- 18 Temmuz 2013
- 954
- 858
- 303
- Konu Sahibi KankamStyle
-
Bende işte işime yarar diye öğrenmek istedim ama daha birinci belirtiden sonra bi anımı anlattım gümledim
Gerisini öğrenemedim
Yoksa paylaşırdım sizlerle
O dur budur da BDV ye tevbekar oldum
Kim banladıya gidiyorum
Beni geyik topikleri paklıyo
ayy bir anda benim kocayı saten gecelikle hayal ettim de 10 dakikadır gülmemi durduramıyorum. Akşam gelsin teklif edeceğim
çekirge istersen ben gay dersi veririm sana. Üniversite de bir arkadaşım gaydi. İlk sene kemal olan ikinci sene kelebek olarak geldi
Ben natlus’un gerçek olduğuna hiç inanmadım nedense. Kk yı bilen eğlenmek isteyen bir erkek gibiydi. Yoksa o kadar konu bu kadar tepkiye açılıp da o kadar soğuk kanlı yazamaz bir insan. Bir de kullandığı üslup: Kamera aç göstereyim dedi bir kere bana..
B yi atla hoop nereye..
Elmiş nerde ya hakket ne zaman çıkacakmış mapustan. Bir o eksik galiba. Garibim pıçaklarını bilemekten bir hal olmuştur şimdi…
Hadi onlar konu dışı oldu sadece güldüler diye
Benim anım gayet gay belirtilerinden biri olan fuşya ile ilgiliydi halbuki
Sen tüm belirtileri yaz konu açılmışken hepimiz aydınlanalım
Ama ben daha hiç bi anımı paylaşmayacam
Sessizce okuyacam
Sen tüm belirtileri yaz konu açılmışken hepimiz aydınlanalım
Ama ben daha hiç bi anımı paylaşmayacam
Sessizce okuyacam
Yok be sen olamazsin. Cete lideri dedigin nefret dolu, orgutleme gucu yuksek , lider ruhlu biri olmali. Yani sen cik.
Yuklemin olayim.
bi ara biz de çete idik sinir bozucu geyik topiği olarak ama kimsenin tavuğuna horozuna kışt demişliğimiz yoktu ama kendi kendimize geyik yapar eğlenirdik kimseyle derdimiz olmazdı kk nın en komik çetesiydik zaten kk nın yarısı o topikte yazardı hanım abla da elebaşımızdı
Aslında potansiyel biri var burada tam buna uyan. İsim vermeyeyim. Katleder beni.
hahahahaahahahahahahahah Allahım ne üzülmğtüm ban yiyince
natlus 1 birde zeus vardı hahahahahahh ay anam koptum
Bende işte işime yarar diye öğrenmek istedim ama daha birinci belirtiden sonra bi anımı anlattım gümledim
Gerisini öğrenemedim
Yoksa paylaşırdım sizlerle
O dur budur da BDV ye tevbekar oldum
Kim banladıya gidiyorum
Beni geyik topikleri paklıyo
ayy bir anda benim kocayı saten gecelikle hayal ettim de 10 dakikadır gülmemi durduramıyorum. Akşam gelsin teklif edeceğim
İşte bir sürü şeyi bu kkda tecrübe ediyoruz yaşamadan.
Yani düşüncesi bile iğrenç saten gecelikle eşini görmek..
Daha bir sürü böyle marjinal konular vardı. Bir tane de şey: eşler ayrıymış ama boşanmamışlar daha. Adam karısını aramış demiş ki anlarım bu tür konuları senin de ihtiyacın olabilir, istersen yapabilirsin bulamıyorsan ben sana bulayım birini
Bu ne ya adam resmen karısına gel seni satayım demiş.
İşte bir sürü şeyi bu kkda tecrübe ediyoruz yaşamadan.
Yani düşüncesi bile iğrenç saten gecelikle eşini görmek..
Daha bir sürü böyle marjinal konular vardı. Bir tane de şey: eşler ayrıymış ama boşanmamışlar daha. Adam karısını aramış demiş ki anlarım bu tür konuları senin de ihtiyacın olabilir, istersen yapabilirsin bulamıyorsan ben sana bulayım birini
Bu ne ya adam resmen karısına gel seni satayım demiş.
cidden ya dudağım uçuklamıştı..yok artık
Hatırladım bunu adama neler sayıp sövmüştük
Hatırladım bunu adama neler sayıp sövmüştük
evet abla neler var ya. Allah muhafaza
şimdi bir üye eşim 1 aydır evde yok camın önünde onu bekliyorum yazmış bende aa hayırdır cicişim neden camiinin önünde eşini bekliyorsun diye gayet mantıklı bir soru sordum sonra konu koptu zaten...
konuyu açan kişi de dahil tam 15-20 arkadaş kadının camiinin önünde değil camın önünde beklediğini anlatmaya çalıştı bana
bana bir eş bulamadınız mı? küstüm size
bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık
cidden ya dudağım uçuklamıştı..
hatırlayan yok mu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?