- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi KankamStyle
-
bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık
Sen şahsına münhasır bi kişiliksin abla
Olsa tükkan senin
İyi de o zaman hiç erkek arkadaşı olmaz ki onun. Bundan ne arkadaş olur, ne köy ne de kasaba.
evet ben net hatırlıyorum ama konu gerçek miydi ki?
evet abla neler var ya. Allah muhafaza
bi üye daha vardı görümcesinin oğlu kocasına çok benziyor ve adam yeğeni ile çok ilgileniyor diye k.validesine çok utanç verici bişey demişti yazamıycam burayaşok olmuştuk hatırlayanlar vardır..
sonra biri daha vardı kk ya gelip face adresi yazmıştı bi girdik kadının facesine o da k.valideisne falan neler saydırmış ay çok fenaydı ya beğeni mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum kk da taşlamışlardı kadını hanım abla sen hatırlarsın bunu egem abla falan coşmuştu :1
bu iki konuyu unutamıyorum
Onuda biliyorum kadiş,içindeki öfkeyi nasıl kusmuştu,bu nasıl bir nefretse artık
Bi de bizim bebeğimiz olmuyo, kayınvalidem kaynımın spermini öneriyo diyen vardı
O feciydi zaten,dedikki çocuk hem amca hem baba mı diycek buna diyeilginci kocasısa tepksiz kalmıştı buna
bilemiyorum orasını bana bile asılmış biri olarak şimdi benim exle kankalar
kocişi ile 1 günde 20 kez birlikte olduğunu iddia eden ablamız vardı bi de
inanmıyoruz diye de kızmıştı bize
seboş "bana bile" derken kendine haksızlık etme. sen bir cengaversin.
yok artık. bir yaşıma daha girdim. ne ara uyuyorlarmış. işe mişe de gitme yok herhal
O feciydi zaten,dedikki çocuk hem amca hem baba mı diycek buna diyeilginci kocasısa tepksiz kalmıştı buna
ben ona cevap yazmıştım.kocanız frengi olmasın diye
ben ona cevap yazmıştım.kocanız frengi olmasın diye
bence bi konu daha açıp gerçek hayattaki kişisel sosyal fiziksel özellikleri tahmin etmeye çalışalım
misal kadesa
100 kilo iki eteğinde 2 çocuk saçını tepeden toplamış saçlar ordan burdan fırlamış bi elinde çalı süpürgesi bi elinde mama kasesi bi gariba
hanım ablayı ben ilk okuduğumdan beri genç olgun bi kız olarak düşünüyordum hep
koca kızı olduğunu öğrendikten sonra bile hala genç bi kadın gibi geliyo bana
ruhu genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?