Nick Eşi

bi üye daha vardı görümcesinin oğlu kocasına çok benziyor ve adam yeğeni ile çok ilgileniyor diye k.validesine çok utanç verici bişey demişti yazamıycam buraya şok olmuştuk hatırlayanlar vardır..

sonra biri daha vardı kk ya gelip face adresi yazmıştı bi girdik kadının facesine o da k.valideisne falan neler saydırmış ay çok fenaydı ya beğeni mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum kk da taşlamışlardı kadını hanım abla sen hatırlarsın bunu egem abla falan coşmuştu :1

bu iki konuyu unutamıyorum

İyi de o zaman hiç erkek arkadaşı olmaz ki onun. Bundan ne arkadaş olur, ne köy ne de kasaba.

Bi de bizim bebeğimiz olmuyo, kayınvalidem kaynımın spermini öneriyo diyen vardı

evet ben net hatırlıyorum ama konu gerçek miydi ki?

Gerçekte olabilir yani öyle şeyler okuduk ki burada hiçşaşırmıyorum artık

evet abla neler var ya. Allah muhafaza

Adamlar aşmışlar artık ne tekliflerle geliyorlar artık

İlk konuyudsa biliyorum kadındaki nefret tavan yapmıştı artık,
Onuda biliyorum kadiş,içindeki öfkeyi nasıl kusmuştu, bu nasıl bir nefretse artık

kocişi ile 1 günde 20 kez birlikte olduğunu iddia eden ablamız vardı bi de

inanmıyoruz diye de kızmıştı bize

bence bi konu daha açıp gerçek hayattaki kişisel sosyal fiziksel özellikleri tahmin etmeye çalışalım
misal kadesa
100 kilo iki eteğinde 2 çocuk saçını tepeden toplamış saçlar ordan burdan fırlamış bi elinde çalı süpürgesi bi elinde mama kasesi bi gariba

hanım ablayı ben ilk okuduğumdan beri genç olgun bi kız olarak düşünüyordum hep
koca kızı olduğunu öğrendikten sonra bile hala genç bi kadın gibi geliyo bana
ruhu genç

bu eğlenceli bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…