• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nick ler hakkında

Sürekli gördüklerimi hatırlıyorum, aşırı uçlardaki fikirlerin sahibeleri takılabiliyor, resimler de aklımda kalabiliyor ama özellikle hatırlayayım demiyorum.

Kendime yakin buldugum yorumlarin sahibi olan uyelerle merhabam olmasa dahi hatirliyorum,
Bir de surekli konularina denk geldigim uyelerin kim oldugna eski konularina bakmaya gerek duymuyorum, aklimda kaliyor.

Bunlar haricinde 10dk once atistigim bir uyeyi baska bir konuda begenebilir hatta muhabbet edebilirim.
Balik hafizaliliktan ziyade onemsememe, dikkat etmeme benimkisi,
Burada fikir uyusmazligi yasadigim herkesi aklimda tutmaya calisirsam kafa dagitmaya gelmemin bir anlami kalmaz ki...

Siz de forumun tadini cikarmaya devam edin bence ; )
Digerleri evdeki sorunlarina kk kinlerini eklemeye devamededursunlar...

Ben buna çok sinir oluyorum sitede
Arkadaş başka hayatınız mı yok sürekli takiptesiniz
Ben bugün kavga etsem yarın unuturum da ne kadar işsiz insanlar var
Hem yazdığım yorumları hem nickimi hatırlayıp bir saldırganlık moduna geçiyorlar
Ben tanımıyorum hiç seni, niye saldırıyorsun dostum? diyesim geliyor

bir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlarından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladılar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...

şu sitede tek bir kişiye kin güdüyorum ama uzun zamandır yok gördüğüm yerde banlatacam ahdım var :KK53: onun dışında çok aktif olanlar harici hatırlamıyorum bende:KK49:

bir defasında şöyle bir şey oldu anlatayım size...
bir bayan eşiyle,eşinin eski eşi yüzünden eşine küsmüş..aslında küslük değil eşine gönül koymuş naz yapıyor..nedeni ise eşinin annesinde eski eşinin resimlerinin hala bulunmasıymış..neden annen o resimleri atmadı diye tartışmışlar...
bende şöyle bir yorum yaptım''sen resimleri bırak yatak odasında neler yaptıklarını düşün''diye
hatundan ve samimi olduğu forumdaki arkadaşlartından bayağı tepki almıştım..onlar beni şikayet etti banladışlar beni.bende bandan çıkınca onları hakaretten şikayet ettim onlar banlandı bu dafa..haksızmıyım kızlar..hatun eşinin eski resimlerine takmış.demiyorki bu kocam olacak adam bu eski eşiyle yatakta ne pozlar vermiştir diye...

haddini aşma istersen.
hiçbirimiz o kadını tanımıyorduk ama böyle bir yorum mide bulandırıcı.

bende aynıyım ben bir tek 1sen ve zıpzıpı biliyorum ben 2 sene ara vermişim buraya ama tavrıyla yazdıklarıyla 1 sen aklımda kalmış zıpzıpta yaş sorunca mecbur kaldı :)

ben konu okurken niklere dikkat etmem.çok absürd yada benim düşüncemdeyse kim diye bakıyorum sadece.
bir konuda yorumunu beğenmediğim kişiyi,başka konuda beğenebilirim.
burası sanal bu kadar önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum.hayat zaten çok zor.bir de burada sorunlarla uğraşmayalım.

Back