Nick Eşi

çekirge istersen ben gay dersi veririm sana. Üniversite de bir arkadaşım gaydi. İlk sene kemal olan ikinci sene kelebek olarak geldi

çekirge istersen ben gay dersi veririm sana. Üniversite de bir arkadaşım gaydi. İlk sene kemal olan ikinci sene kelebek olarak geldi

Sen tüm belirtileri yaz konu açılmışken hepimiz aydınlanalım
Ama ben daha hiç bi anımı paylaşmayacam
Sessizce okuyacam

ay tövbee ne gösterecekmiş edepsiz şey

B yi atla hoop nereye..
Elmiş nerde ya hakket ne zaman çıkacakmış mapustan. Bir o eksik galiba. Garibim pıçaklarını bilemekten bir hal olmuştur şimdi…

c ye geldik c den kim var ki çete lideri dur düşünücem :26:

Hadi onlar konu dışı oldu sadece güldüler diye
Benim anım gayet gay belirtilerinden biri olan fuşya ile ilgiliydi halbuki

Sessizce okuyacam

hatırladım o konuyu çek bi ben banlanmamıştım oysa ki bende bi anımı aktarmıştım..işte evleneceğim adam deyip de sonra evleneceğimi düşündüğüm yahuşuklunun sevgilisi ile tanışmıştım ama erkekti sevgilisi de

demek ki mune abla acımştı bana,bu zavallıyı kader vurmuş bi de ben vurmayayım en iyisi bizzat Kader'i vurayım demişti

Sessizce okuyacam

En büyük belirtisi erkek arkadaşlarının yüzlerini okşamaları kendilerine engel olamıyorlar. Makas filan alıyorlar.
Ama çok tatlı insanlar ya. Çok eğlenceli ve kız aktivitelerinede çok meraklıdırlar. Ama bu ileri derecedekiler. Birde kendini gizleyenler var tabi.
Fazla detaya girmeyeyim ben

Kelebekle komik bir anım var.
Bir gün birinci sınıf bir çocuk kelebeği görünce vurulmuş. Taş gibi hatun olmuştu ama.
Bizim fırlamalarda çocuğu kafaya getirip cesaret verip yollamışlar. bizimki kelebeğin sesini duyunca ordan kaçmış. 3 gün okula gelmedi çocuk. Travma geçirdi resmen.
Gerçi kelebek şimdilerde evlilik hazırlığında. Burdan ona bool mutluluklar diliyorum

Yok be sen olamazsin. Cete lideri dedigin nefret dolu, orgutleme gucu yuksek , lider ruhlu biri olmali. Yani sen cik.

Yuklemin olayim.

İçimdeki canavarı bilmiyon ama

Negüzeldi demi e çoşar eğlenirdikk bak kankamm ne diyor sendeen çete lideri olmaz diyorr

Aslında potansiyel biri var burada tam buna uyan. İsim vermeyeyim. Katleder beni.

Anaaa merak ettim şimdiiii fısıldasana banada

ayy bir anda benim kocayı saten gecelikle hayal ettim de 10 dakikadır gülmemi durduramıyorum. Akşam gelsin teklif edeceğim

İşte bir sürü şeyi bu kkda tecrübe ediyoruz yaşamadan.
Yani düşüncesi bile iğrenç saten gecelikle eşini görmek..
Daha bir sürü böyle marjinal konular vardı. Bir tane de şey: eşler ayrıymış ama boşanmamışlar daha. Adam karısını aramış demiş ki “ anlarım bu tür konuları senin de ihtiyacın olabilir, istersen yapabilirsin bulamıyorsan ben sana bulayım birini”
Bu ne ya adam resmen karısına gel seni satayım demiş.

yok artık

Hatırladım bunu adama neler sayıp sövmüştük

evet abla neler var ya. Allah muhafaza

bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık

ay kadiiiiiiiiiiş o çok fenaydı ya

Son düzenleme:

Kliptomaninin başka boyutu herhalde :44:
Duygusal hırsızlık çünkü bu maddi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…