkla onlara yazmayayım:)
işte bende ondan korkuyorum..tartıştıklarımı göz ardı ediyorum artık..sanırım beni göremez tanıyamazxlar..kız yoksa senlede mi atıştım.Hiç değilse atıştıklarını tut bari aklında hiç değilse dengesiz damgası yemezsin :)
Zaten normal hayatta Ayşe Fatma'yız burada niye öyle olalımisim olarak üye olunsa..mesela neriman ayşe fatma gibi hatırlarım ama böyle acaip üye adları var..
işte bende ondan korkuyorum..tartıştıklarımı göz ardı ediyorum artık..sanırım beni göremez tanıyamazxlar..kız yoksa senlede mi atıştım.
whatever işte böyle isimler zor hatırımda kalıyorBende bu yazdıklarınïn tam tersi oluyor
Nickime bak
Bende öyleyim. Ama bir süre sonra yorumlamadan yazım tarzından düşünce tarzından tanıorum bazılarını:-D kendime yakın hissettiğim çok insan var misal.dert değil ama sizdede oluyormu bilmiyorum...ben konuları okuyorum yorumları pek dikkate almıyorum..sadece konu sahibinin açtığı konuyu okuyorum istersem yorum yazıyorum..ama gerek konu sahibi gerek diğer yorumcular gerek benim için yorumda bulunan üyelerin hiç nick lerine bakmıyorum aklımda tutmuyorum.atıştığım bir üye ile ertesi günü tatlı muhabbet edebiliyorum..sizdede böyle mi?
aynen vallaben de tam tersi.bir konu dikkatimi çekmişse,bütün yorumları tek tek okurum.ve nicklerine de dikkat ederim.burada hemen hemen birçok yazarın,hangi konuda kimden taraf olacağını kestirebiliyorum.bir de konuyu okuyup yorum yapmak,biraz sıkıntılı.çünki sonrasında yapılan yorumlara göre,konu sahibi başka yönlere kayabiliyor.ve sizin yaptığınız yorum,havada kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?