Nick Eşi

Bende işte işime yarar diye öğrenmek istedim ama daha birinci belirtiden sonra bi anımı anlattım gümledim
Gerisini öğrenemedim
Yoksa paylaşırdım sizlerle :1:

O dur budur da BDV ye tevbekar oldum
Kim banladıya gidiyorum :1:
Beni geyik topikleri paklıyo :6:

çekirge istersen ben gay dersi veririm sana. Üniversite de bir arkadaşım gaydi. İlk sene kemal olan ikinci sene kelebek olarak geldi :60:

çekirge istersen ben gay dersi veririm sana. Üniversite de bir arkadaşım gaydi. İlk sene kemal olan ikinci sene kelebek olarak geldi :60:

Sen tüm belirtileri yaz konu açılmışken hepimiz aydınlanalım
Ama ben daha hiç bi anımı paylaşmayacam :30:
Sessizce okuyacam :17::1:

Ben natlus’un gerçek olduğuna hiç inanmadım nedense. Kk yı bilen eğlenmek isteyen bir erkek gibiydi. Yoksa o kadar konu bu kadar tepkiye açılıp da o kadar soğuk kanlı yazamaz bir insan. Bir de kullandığı üslup: Kamera aç göstereyim dedi bir kere bana..

ay tövbee ne gösterecekmiş edepsiz şey :19:

B yi atla hoop nereye..:1:
Elmiş nerde ya hakket ne zaman çıkacakmış mapustan. Bir o eksik galiba. Garibim pıçaklarını bilemekten bir hal olmuştur şimdi…

c ye geldik c den kim var ki çete lideri dur düşünücem :26:

Hadi onlar konu dışı oldu sadece güldüler diye
Benim anım gayet gay belirtilerinden biri olan fuşya ile ilgiliydi halbuki :1:

:9::9:

hatırladım o konuyu çek bi ben banlanmamıştım oysa ki bende bi anımı aktarmıştım..işte evleneceğim adam deyip de sonra evleneceğimi düşündüğüm yahuşuklunun sevgilisi ile tanışmıştım ama erkekti sevgilisi de :27:

demek ki mune abla acımştı bana,bu zavallıyı kader vurmuş bi de ben vurmayayım en iyisi bizzat Kader'i vurayım demişti :52:

En büyük belirtisi erkek arkadaşlarının yüzlerini okşamaları kendilerine engel olamıyorlar. Makas filan alıyorlar.
Ama çok tatlı insanlar ya. Çok eğlenceli ve kız aktivitelerinede çok meraklıdırlar. Ama bu ileri derecedekiler. Birde kendini gizleyenler var tabi.
Fazla detaya girmeyeyim ben:27:

Kelebekle komik bir anım var.
Bir gün birinci sınıf bir çocuk kelebeği görünce vurulmuş. Taş gibi hatun olmuştu ama.
Bizim fırlamalarda çocuğu kafaya getirip cesaret verip yollamışlar. bizimki kelebeğin sesini duyunca ordan kaçmış. 3 gün okula gelmedi çocuk. Travma geçirdi resmen.:9:
Gerçi kelebek şimdilerde evlilik hazırlığında. Burdan ona bool mutluluklar diliyorum:16:

Yok be sen olamazsin. Cete lideri dedigin nefret dolu, orgutleme gucu yuksek , lider ruhlu biri olmali. Yani sen cik. :19:

Yuklemin olayim. :60:

İçimdeki canavarı bilmiyon ama :27::27:

bi ara biz de çete idik sinir bozucu geyik topiği olarak ama kimsenin tavuğuna horozuna kışt demişliğimiz yoktu ama kendi kendimize geyik yapar eğlenirdik kimseyle derdimiz olmazdı kk nın en komik çetesiydik zaten kk nın yarısı o topikte yazardı hanım abla da elebaşımızdı :27:

Negüzeldi demi e çoşar eğlenirdikk :27::27: bak kankamm ne diyor sendeen çete lideri olmaz diyorr :19::19:

Aslında potansiyel biri var burada tam buna uyan. İsim vermeyeyim. Katleder beni.

Anaaa merak ettim şimdiiii fısıldasana banada :6:

Bende işte işime yarar diye öğrenmek istedim ama daha birinci belirtiden sonra bi anımı anlattım gümledim
Gerisini öğrenemedim
Yoksa paylaşırdım sizlerle :1:

O dur budur da BDV ye tevbekar oldum
Kim banladıya gidiyorum :1:
Beni geyik topikleri paklıyo :6:

:60: ayy bir anda benim kocayı saten gecelikle hayal ettim de :60::60: 10 dakikadır gülmemi durduramıyorum. Akşam gelsin teklif edeceğim :60::60:

İşte bir sürü şeyi bu kkda tecrübe ediyoruz yaşamadan.
Yani düşüncesi bile iğrenç saten gecelikle eşini görmek..
Daha bir sürü böyle marjinal konular vardı. Bir tane de şey: eşler ayrıymış ama boşanmamışlar daha. Adam karısını aramış demiş ki “ anlarım bu tür konuları senin de ihtiyacın olabilir, istersen yapabilirsin bulamıyorsan ben sana bulayım birini”
Bu ne ya adam resmen karısına gel seni satayım demiş.

Daha bir sürü böyle marjinal konular vardı. Bir tane de şey: eşler ayrıymış ama boşanmamışlar daha. Adam karısını aramış demiş ki “ anlarım bu tür konuları senin de ihtiyacın olabilir, istersen yapabilirsin bulamıyorsan ben sana bulayım birini”

yok artık:53::53::53:

Hatırladım bunu adama neler sayıp sövmüştük :47::47:

evet abla neler var ya. Allah muhafaza

bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık

şimdi bir üye eşim 1 aydır evde yok camın önünde onu bekliyorum yazmış bende aa hayırdır cicişim neden camiinin önünde eşini bekliyorsun diye gayet mantıklı bir soru sordum sonra konu koptu zaten...

konuyu açan kişi de dahil tam 15-20 arkadaş kadının camiinin önünde değil camın önünde beklediğini anlatmaya çalıştı bana :27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ay kadiiiiiiiiiiş o çok fenaydı ya

Son düzenleme:
bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık

Kliptomaninin başka boyutu herhalde :44:
Duygusal hırsızlık çünkü bu maddi değil :1:

Back